Site Hakkında > Forum Arşivi

Fenerbahçe | Bitci Türkiye Kupası (2021-22 Sezonu)

(1/70) > >>

Bogdan Bogdanovic:
Bitci Erkekler Türkiye Kupası kura çekimi 7 Şubat Pazartesi günü saat 12.00’de Sinan Erdem Spor Salonu Court Side Lounge’da gerçekleştirilecek.

Basketbol Süper Ligi'nde ilk devre müsabakalarının ardından Bitci Erkekler Türkiye Kupası’nda yer alacak 8 takım belli oldu.

Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmalar sonucunda, puan durumunda ilk 8 sırada yer alan; Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Darüşşafaka, Galatasaray Nef, Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji, Gaziantep Basketbol ve Tofaş, kupada mücadele etme hakkını elde etti.

Formata göre ligin ilk yarısını ilk 4’te tamamlayan ekipler (Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes, Darüşşafaka, Galatasaray Nef) ile ikinci 4’te bulunan takımlar (Pınar Karşıyaka, Bahçeşehir Koleji, Gaziantep Basketbol, Tofaş) 2 torbaya ayrılacak ve eşleşmeler kura çekimi ile belirlenecek. Ayrıca ev sahibi avantajını elde edecek ekip için de bir kura çekimi olacak.

15-16 Şubat 2022 tarihleri arasında tek maç üzerinden oynanacak çeyrek final müsabakalarının ardından yarı finale kalan ekipler, Dörtlü Final organizasyonu için Bursa’da bir araya gelecek.

18-20 Şubat 2022 tarihlerinde düzenlenecek Dörtlü Final organizasyonunda lig sıralamasında lider olan ekibin çeyrek final eşleşme galibi ile lig dördüncüsünün çeyrek final eşleşme galibi; lig ikincisinin çeyrek final eşleşme galibi ile lig üçüncüsünün çeyrek final eşleşme galibi karşı karşıya gelecek.

kenz:
Gönlümden geçen:

Fenerbahçe-Bahçeşehir /  G.Antep-Galatasaray

Karşıyaka-Efes / Daçka-Tofaş

Gigidatome70:
Gönlümden geçen ilk maçta elenip takımın dinlenmesi. Mirsad’ın sakatlandığı sezondan beri Türkiye kupasını hiç sevmem

Tom Hanks:
Kupa varsa alınmak için oynanmalı.Avrupada daha ilk 8 olacağımız belli bile değil.Zaten nispeten geniş kadro sakatlarda döner artık.


Gerçekçi hedef yerel ligimizdir.

ayhan:

--- Alıntı yapılan: Gigidatome70 - 04 Şubat 2022, 22:35:29 ---Gönlümden geçen ilk maçta elenip takımın dinlenmesi. Mirsad’ın sakatlandığı sezondan beri Türkiye kupasını hiç sevmem

--- Alıntı sonu ---
3 maç ile kazanılacak bir kupa. Bana sorsan Euroleague de zaten bir şey yapamayacağız. Lig ve kupaya odaklanalım.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git