Bizim hoca her maçı neden bu kadar tepkisiz, ruhsuz, gamsız şekilde izliyor? Hakeme itiraz dahi ettiğini gòrmedim hiçbir maçta.
Senin dediğin konuda benimde kafam karışık. Bu maçta Aziz Akkaya, Baskonia hocası aşırı tepki verirken insan savunamıyor bu kadarda pes diyorsun, Malkovic okadar ruhsuz ve sakinki, böyleside uç nokta. örnek verim, bu maçta kötü oynuyoruz Hocaya bakıyprum bencte otıruyor. Fark 10 sayıya gelince bir zahmet kenara geldi. Ha geldide ne yaptı yine sakim, yine ruhsuz. Yine birçok örnekten biri, Sopron ikinci maçı, Lagupova yüzüne darbe yiyor faul çalınmıyor, bir hoca bir el kol hareketi yapar, yada hakemi çağırır konuşur, Bu oyuncularada yansıyor.yine Baskonia maçında hoca ve şuanki aşırı tepki verip hakemle konuşurken bizim Malkovic ve oyuncuların tepki vermemeleri bile bana uç nokta geliyor. Aziz Akkaya ve bir çok hocanın oyuncuları azarlaması, bağırması, aşırı bir uç, savunmuyorum ve kızıyorum ama Olcay, Alperi veya öbür oyuncularımızın arka arkaya yaptığı hatalara tepki vermemek yada çağırıp uyarmamasıda uç nokta.
Onun içinde bu kritik noktalarda bu hocadan korkuyorum. MYildirim'ın söylediklerinede hak veriyorum.