"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kısıtlı voleybol bilgimle yazıyorum, geçtiğimiz senelerle karşılaştırırsak bu yılki farkı Aslı Kalaç yarattı. Vargas üst düzey oyuncu, Arina ve Ana Cristina muazzam bir gelişme gösterdi, Eda kaptanın tecrübesi zaten malum ama Aslı X faktör oldu. Her sen Vakıfbank'ın yaptığını bu sene biz yaptık. Geçen yıl Tuğba elimizden almıştı şampiyonluğu. Tabi yanlışlayan olursa saygı duyarım, yazdığım gibi izlerim, takip ederim ama teknik anlamda çok vakıf olduğum bir spor değil.Şampiyonluğa gelince, fazlasıyla hak ettik, bu yolda çok acı ve ızdırap çektik. Emeği geçen herkesten müteşekkirim.Taraf olduğumuz için doğal olarak olgulara kendi perspektifimizden bakıyoruz ama Eczacıbaşı'nın finale kadar na-mağlup geldiğini düşünürsek bizim başımıza gelse bu türden bir şey can verirdik heralde. Sanırım 1987 yılı idi, erkekler basketbolda normal sezonu na-mağlup ya da bir mağlubiyetle kapatıp yarı final serisinde Çukurova'ya elenmiştik. Travmamı anlatamam. Kimseler küçümsemesin, zaten şimdiye kadar olması lazımdı falan diye, olunmuyor işte.
Benzerini yaşadık biz de. Belki final değil yarı finaldi ama ağırdı bayağı. Ligde 22, sonraki play off aşamasında da 3 maçı kazanıp 25'te 25 yapıp o sezon anlamsızca uygulamaya konulan tek maçlık yarı finalde elenmiştik.
Ben çok mu ağlak biriyim ya tutamıyorum kendimi valla ya boşalsın lan göz yaşları