Gönderen Konu: 2024-2025 Sultanlar Ligi  (Okunma sayısı 139368 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı agha

• Üye
Ynt: 2024-2025 Sultanlar Ligi
« Yanıtla #1800 : 26 Ocak 2025, 22:06:12 »
Ana-Arina’ yı çok beğendim ama bu pasör ve ortalarla olmaz. Köşeler kule gibi ama ortalar 1.85m ;D

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1801 : 26 Ocak 2025, 22:15:51 »
Ana-Arina’ yı çok beğendim ama bu pasör ve ortalarla olmaz. Köşeler kule gibi ama ortalar 1.85m ;D

İyiler de onlarda manşette gelişemediler gitti. Maa olaydı şubede şu an Wolosz, Zehra, Gabi, Danesi vs.hepsi bizdeydi. Bir yerde Pelin, diğer tarafta Darek, başka yerde Derya. Vay haline cnm Fenerimin.

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #1802 : 27 Ocak 2025, 00:09:57 »
Bugün manşette iyiydik, sadece son sette kafaca dağıldık. Takımın ana sorunu pasör ve kısa boylu ortalar.

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1803 : 27 Ocak 2025, 00:13:35 »
Yıllardır kulübün açık ara en kötü yönetilen şubesi. Kim gibi efsane oyuncunun yanına azıcık doğru smaçör alsalar her yerde favori olcakken, belki de hatta büyük ihtimalle defalarca Cl alcakken bir türlü almadılar. Birinde Garay'ı aldılar, bu sefer de çaprazda Havlickova vardı ve en kritik yerde Garay sakatlandı. Diğerinde de Bosetti'yi aldılar doğru profil olarak, aylarca kadın sakat kaldı. Daha sonra da Kim'in yavaş yavaş efsane hali düşüşe geçti. Kim gibi bir oyuncusu olan şubeyi yönetmek dünyanın en kolay işiyken, yanına azıcık doğru isimleri bulmak varken yapmadılar, Vakıfbank'ı başımıza musallat ettiler.

Aradan yıllar geçti, yönetim değişti, zihniyet hala aynı, daha da kötüye gitmiş durumda. Bir menajerlik şirketinin oyuncağı olmuşlar. Drca'yı taa Volero Zürih zamanlarından soyadı Zivkovic'ken biliriz. O zamanlar felaket ötesi bir pasördü, yapabildiği tek şey iyi servis atmaktı, kendi smaçörlerini bel fıtığı yapardı, hem pas kalitesi facia hem atacağı yerleri çok belli ediyor. Hadi bu kadını aldın, 1 sene oynattın ve felaket oynamış geçen sene, menajerlik şirketinin oyuncusu diye 1 sene daha uzatırsan her türlü başarısızlığı, rezilliği hak edersin başına gelen. Abbondanza zamanı Harmottolu sene çok iyi olmayan Vakıf'a yarı finalde 17-11 ve 17-13'ten seti ve şampiyonluğu verdikleri an azalttım bu şubeyi takip etmeyi, sadece üst seviye maçları boşsam takip ediyorum arada. İşler daha da kötüye gitmiş, iyi servis atamadığın gün değil Eczacı ortalama takıma dahi kaybedersin. Avrupa'daki bütün kritik maçları şubenin kaybetmesinde belki de en büyük 2-3 pay sahibinden biri olan Eda Erdem'i yedek yapacağına, bir de Aslı denen, nerdeyse libero boyunda, bütün büyük maçlarda aşırı zaaf yaratan bir ortayla daha oynuyorsan eğer başına gelecek her türlü rezilliği hak ediyorsun demektir. Aslı'nın yağtığı blokların hiçbir anlamı yok, hem oyun zekası çok düşük hem de blok yapamadığı her an sektirmedir, şudur budur yok, direk sayı oluyor. Sen eğer 20-21 yaşındaki Arina ve Ana ile Gabili, Egonu'lu takımı geçeceğini sanıp önlerine demiyorum ama en azından aksadıklarında ki sürekli aksadıkları bölümler oluyor arkalarına manşet, savunma dengesini biraz daha yukarı çekecek birini almıyorsan başına gelecek her türlü rezilliği hak ediyorsun demektir.

Eczacı öyle fizikli bir takım kurmuş ki Plummer'ın yanına doğru ismi buldukları an zamanında Vakıf'a yaptığın gibi bu sefer de Eczacı'yı musallat edersin başına. Zamanında Birsel'e yaptılar bunu, düşüşteyken önüne doğru ismi almadılar, milleti Birsel'e düşman ettiler. Şimdi de Eda'ya yapıyorlar ki Cl'deki bütün Vakıf manğlubiyetlerinde Eda da büyük pay sahibi, hadi Birsel'i anlarım, iyiyken gerçekten en değerli 2-3 Avrupalı oyun kurucudan biriydi, onu bile anlarım ama Eda gibi bütün kritik maçlarda boyundan dolayı blokta zaaf yaratan ve en kritik Cl maçlarında zamanında ayak bağı olmuş oyuncuyu 37 yaşında hala en değerli ortan yapıyorsan başına gelecek her türlü rezilliği hak ediyorsundur, öyle bir yönetim ve zihniyet ki yapmadıkları hamleler yüzünden efsanelerine bile düşman ediyorlar milleti.

« Son Düzenleme: 27 Ocak 2025, 00:15:54 Gönderen: Fbkolik »

• Üye
« Yanıtla #1804 : 27 Ocak 2025, 00:31:23 »
Ağzına sağlık fbkolik. Maa sonrası istikrar olmadı hiç. İşi bilmeyen adamlara teslim ettiler şubeyi. Hep birşeyler eksik bırakıldı. İşin kötüsü seneye de aynı şekilde olacak, ondan sonra ki senede. Düzelmez buralar.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1805 : 28 Ocak 2025, 22:07:50 »
Zehra şart artık. Aslı zaten vasat bir oyuncu. Eda'da ne yazık ki yaşlandı artık.
Benim anlıyamadığım Zehra kesin ayrılıyormuş, 2 yabancı bir takım ilgileniyormuş, erkek arkadaşı yöneticimiz değilmi neden Fenerbahçe nin adı geçmiyor.
Hande'yle anlaştığımız söylentiside var,
Ayrıca yabancı bir oyuncuyla ilgileniyormuşuz, aklıma adı gelmedi ama hem Eczacı hem Vakıfda ilgleniyormuş ama almak zor deniyor,
« Son Düzenleme: 28 Ocak 2025, 22:21:48 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1806 : 28 Ocak 2025, 23:24:18 »
Benim anlıyamadığım Zehra kesin ayrılıyormuş, 2 yabancı bir takım ilgileniyormuş, erkek arkadaşı yöneticimiz değilmi neden Fenerbahçe nin adı geçmiyor.
Ayrıca yabancı bir oyuncuyla ilgileniyormuşuz, aklıma adı gelmedi ama hem Eczacı hem Vakıfda ilgleniyormuş ama almak zor deniyor,

Korneliuk...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1807 : 29 Ocak 2025, 00:17:56 »
Korneliuk...
Aferim Ertan, sağolasın, sanırım Agnieszka Korneluk, orta oyuncuPolonyalı, 3 takımda  istediğine göre iyi galiba ne dersin? Ama ben yinede Neden Zehrayı istemedik anlamadım,
Hande doğrumu?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1808 : 29 Ocak 2025, 02:27:57 »
Aferim Ertan, sağolasın, sanırım Agnieszka Korneluk, orta oyuncuPolonyalı, 3 takımda  istediğine göre iyi galiba ne dersin? Ama ben yinede Neden Zehrayı istemedik anlamadım,
Hande doğrumu?

Ağbi ben de çok vakıf değilim ama kızın boy 2.00 metre. Tecrübesiz de değil, 30-31 yaşlarında. Sadece Polonya milli takımındaki maçlarını izleyebildim. Şu anki durumdan daha iyi olacağı kesin ama. Zehra da Cansu da Fenerbahçeli. İkisini de çok isterdim. Bilmiyorum ne kadar doğru da Zehra'nın Fenerbahçe'ye gelme durumu olmuş ama Terziç istememiş dedikodulara göre. Bir şey bildiğimden değil, milli takımdaki beden dillerinden çıkarımım ve hissiyatım Eda ile aralarında ego savaşı var gibi. Hande ayrılacak gibi de, bize gelir mi bilmiyorum...
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2025, 02:30:39 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1809 : 29 Ocak 2025, 08:24:41 »
Eski erkek arkadaşı yönetici bildiğim kadarıyla

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #1810 : 29 Ocak 2025, 08:26:03 »
Hande bana yalan haber gibi geldi doğrusu orda yedek bizde de yedek kalırım sorun olmaz diyorsa bilemem tabi eğer ben oynamak istiyorum derse thy zeren gs alternatifi var belki duruma göre vakıf bile ister

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1811 : 29 Ocak 2025, 09:20:07 »
Bunlar hiç kimseyi almaz, boşa hayaller kuruluyor. Seneye de yine Ergül, Meryem, Drca uzattı diye başlarlar, Vargas Çin'e gider, sene ortası gelip transfer yapmışız gibi heyecanlanırız filan. 10 senedir aynı terane.

Zehra, Cansu, yabancı orta, yabancı pasör, manşete girecek smaçör... Hepsini alacaksın, Avrupa şampiyonu olacaksın ama bunlarda vizyon namına hiçbir şey yok.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2025, 09:20:23 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1812 : 29 Ocak 2025, 11:57:08 »
Bunlar hiç kimseyi almaz, boşa hayaller kuruluyor. Seneye de yine Ergül, Meryem, Drca uzattı diye başlarlar, Vargas Çin'e gider, sene ortası gelip transfer yapmışız gibi heyecanlanırız filan. 10 senedir aynı terane.

Zehra, Cansu, yabancı orta, yabancı pasör, manşete girecek smaçör... Hepsini alacaksın, Avrupa şampiyonu olacaksın ama bunlarda vizyon namına hiçbir şey yok.

Grup maçlarında blok istatistiklerinde ilk 50 sırada sadece Vuckova var, o da 17.sırada. Başka hiç bir oyuncumuz yok. Garabet bir durum. Tartışmasız en zayıf pozisyonumuz. Pasör bile değil ki Drca en iyi pasörlerde 2.sırada.

Ben olsam 1 değil 2 yabancı, 3 orta alırım seneye. Bu sene toplam 6 yabancı + Vargas ve Lisa devşirmeleri ile 8 yabancı ile oynuyoruz aslında. Demekki bu kadar lüksümüz var.

Orro, Cansu, Arelya
Korneluk, Zehra, Kurtagiç, Eda
Ana, Arina, Sylla, Meliha, Lisa
Vargas

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #1813 : 29 Ocak 2025, 13:40:01 »
Bergama’ ya kaybettiğimiz müsabakada ortalarımız Çiğdem ve Eda idi. ;D

• Üye
« Yanıtla #1814 : 29 Ocak 2025, 16:20:05 »
Bergama’ ya kaybettiğimiz müsabakada ortalarımız Çiğdem ve Eda idi. ;D

O sene de Poljak'ı ve Şaşkova'yı alacaklardı. Hollandalı vasat Blom'u alıp orta almadılar. Finalde patladık. Fenerin hastalığıdır para döküp bir yerleri hep noksan bırakmak.