Gönderen Konu: Fenerbahçe | Erkekler Voleybol Ligi  (Okunma sayısı 63208 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Erkekler Voleybol Ligi
« Yanıtla #570 : 08 Mart 2025, 17:09:48 »
Neyse.

« Son Düzenleme: 08 Mart 2025, 17:30:42 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #571 : 08 Mart 2025, 17:51:34 »
Okyanusu geçip derede boğuluyorduk az daha iddiasız Altekma karşısında 15-11 den 3.seti verince oyundan baya koptuk, ne düzgün manşet aldık ne de servis atabildik, neyse ki bu sezon tüm kritik 5.setleri aldığımız gibi bu kritik maçı da kazanmayı başardık.

Ngapeth bey çok şükür karar setinde maça teşrif edebildiler, büyük oynadı son sette. İyi zamanda form tuttuk ve baya kaotik geçecek son maçlar öncesi ilk 4 ü garantiledik, umarım şu kaçan saçma puana ah vah etmeden 2.bitirebiliriz ligi ikinci yarıdaki müthiş formumuzla hak ettiğimiz şekilde.

Yalnız yedekten hiçbir katkı alamıyoruz maalesef servis için Cuci giriyor kaçırıp duruyor, Karyagin falan kafasında bitirmiş gibi zaten, Kaan bugün çok zorlandı yer yer Luburic kenarda bari olsa bu kadar zorlanmazdık diye düşünüyorum. Klüp klasik şekilde sakatlık durumuna dair düzgün bi açıklama bile yapmadı, bu gidişle hiç dönmeyecek beyefendi heralde.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #572 : 08 Mart 2025, 19:09:08 »
Cok şükür arkas 2 set aldi.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #573 : 08 Mart 2025, 19:27:48 »
Arkas maçıda aldı 1-3 işin ilginç yanı ilk set halkbank 7-8 sayı falan öndeydi
« Son Düzenleme: 08 Mart 2025, 19:28:04 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #574 : 08 Mart 2025, 21:03:37 »
Arkas Akkuş ve son maçta bizi de yenerse 4.olup Halkbank’ı ilk 4 dışı bırakabilir, bizim de ev sahibi avantajını Gs ye vermemek için (Altekma Gsyi yenmediği takdirde) mutlak kazanmamız gerekiyor.

Kısacası zorlu bir Arkas-FB son maçı bizi bekliyor. Arkasın kazanarak çekilme öncesi son bir challange yapacağını düşünüyorum. Umarım yanılırım. (Bugün altekmadan 3 puanı alabilsek bize 3-2 yenilmek de yetecekti 2.lik için arkasa bu arada)

Halkbank’ın iddialı olduğu tüm senelerde yıllardır ilk kez böyle bir durum anımsıyorum ki finale kalamadıkları sezon bile çok nadirdir heralde, oyun olarak o kadar korkunç durumdaydılar ki son iki sıradaki türşad ve akkuş hariç kalan son 5 maçın tamamını kaybederek bu duruma getirdiler kendilerini, Milano da tesadüfi kazandıkları altın set olmasa Kolakovic’i çoktan gönderip toparlayabilirlerdi belki.

Arkas’ın da 4.olursa kupadaki gibi yine Ziraat’e ters gelebileceğini düşünüyorum bu arada, kimsenin rakip olmak istemeyeceği tür bir takım. Hem kupa hem de lig final serilerinin baya keyifli geçmesini bekliyorum erkeklerde, her sonuca gebe. Umarım yükselen formumuzla bu seneye kupa sıkıştırabiliriz. Seneye iyi kadro kurulacağı beklentisiyle ligde finale kalabilmek de oldukça değerli olacak.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #575 : 08 Mart 2025, 21:47:49 »
Biz 3.olup gs ile esleselim. Arkas da ziraat ile eslessin.
Böylesi daha mı iyi olur bilemedim.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #576 : 10 Mart 2025, 17:12:31 »
3-0 bitecek maç 5 sete gidiyor gibi 3. Seti 11-16 öndeyken verdik
Maçı yerinde takip ettim, 3. sette fark ikiye inince koç panik yaptı, mola aldı. Momentumu verdik, seti de verdik. Taraftarından tut, rakibe kadar herkes ondan sonra maçın içine girdi. Halbuki, maç avucumuzun içindeydi.

Öte yandan, Caner'e bayılıyorum. Kapasitesi belli, kendi de bunun farkında. Benchte o kadar pozitif, o kadar naif ve takım oyuncusu ki, profesyonelliğine şapka çıkarılır. Tüm maç ısınıyor, hazırlanıyor. Molalarda, takımı ilk karşılayan o, herkesi moralleyip içeri atan yine o. 1-2 dk girip, elinden ne geliyorsa verip, kenara gelen de o. Takıma bazen psikolojik anlamda da hizmet edilmesi, bir oyuncuyu kabul edilir kılabilir...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis