Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 173338 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #2340 : 23 Nisan 2023, 00:03:21 »
3-1 Oly seriyi tamamlar diye düşünüyordum sonra sene içindeki performansimiz gözümün önüne geldi. O kadar pamuk ipliginde ilerledik ki sene başında sansasyonel başlangıcımiz olmasaydi ligin sonlarında bitirirdik o başlangıca dua etmeliyiz. Oly'nin öne çıkan fark yaratacak oyunculari çok kısıtlı olmasına rağmen takim birlikteliği, koç faktörü, taraftariyla butunlesmesi derken öne fırladı sene içinde ve büyük maçlarda da farkini gosterdi. Biz büyük maç kazanma konusunda büyük sorun yaşadık kader anlarında hep kaybeden olduk.

Gerçekçi olmak gerekirse temizinden bir 3-0 bizi bekliyor. Şu an oynanan oyundan kaynakli bitirdigimiz pozisyon da düşünüldüğünde pek itirazımız olmaz bari başa baş giden oyun neticesinde küçük nuanslarla kaybetsek, bu da kabul edilebilir.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2341 : 23 Nisan 2023, 02:14:30 »
3-1 Oly seriyi tamamlar diye düşünüyordum sonra sene içindeki performansimiz gözümün önüne geldi. O kadar pamuk ipliginde ilerledik ki sene başında sansasyonel başlangıcımiz olmasaydi ligin sonlarında bitirirdik o başlangıca dua etmeliyiz. Oly'nin öne çıkan fark yaratacak oyunculari çok kısıtlı olmasına rağmen takim birlikteliği, koç faktörü, taraftariyla butunlesmesi derken öne fırladı sene içinde ve büyük maçlarda da farkini gosterdi. Biz büyük maç kazanma konusunda büyük sorun yaşadık kader anlarında hep kaybeden olduk.

Gerçekçi olmak gerekirse temizinden bir 3-0 bizi bekliyor. Şu an oynanan oyundan kaynakli bitirdigimiz pozisyon da düşünüldüğünde pek itirazımız olmaz bari başa baş giden oyun neticesinde küçük nuanslarla kaybetsek, bu da kabul edilebilir.

Kesinlikle öyle, baştan teslim bayrağını çekmek yerine en azından mücadele ederek, varlığımızı hissettirerek oynayalım her şeyden önce. Kim daha iyi oynar, sonunda kim kazanır artık o günkü değişkenlere bağlı olarak belirlenir ama ilk çeyrek sonu 15 sayı farkla bitmişse o zaman yeterli mücadele gösterilmemiş demektir. Çünkü iki takım arasındaki kalite farkı asla bu kadar değil.

Rıdvan Dilmen'i pek sevmem ama hayatında ettiği en güzel laf kesinlikle "kötü oynayabilirsin ama kötü koşamazsın". Bunu görelim parkede, yine de nefesimiz yetmezse canınız sağolsun demeyi biliriz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2342 : 23 Nisan 2023, 08:44:42 »
Benim beklentim acik sekilde turu geçmek. Her ne kadar rakip takim oyunu olarak bu sene eurolaguin en iyi takımı olsa da kagit üstünde bire bir kıyaslandığında bizim kadrodan iyi bir kadro degil. Bunca transfer ve bütçeye göre sıralamada bitirdiğimiz yer de eger bu turda elenirsek de bence basarisizliktir bizim için.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2343 : 24 Nisan 2023, 15:14:18 »
Bu serinin, sakatlıkların da etkisiyle 8-9 kişilik rotasyonla geçmesi olasılığı bence çok yüksek.

Gard : Calathes / Wilbekin / Dorsey / Guduric
Forvet: Hayes / Pierre / Tarık
Pivot: Motley / Jekiri

En çok süre almasını beklediğim beşler;

Wilbekin Dönerse;
1- Calathes / Wilbekin / Pierre / Hayes / Motley
2- Wilbekin / Guduric / Pierre / Hayes / Motley
3- Wilbekin / Dorsey / Guduric / Pierre / Hayes

