Fenerbahçe Tarihi / Yönetim ve Kurumlar > Yönetim ve Kurumlar Forumu

Fenerbahçe Başkan Adayları

(1/1)

tahminhaber:
Fenerbahçe başkan adayları özellikle Fenerbahçe taraftarlarının merak ettikleri bir konu. Bu nedenle Fenerbahçe yeni başkanı kim olacak sorusu gündeme gelmektedir. Bilindiği üzere 2021 yılında Fenerbahçe’de başkanlık seçimleri olmuş ve seçimlerde Ali Koç tekrar başkan olarak seçilmişti. Fakat özellikle son zamanlarda taraftarlar tarafından istifa sesleri yükselmektedir. Dolayısıyla taraftarlar, başkanlık seçimlerinin ne zaman olacağını merak ediyor. Bir sonraki seçimlerin 2025 yılında olacağını söyleyebiliriz. Peki ama Fenerbahçe’de başkan adayı listesinde kimler var?


Fenerbahçe Başkanlık Adayları Kimler?

Bilindiği üzere başkanlık seçimlerinde bazı adaylar bulunmakta ve bu adaylar üzerinden seçim yapılmakta. Bu durum, Fenerbahçe başkan adayları kimler sorusunun da gündemde özel bir konuma sahip olmasına neden oluyor. Halihazırda Fenerbahçe’de iki başkan adayı olduğunu söyleyebiliriz. Bu isimler Saadettin Saran ve Ali Koç. 2025 yılında yapılacak seçimlerde Fenerbahçe yeni başkanı belli olacak. Yeni başkanın kim olacağı taraftarların da ilgisini çeken bir konu olarak gündemde yer alıyor.

Sadettin Saran

Fenerbahçe başkan adayları listesinin ilk sırasında Sadettin Saran bulunuyor. Steven Sadettin Saran, 30 Ağustos 1964 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde dünyaya geldi. Hem Amerikan hem de Türk vatandaşı olan Saran, Kentucky Üniversitesinde Makine Mühendisliği alarak üniversite eğitimini tamamlamıştır. Eğitimi sonrasında Türkiye’ye gelerek T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığında çalışmıştır. Daha sonra Saran Holding’u kuran ve dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Saadettin Saran, farklı firmalarda ve pozisyonlarda çalışmalarını sürdürmüştür. Fenerbahçe yeni başkanı kim olacak sorusu için önemli bir isim olan Saran, 2025’teki seçimlerde aday olacağını belirtmiştir. İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi’nde konuyla ilgili açıklama yapmış ve bir sonraki kongrede aday olacağını belirtmiştir.

Ali Koç

Fenerbahçe başkan adayları listesindeki bir diğer isim de Ali Koç’tur. Koç, halihazırda Fenerbahçe başkanı olarak görevini yapmakta olup 2018’den beri bu görevde bulunmaktadır. Aziz Yıldırım’dan sonra görevi aldığını söyleyebiliriz. 2 Nisan 1967 tarihinde dünyaya gelen Yıldırım Ali Koç, Türk iş insanıdır. Aynı zamanda Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ali Koç, 1907 Fenerbahçe Derneği’nin de kurucuları arasında yer alıyor. 2-3 Haziran 2018 tarihinde yapılan kongrede başkan olarak seçilen Koç, 2021 yılında yapılan seçimlerde de Fenerbahçe yeni başkanı olarak seçildi.


Kaynak : https://tahminhaber.com/fenerbahce-baskan-adaylari/

Navigasyon

[0] Mesajlar

Tam sürüme git