Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 173753 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Cazoo Baskonia-Fenerbahçe Beko | Euroleague 32. Hafta
« Yanıtla #2070 : 01 Nisan 2023, 00:33:45 »
wilbekin ve pierre şu kritik dönemde fedakarlık yapıp dönmeyecekse tekmeyi basmak lazım. hele wilbekin koca sezon ne yaptı desen 2-3 maç gösterirsin anca.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2071 : 01 Nisan 2023, 00:36:59 »
Kombineyi baskete aldim tek.Pandemi ara verdik o sene yandı zaten.Alt bölümlerdeydi kombinem yıllarca..Para yetmediği için fiyatlar uçtuğu için tepeden aldık. Salonun ilk açıldığı seneden itibaren salondayım.pianginni Spahia falan.Eskiden karşıya geçerdik. Yerim.404 H 9.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2072 : 01 Nisan 2023, 00:37:57 »
Futboll 3 temmuz skandalından buyana ekranlardan özetler yoruyor.

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2073 : 01 Nisan 2023, 00:51:13 »
Baskonya 44 rebound almış.16 sı hücum rebound'u ,bizim savunma Reboundu kadar. Bizim için Guduriç ve Wilbekin çok önemli oyuncular..Wilbekin olmadığı bir dönem de Guduriç'in de kötü oyunu ve yetersiz coach yönetimi ile bence sezon bitmiştir. Ben çöp ifadesini şimdiye kadar kullanmadım  ve kullanmak ta istemezdim ama coach şu an takımda  adeta bir yunan oyuncu çöplüğü oluşturdu.. İtoudis benim gözümde sınıfta kalmıştır.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2074 : 01 Nisan 2023, 01:06:35 »
2 sezondur kalitesi bu kadar yerlerde bir euroleague’de öyle fırsatlar tepiyoruz ki mumla ararız bu sezonları. en büyük ders de playoff dışı kalıp partizan’ı belki de final four’da izlemek olacak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2075 : 01 Nisan 2023, 01:15:08 »
Kalitesi düşük değil.Efes ve Milano gibi takımlar dışarda kalıyor.Efes kalmadı henüz ama.Son dönemlerin en sert ligi.Bir dönemler fırsat yendiğimiz Baskonia fark atıyor falan.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Cazoo Baskonia:92 Fenerbahçe Beko:69 | Euroleague 32. Hafta
« Yanıtla #2076 : 01 Nisan 2023, 01:25:25 »
Başka Yunan li oyuncu kaldı mı acaba piyasada, onlarıda alsak.. maccabi zalgiris i yenerse 8 Efes olur, zalgiris alırsada zalgiris 8 den play off yapar
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2023, 01:27:22 Gönderen: akıllıdeli »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2077 : 01 Nisan 2023, 01:40:04 »
Bir supriz olur playoff biletini son anda alabilirsek farklı bir taķım izleme imkanı var.Yani normal sezon ile playoff farklı kategoriler.Ama şu gerçek sürünmeye başladık resmen.Acıyı bal eyledik.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2023, 01:41:57 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2078 : 01 Nisan 2023, 02:03:18 »
Kıvancı çok beğenirim Çok içten samimi geliştirdi kendini yıllarca.Allah uzun ömürler versin.Ancak takım can çekişiyor mecazi 5 6 diyor. :).Ben atalım playoff heyecanı yaşayalım modundayim.Özledik kim gelirse gelsin ayrı tat playoff.Kıvanc fazla iyimser.

