Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Jorge Jesus

(1/2) > >>

efeovic:
YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ “JORGE JESUS” #JorgeOnTheStage #SahneBizim
 
Kariyeri boyunca 3 farklı ülkede 4’ü lig şampiyonluğu olmak üzere 19 majör kupa kazanan dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, önümüzdeki 1 sezon boyunca Fenerbahçemizin başında olacak.

33 yılı aşkın kariyerinde 15 takım çalıştıran Jorge Jesus, çıktığı 834 resmi maçta 2,04’lük puan ortalaması yakaladı.

Braga, Benfica, Sporting CP Lizbon, Al-Hilal ve Flamengo gibi takımları çalıştıran 68 yaşındaki çalıştırıcı, ulusal ve uluslararası olmak üzere toplam 19 kupa kazandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’a, adını Takımımızla ve büyük taraftarımızla şanlı tarihimize yazdıracağı bir sezon diliyoruz!

efeovic:
Şirketimiz,  2022-2023 futbol sezonu Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jorge Fernando Pinheiro de Jesus ile  3.000.000 Avro garanti ücret karşılığında  anlaşmaya varmıştır.

Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

Enver Tarcan:
Huysuz ihtiyar  :P

Çok şey bekliyorum ondan… Ama sabırla… Her zamanki hastalıklarımıza yenik düşmeden. Adamı futbol dışı etkilerin altında bırakmadan…

Umarım camianın beklentilerinin farkındadır o da. Kariyerinin sonunda onun için de yeni bir heyecanla saldırır şampiyonluk için… umarım.

efeovic:
Jorge Jesus: "Başkanımız ilk günden beri çok kararlı şekilde beni istediğini gösterdi. Bu benim için gerçekten önemliydi. Kararlılığı beni ikna etti. Kararlı insanları severim. Onu bu şekilde görmem, buraya gelme kararımı çok etkiledi."

Jorge Jesus: "Fenerbahçe'nin çok kaliteli oyuncuları var. Ofansif anlamda biraz daha yaratıcılık katacak oyunculara odaklanacağız. Futbolda bireysel oyunu, kolektif oyunla birleştirmeniz gerekiyor."

Jorge Jesus: "Takımın maddi olarak içinde bulunduğu durumun farkındayım. Bizim için önemli olan takımın kalitesini artırabilmek, devrim yapmayacağız, sadece denge sağlamak istiyoruz. 4-5 oyuncu alacağız. Kulübün maddi şartları içinde elimizden geleni yapacağız."

Jorge Jesus: "Futbolda geçmişte başardıklarınız çok önemlidir. Fenerbahçe 8 yıldır şampiyon olamıyor. Mesut Özil, gerçekten çok iyi bir geçmişe sahip ama benim de kulüple ilgili fikirlerim var. Kendisiyle ilgili alınan karara aynı şekilde devam edeceğim."

Jorge Jesus: "Burada önemli olan Jorge Jesus, Mesut Özil, başka bir isim değil. Fenerbahçe. Ben de Fenerbahçe'deki oyuncularla devam edeceğim."

Jorge Jesus: "Benim tek bir sistemim yok. Futbolda sistem çok önemli ama başka önemli şeyler de var. Oyuncular çok önemli. Elinizdeki oyuncular için en ideal sistemi belirlemeniz çok önemli. Ben genellikle 4-4-2 oynadım ama maça göre sisteminizi değiştirebilirsiniz."

Murat:
Hayırlı olsun inşeAllah

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Tam sürüme git