Sevgi ve tilbe bugün ateş ettiler resmen. Bu tarz katki verirlerse diğer oyuncular da rahatlar. Fransa şampiyonundan sonra ispanya sampiyonuna da 30 fark attık. Haftaya içeride tekrar asvel. Mersine de çaktılar bu arada. Güzel oldu.
Sevgi bize geldiğinden bu yana en iyi oyunuydu bence. Bizde onun için istemiştik. Dahada iyi olabilecek kapasite var özellikle lig maçlarında ihtiyacımız var.
Tilbe için 3 lük ve setbest atışlarında tutuk görmüştüm, bu gün bizim hatırladığımız 3lüklerle geri geldi ama serbest atışlarda şaşırtmaya devam ediyor
Ben hala Milic konusunda kararsızım. Bizim takıma göre bir tık zayıf. Hala aklım Sabally'de,. Çin'e gidiyorsa neden bizi tercih etmedi yada bizimkiler mi istemedi?
Ciak, sakat diye vaz geçilen kişimi? Milic ve Howard yerine Ciak olsaydı ozaman Collier ve Sabally süper olmazmıydı. Howard'ı tutarım ama kıta dışı uygulamasında Stewart olmazsa Collier'i tercih ederdim. Pota altında Ciak iyi olurdu.
Mersin hemde evinde Avenida'ya yenilmiş. İnşallah playofflara kalmazlar. Şaşırdığım bir konuda Melis'i çok istemiştim 23 sayı atmış. Birde Avenida'da Hartley 18 sayı atmış. Bizde oynayanmı?
Asvel kötü oyununu inşallah haftaya bizim karşımızda da devam ederler. Yalnız bu takım kötü takım değil ama hocaları değişirse ancak kendine gelir bence
.