Vasat masat şıu çoşkuya bak.Bizde rahat playoff yaparlar.Ben saygı duyuyorum İspanyollara İtalyanlara.
Vallaha Zaragoza aslında iyi takım gibi gözüküyor ama Hocalarının son dakikalarda oturmasına anlam veremedim Garnier ise haklı olarak ayaktayken. Sanki bu takıma ne yapsak bizi yener gibiydi. Bizde Mc Bride haric genelde vasattık. Zaten herkes iyi olsaydı, oyun kurucular kontrolsüz pas trafiğine girmeseydi, çoktan koparırdık maçı
Alman Leonie Fiebich (23) günündeydi ama son saniyelerde ki 2 3 lükten biri olsaydı şuan farklı olurdu, ben beğendim o an aklıma Laksa geldi en azından 3 oyun kurucudan 1 riyle oynayıp Laksaya zemin yaratabilseydik Mc Bride'ye katkısı olurdu.Geçen sezon bize karşı çok zor 3lüklerine maruz kaldık, Laksa olmasaydı okadarda dayanamazlardı.
Dikkat çeken Macaristan takımı DVTK 3 de 3 yapmış bizim gibi. 29 Aralıkta deplasmana gideceğiz, ozamana kadar 2 maçınıda alacak gibi..Schio 55-59, Zaragoza 66-63,Asvel 57-67 2 si deplasman Dvtk-Lublin ve Sepsi-Dvtk maçları var. Dvtk-Fenerbahçe maçına kadar 5 te 5 olabilir.
Böyle bir oyun oynamamıza rağmen bu maçı kayıpsız kapamak kazançtır ama ders çıkarmalıyız.
Stewart - Sabally - Lagupova - Vandersloot yerine Anderson - Lekovic - Milic - Howard bizi zorlayacağını sanıyorum.
Mutlaka bir takviye olmalı