Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 175453 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Beko-Olimpia Milano | Euroleague 24. Hafta
« Yanıtla #1830 : 21 Mart 2023, 22:09:56 »
Amk Hayes'i fabrika ayarlarına döndü. Şu adamı geldiğinden beri bir türlü sevemedim.

Valencia maçında çanlar çalmaya başlamıştı. Adım adım play off dışına gidiyor takım. Kaunas maçı ölüm kalım maçı. Belki de sahamızda efese yenilir onlar play off yaparken biz eleniriz o maçta ki hiç uzak bir ihtimal degil. Öylesi de yakışır Ali koc takımına.

« Son Düzenleme: 21 Mart 2023, 22:10:20 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1831 : 21 Mart 2023, 22:11:50 »
Ilk 4 şansı kalmadı.İlk 8 bu şekilde savruk oynamaya devam edersek gidebilir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1832 : 21 Mart 2023, 22:12:10 »
Bir hayal uğruna verilen kaçıncı maç... Bu türden verdiğimiz maçların yarısını alsaydık garantiydi yerimiz şimdiden.  Hayal de Edwards Larkin olacak. Olur inşallah. Olur da tükürdüğümü yalarım inşallah burda.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #1833 : 21 Mart 2023, 22:12:41 »
Hayes i Koç'un son periyot Bench te unutmasi mi? Bu dakikalarda Booker napier karşısında show yapmasi mi? Calathes e sabır gösterebilecek koçumuz olması mi? Napier  gibi oyun kurucu ihtiyacımiz varken, aylarca dorsey peşinde kosulmasi mi?

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1834 : 21 Mart 2023, 22:14:15 »
Amk Hayes'i fabrika ayarlarına döndü. Şu adamı geldiğinden beri bir türlü sevemedim.

Valencia maçında çanlar çalmaya başlamıştı. Adım adım play off dışına gidiyor takım. Kaunas maçı ölüm kalım maçı. Belki de sahamızda efese yenilir onlar play off yaparken biz eleniriz o maçta ki hiç uzak bir ihtimal degil. Öylesi de yakışır Ali koc takımına.

Benim de aklımdan geçti ama yazmadım. Gidişat o yönde. Play off'a giremediğimize değil öbür itlerin girmesine yanarım. Barcelona ile falan eşleşip F4 yaparlarsa da şaşırmam.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe Beko:75 Olimpia Milano:82 | Euroleague 24. Hafta
« Yanıtla #1835 : 21 Mart 2023, 22:23:00 »
guduric tökezledi sonrasında çok ciddi form tuttu ama wilbekin hala kayıp. önemli takımlara karşı kaybolup duruyoruz çok çok vahim bir durum.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1836 : 21 Mart 2023, 22:26:02 »

Futbol takımı için bunu söylemek kadar doğal bir şey olmaz ama bu şube için bunu söylemek doğru olmaz. Oyuncu transferleri belli plan dahilinde koçun inisiyatifinde gerçekleşti. Sene başında İtoudis için kimse burun kıvırmamisti. Bana kalirsa net şekilde koç yetersizliginden kaynaklı şu pozisyondayiz. Kaybettigimiz çoğu maçta saçma rotasyonla ve yeterli gozukmeyen oyuncularin israrla parkede tutulmasindan kaynaklı. Sorunun kaynağı koctur. Oyuncu kalitesinde sorun göremiyorum.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1837 : 21 Mart 2023, 22:27:30 »
Deplasmanda yenilsek bu kadar acıtmazdı. Onların tüm istediği oldu. Tempoyu yükseltemedik. Nezaman az sayı attıysak o maçı kaybettik. Bizim atışlarımız okadar kötüki sadece Napier yetti vallaha. 26 sayı 31 verimlilik. İnanılmaz sayılar attı. Bobby Dixon'dan sonra skorer adamımız olmadı. En azından biri taşısın desen yok. Calathes'te çok kaldık. Melih denenemedi, Hayes berbattı, sadece Edwars, Motley, Gudiric'le olmadı. Hep eksik kadroyuz deniyor sadece Pierre 'ilemi oluyor. Demekki kadro planlaması yanlış bu kadroyla da Euroleague zor. Realde garantiledi. Barcelona, Monaco önümüzde ilk dört için. Efes 8 e girmesin başka bir şey istemiyorum. Hocamızın Motley yerine Booker' e tercih etmesi, Calathes de ısrarcı olması ve teknik, taktik B planının olmaması sınıfta kaldığını gösteriyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1838 : 21 Mart 2023, 22:29:43 »
Milano gibi senden eksik olsada daha iyi olana baştan sıkı gireceksin.Kopuk kopuk oynadık
« Son Düzenleme: 21 Mart 2023, 22:30:50 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1839 : 21 Mart 2023, 22:39:20 »
Milanın ilk 8 dışı kalmak üzere olması tamamen sakatlıklar.Shields Datome Pangos olmayanlara bak.Melli 0.Onaxragmen rahat yendiler.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2023, 22:45:24 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1840 : 21 Mart 2023, 22:46:52 »
Milanın ilk 8 dışı kalmak üzere olması tamamen sakatlıklar.Shields Datome Pangos olmayanlara bak.Melli 0.Onaxragmen rahat yendiler.
Diyorum ya gun dogdu sana. Tam gaz devam.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1841 : 21 Mart 2023, 22:56:08 »
Ne diyorsunuz İlhan Bey.Sakin olunmalı.Ilk 8 zora girdi gibi ana bakalım.Aralarinda maçlar var.Bir şekilde atarız umarım tüm totemleri yapalım.Saha avantajı kullanırsan önemli.Belki saha avantajı olmadan kalabilirsek daha iyi seri çıkarabiliriz.Belli olmuyor.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2023, 22:59:24 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1842 : 21 Mart 2023, 23:10:04 »
Maçta hiç öne geçemedik.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1843 : 21 Mart 2023, 23:12:08 »
Futbol takımı için bunu söylemek kadar doğal bir şey olmaz ama bu şube için bunu söylemek doğru olmaz. Oyuncu transferleri belli plan dahilinde koçun inisiyatifinde gerçekleşti. Sene başında İtoudis için kimse burun kıvırmamisti. Bana kalirsa net şekilde koç yetersizliginden kaynaklı şu pozisyondayiz. Kaybettigimiz çoğu maçta saçma rotasyonla ve yeterli gozukmeyen oyuncularin israrla parkede tutulmasindan kaynaklı. Sorunun kaynağı koctur. Oyuncu kalitesinde sorun göremiyorum.
Ben ne dedim ki. Ne koca ne de kaliteye bir şey demedim ki onlar da ayri bir vaka. Uzun uzun konuşabiliriz. Benim üstünde durduğum hayes çapsizinin performansiydi. Bir macta 30 atıp diger macta 0 çekiyor capsiz herif. 30 attigi takim da yerel.lig sonuncusu besiktas. Kimse katilmasa da bana seneye ilk gonderilecek adamlardan birisi. Kaunas, bayern, asvel ayarında bir adam.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1844 : 21 Mart 2023, 23:41:24 »
Kadromuz defolu çok iyi bir kadro yok.Ama seneye güzel hamlelerle kuvvetleneceğiz. Bunun işaretleri geliyor.Playoff gelmedi diyelim.koc yinede kalmalı.Hersene koç mu değiştireceğiz biz.