Wilbekin Yoksa;
1- Calathes / Dorsey / Pierre / Hayes / Motley
2- Calathes / Guduric / Pierre / Hayes / Motley
3- Guduric / Dorsey / Tarık / Pierre / Hayes
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2344 : 24 Nisan 2023, 16:08:22 »
Bütçe ve kadrolara bakıldığı zaman olye elenmemiz rezillikten başka bişi olmaz, vaxl benim içim raad, 3-1'e bile şaşırırım, büyük taşak ve yürek koyacağız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2345 : 24 Nisan 2023, 20:13:34 »
Wilbekin olmadan zor.Evet son 2 3 ay sakatlamadan önce kötü oynasada savunmayla ayakta kalıyordu.Booker bile önemli eksik.Savunma kötü ama hücum iyi.Bakalım.Cikip oynayacağız favoriye.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2346 : 25 Nisan 2023, 12:19:45 »
Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları bulunan Nemanja Bjelica, Devin Booker ve Samet Geyik Yunanistan’a götürülmedi. Sakatlıkları bulunan diğer oyuncularımız Scottie Wilbekin, Metecan Birsen ve Marko Guduric ise takımla birlikte seyahat etti ve durumlarına maç gününde karar verilecek.

guduric’in sakatlık ne alaka şimdi aq

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2347 : 25 Nisan 2023, 12:42:59 »
itoduis yine maç öncesi açıklamada sakatlarımız fazla bu yüzden görevimiz çok zor falan demiş hiç bakmayın bence maça geçmiş olsun.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2348 : 25 Nisan 2023, 12:47:56 »
Wilbekin olmadan zor.Evet son 2 3 ay sakatlamadan önce kötü oynasada savunmayla ayakta kalıyordu.Booker bile önemli eksik.Savunma kötü ama hücum iyi.Bakalım.Cikip oynayacağız favoriye.
Herkes 3-0 kaybederiz derken play-off havası farklı zart zurt diyordun, şimdi millet eleriz falan demeye başlayınca zor, çıkıp oynayayacağız moduna geçtin hemen.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2349 : 25 Nisan 2023, 13:44:52 »
Bu sene olmasa da seneye bu EL kupasını acilen kazanmalıyız kadınlarda ve erkeklerde... Dünyada bir ilke imza atmalıyız...

Bu eşleşme sıkıntılı oldu maalesef. Kolay teslim olmayacağımızı ummak istiyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2350 : 25 Nisan 2023, 13:57:22 »
Açık ara favori olan bir takım yok. Her seneki çekirdek tayfa yine favori. Tek fark onları sıraya dizen Efes yok ki dua etsinler olmadıklarına. Zira bu kötü efes bile 6 maçın 4ünde yendi bu sene bunları. Play off yapsalardı büyük ihtimal yine dizerdi hepsini sıraya. O nedenle ki bu seneki şampiyonu tahmin etmek zor. Esasında bulunmaz da bir nimet bu sene başarı için ama bizim takıma güven olmuyor. Yoksa büyük hayaller kurabilirdik.

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #2351 : 25 Nisan 2023, 14:48:57 »
Nemanja Özil hala mı sakatmış yahu? Allah allah.

Salın şunu Maldivler'e doğru, orada büyütsün götünü. Buralarda boşu boşuna durmasın. Yazık günah adama.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2352 : 25 Nisan 2023, 14:51:24 »
Gül düşünün, gül bahçesi olsun.
Büyük düşünür Mustaineteles'in de dediği gibi, random turmoil builds in me, I am addicted to chaos. Biz bu ortamların durumların kulubüyüz, Oly düşünsün.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #2353 : 25 Nisan 2023, 17:29:03 »
Gül düşünün, gül bahçesi olsun.
Büyük düşünür Mustaineteles'in de dediği gibi, random turmoil builds in me, I am addicted to chaos. Biz bu ortamların durumların kulubüyüz, Oly düşünsün.

In a dream I cannot see
Tangled abstract fallacy
Random turmoil builds in me
I'm addicted to chaos :D

Aslinda buna uygun bir turkce sarki da var "kendim ettim, kendim buldum..."
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2023, 17:29:35 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2354 : 25 Nisan 2023, 18:24:29 »
Aslinda buna uygun bir turkce sarki da var "kendim ettim, kendim buldum..."

Yer: Melbourne
Oğuz Han'a hiç inanmamışsın sanki :) "Euroleague" den bir hayli uzaklaşmışsın dostum, yeni farkettim, Dubaiye elveda mı?
« Son Düzenleme: 25 Nisan 2023, 18:24:42 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis