24 sahada kalıp en skorer oyuncumuz oldu, maçı da 4 faulle tamamladı.
Evet, ilk dört dakikada 2 faul aldıktan sonra 20 dakika katkı verebilmesi bizim açımızdan değerliydi. Hayes ile birlikte 17 pir ile maçın MVP si oldular. Motley, Booker-Jekiri-Kostas gibi diğer sözde uzunlarımız içerisinde en ihtiyacımız olan isim. Faul, basketbol içerisinde olmazsa olmaz bir aksiyon. Yeri geldiğinde elbette o faulü yapacaksın ama benim Motley'i eleştirdiğim kısım, birçok maçta da gördüğümüz gibi çok erken, çok gereksiz yerlerde bu faulleri alıyor olması. Neyse, maçı kazandık, Motley MVP oldu o zaman konuşacak bir şey yok ve başka şeylerin tadını çıkaralım.
Maça gelince; Açık konuşmam gerekirse hiç umudum yoktu. Hatta kalp kırıcı olmayan bir yenilgiye bile razıydım. Ama çok şükür korktuğum olmadı ve ilk çeyreği saymazsak çatır çatır oynayarak, hak ederek kazandık. Aslında ilk çeyrekte de kötü değildik ama Barcelona ne attıysa girdi. Öyle bir yüzde karşısında ne oynasanız, ne yapsanız nafileydi.
Çok değerli bir galibiyet aldık. Maccabi maçındaki kaybı telafi ederken aynı zamanda büyük bir özgüven kazandık ve bundan sonraki maçlar için mesaj verdik. İşin sevindirici diğer yanı ise Bjelica ve Tyler Dorsey'in de yavaş yavaş takıma dahil olacak olması. İnşallah Pierre'in ciddi bir sorunu yoktur. Son haftalarda Hayes ile birlikte çok güzel uyum yakalamışlardı.