İkinci yarı inanılmaz savunmayla maçı tuttuk düşşek yine gitme durumu olabilirdi.Az ürettik.Az yedik.Bu arada Anderson geldiği günden beri en iyi maçını oynadı sahanın her yönüyle yıldızı.Asistler üretim savunma.
Beşiktaşın attığı sayılar periyot periyot düştü.
Tom, ben mi yanlış duydum yoksa Antalya'ya gidilecek mi dendi o zaman iki deplasman arka arkaya olmuş olmuyor mu Beşiktaş'ta da zaten deplasmandaydık ben orasını pek anlayamadım,
Alper'i kesin filme götürüldü İnşallah bir şey yoktur zaten Mc Biride sağlığından dolayı, sanırım Tilbe de sakatmış nerede sakatlandıysa anlamadım yani.
Futbolda Hakemler kötü Onlar zaten 1 numara artık bir numarayı kimseyi kaptırmazlar ikinci numara da herhalde basketbol oldu erkek de olsa bayan da olsa çok kötü yönetiliyor demeyin resmen tek taraflı yönetim, fauller çok komik. Elig 3 faulden sonra faulsüz nasıl kaldı.
Bir de devamlı geniş rotasyonu var Fenerbahçe'nin deniyor ama iki tane sakat 2 kişide sahte faul problemine girince nerde kaldı geniş rotasyon. Stokes'den umudum yok ama oda gelmiyor zaten yoksa Emma ve Howard'da dinlendirilebilinirdi.