Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 173730 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko-Virtus Bologna | Euroleague 26. Hafta
« Yanıtla #1605 : 03 Mart 2023, 21:39:37 »
Evet canlı iyi oynuyoruz bugün.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Partizan:94 Fenerbahçe Beko:97 | Euroleague 25. Hafta
« Yanıtla #1606 : 03 Mart 2023, 21:52:32 »
61-29

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1607 : 03 Mart 2023, 22:11:57 »
Maç ilk yarıdan bitti iyi mi. Tadı keyfi kalmadi rakip kabullenmis vaziyette. Eşine zor rastlanan maçlardan biri.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1608 : 03 Mart 2023, 22:12:30 »
Hadi Avrupa maçlarını da seyircisiz oynatın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1609 : 03 Mart 2023, 22:22:17 »
Evet aynen.Baya batıldı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1610 : 03 Mart 2023, 22:34:13 »
Efes'in 22 üçlük rekorunu çok rahat kirabilirdik. Efes o maçta rekoru kırmak için sürekli deniyordu. Bizimkiler farkında değildi sanırım.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Takımla ilgili yorumlara katılıyorum.
Nazar değmesin.
Belinelli nekadar tehlikeli bir skorer oyuncuymuş. Hemde okadar zor posizyonlarda attığı 3 lüklerden birini kaçırdı sanırım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Korkaklar 1 kez ölür gelin alın evden.Takim anti ama sayın Ilhan Beyinbdedigi gibi tepe takımlarına dış geçiremedik.En azından birini yenelim yada yakın oynayalım tek Barça.Bu maçlar için kısa kalıyoruz.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
ilk yarı yaptığımız savunma tek kelimeyle inanılmazdı. iyi savunmalar sonrası geçiş hücumlarında bulduğumuz üçlükler maçı koparan unsur oldu. büyük keyif.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Korkaklar 1 kez ölür gelin alın evden.Takim anti ama sayın Ilhan Beyinbdedigi gibi tepe takımlarına dış geçiremedik.En azından birini yenelim yada yakın oynayalım tek Barça.Bu maçlar için kısa kalıyoruz.
Tom senin yazını okuyunca beyin travması geçiriyorum. Hiç bir şey anlamadım tekrar yazarmısın? Ayrıca paragrafda kullanabilirsin

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Tom senin yazını okuyunca beyin travması geçiriyorum. Hiç bir şey anlamadım tekrar yazarmısın? Ayrıca paragrafda kullanabilirsin
+1

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Hükümet istifa seslerine iştirak ettim.Birde genel büyük maç kazanmama sıkıntısı.Goz sıkıntı cepten yazınca oluyor haklısınız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Gurur duydum gençlerle polis çekmiş bende girdiysem men gelir o men şeref madalyası olur bu kadar.Normalde spor forumu ama her şey girdi birbirine.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Her şeyden önce böyle bir oyun ve galibiyet için emeği geçen herkesin emeğine sağlık. Şahsen korktuğum bir maçtı. Gerek Bologna'nın tekrar yarışa dahil olması, gerekse bizim tam kadro olmamız (Genelde camia olarak favori olduğumuz maçlarda hayal kırıklığı yaşama şanssızlığımız o kadar fazla ki) beni tedirgin ediyordu. Ayrıca geçen hafta olağanüstü üçlük yüzdemiz ve güzel oyunumuzu bu maça da taşıyabileceğimize pek ihtimal veremiyordum. Ama başta Dyshawn olmak üzere guduriç, Wilbekin, Calathes üzerine koyarak devam ettirdiler. Ayrıca her ne kadar maç kopmuş olsa da süre aldığı dakikalarda Metecan enerjisi ve aldığı ribaundlar ile güzel katkı verdi.

Partizan maçından sonra çok değerli bir galibiyet daha almış olduk. Ayrıca bu alınan galibiyetlerdeki güzel ve akıcı oyun bundan sonraki maçlar için de umutları arttırdı. Sezon başında olduğu gibi artık hiçbir takım maçtan önce Fenerbahçe'yi yenebiliriz diye peşin bir hükme sahip olmayacak. Genişleyen kadromuz ve son iki haftalardaki oyunumuz ile tekrar Euroleague'teki favori takımların içerisine dönmüş olduk.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Çok hoş rumuzunuz.Bu maç ümitlendiren çoşkulu oynadık bu önemli ama bu maçta bile basit hata çok yaptık.Artı daha tek büyük maç Efesi yendik hadi Milano da kaliteli ekip .Toparladılar geç kaldılar.Real Barça Oli.Diş geçiremiyoruz.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2023, 02:29:53 Gönderen: Tom Hanks »