Çevrimiçi south

• Üye
« Yanıtla #2079 : 01 Nisan 2023, 03:00:55 »
İzlediğim en keyifsiz Fenerbahçe basketbol senesi olabilir piangiani sonrasında ki dönemde.Koça karşı hiç ısınamadım umarım seneye yola itoudisle devam etmeyiz.Pablo Laso,Trinciheri,Xavi Pascual,Kokoşkov'dan biri güzel olurdu.Erdem Can bile denenebilir en azından camiayı bilen çok düzgün karakterli bir insan.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2023, 03:02:17 Gönderen: south »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)
« Yanıtla #2080 : 01 Nisan 2023, 08:36:53 »
Fenerbahce yönetiminin yaptığı en büyük yanlış...
Ne yapıp edecektin Obradovic'i bırakmayacaktın.
İtoudis ve aldığı oyuncularla bir yere varamayız
Kendi evimizde en azından Partizan'a, Milano'ya, Baskonia'ya, Maccabiv'ye ve bir çok takıma yenilmeyecektik.
Yanılmıyorsam,Milano 5-6 maçta sadece biz yendi.
Partizan ilk 8 girer kupayıda alırsa şaşırmayım. Reali evinde devirdi biz Baskonia'da fark yedik. Obradovic varsa herşey olur. Bizde onun çakmasıyla saçımızı başımızı yolarız. Baskonia hocası, taraftarı, oyuncularıyla sahalarında neler yapılması gerektiğini gösterdiler. Salon ve taraftar bizden azda olsada beş kişi onlar 8 kişi gibiydi. Salonda bağıran kadın, hermaça gidermiş. Anlamadım, mikrofonlamı bağırıyor o ne ses. Spikerler bile dayanamadı. Sonuç hüsrana uğrsyan biziz.
Gudiric kötü değil, Felaketti. 3 senelik anlaşma yapılmış ona karşı değilim ama Obrada olduğu gibi Tarık, Motley'le beraber yedek olmalı. Gudiric'ten,Calathes'ten ilk oyun kurucu olamaz, Bogdan gibide olamaz. Artı Bogdan oyun kurucuda değildi. Onun haricinde hepsi değişmeli, yollanmalı..Bilbekin yerli statüsünde olduğu için kalmalı.
Bjelica bize emeği geçmiş olmalı kabul ediyorum ama uzun sakatlığı olmazsa alamazdık zaten. Neden bu dar kadroya kurtarıcı diye aldık. Bogdan, Ali, Udoh'tan sonra yerlerini dolduramadık.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2081 : 01 Nisan 2023, 09:31:00 »
Kemerlerinizi bağlayın abiler, kardeşler. Düşüyoruz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2082 : 01 Nisan 2023, 09:41:43 »
Ama siz fakatsız ama az hesap sorularak kalmalı.Her sene elbise değiştirir gibi koç değişmez.Istikrar olmaz.Seneye daha iyi olacağız çok gidecek oyuncu var.Az sabır.Aci çekmeden başarı gelmez.Kokonun adını bile anmam.Sattı bizi.Kurdugu kadroyu sattı ona uymayan koç geldi.Su anki konumdan o suçlu.Ylnetim.tamam ama savaşacağına tüydü.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2083 : 01 Nisan 2023, 17:04:42 »
bu saatten sonra ıkına sıkına bi maç alıp playoff’a kalsak bile şu ritimle en iyi ihtimalle 3-1 eleniriz o da bologna partizan maçlarındaki gibi ekstra şut sokarsak. tamamen ritmi kaybettik, hiçbir şey kontrolümüzde değil, ne yaptığımız belli değil berbat bi durum içerisindeyiz ve bizi buradan çıkaracak karakterde ne bir oyuncu ne de koç var. taraftar desen takımına güvenmiyor. 2017 sezonunun benzeri oldu normal sezon sonunda yine playoff tehlikesi yaşar gibi olup 8.likten son anda kurtulmuştuk ama orada hem oyuncular hem koç kariyerlerini geçtim karakterleriyle her şey kötü giderken belli şeyleri hissettiriyordu. yazık.
1 galibiyet yetecek mi ? Zalgiris isi bozuyor sanki. 1 galibiyetle bile elenme ihtimalimiz var.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2084 : 01 Nisan 2023, 17:10:10 »
Gercekten simdi farkına vardım. 2de 2 yapamazsak eleniyoruz. Kaunas da baskonia da 2de 2 yaparsa 1 maglubiyet bile alsak uclu averajla 9 oluyoruz. Mutlaka 2de 2 yapmamız gerekiyor. Eger gecenin bu saati kafam durmadiysa durum bu.

eleniyoruz demeyelim de 1 galibiyetin bile yetmeme ihtimali var diyelim.