Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 176191 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko (1-2) | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #2790 : 04 Mayıs 2023, 01:38:56 »
Olimpiakoslu oyuncular yalnış

hatalı  yerden çıktıkları için hakemler tarafından çağırıldı.Oyuncular provakasyon yapıp taraftarları galeyana getiri bir saha kapattırma cezası aldırmak isteği içindeydiler birazcık taraftar girse Cuma muhtemelen seyircisiz olurdu.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2023, 01:43:48 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Olympiakos-Fenerbahçe Beko (1-1) | Euroleague Çeyrek Final Serisi
« Yanıtla #2791 : 04 Mayıs 2023, 01:46:47 »
Güzel abim benim, son saniye yenilmişiz belki EL kupası gidecek bu basketle, sinirliyiz bırak sövelim rahatlayalım ki Sloukas'ı gerçekten de beğenmezdim sevmem de. Obradovic 2 senede Zoriç i oynattı,  Lauvergne i oynattı. O aldı diye sevmek beğenmek zorunda mıyız bunları. Geçenlerde de voleybol maçı olması lazım Terziç'e sallıyoruz sen savunuyon, boşver güzel abim seven sevsin, sevmeyen sevmesin. Selamlar.

@Ertan Ürkmez abi bende direk alıntılayarak cevap vereyim sana benim yazıyı son alıntıladığın sorulara, tam olarak Ertuğrul kardeşimin yazdığı gibi durum benim açımdan da, sağ olsun güzel özetlemiş.

Bu arada Zeljko’yu en az babam kadar severim ve her ortamda da savunurum bu spor dalının virtüözüdür, gelmiş geçmiş en iyi koçudur ama bu durum bile bütçesi oranında her oyuncu tercihi doğrudur dememe vesile olmaz, ha keza Sloukas tercih edilebilirdi o zaman için evet denedi uğraştı ama bana kalırsa daha erken vedalaşıp yerine belki de aynı maliyetle daha doğru bir pg seçimi bize daha fazla kupa kazandırabilirdi diye düşünüyorum naçizane, dolayısıyla izlerken o sövgülerin çoğunu yapanlardan biri de bendim çünkü senin de dediğin gibi onu seçen zeljko olduğu için benim beklentim çok yüksekti ve karşılığını asla alamadım, kısacası durum budur hepimiz çok üzgünüz konuşmak bile zor geliyor, fazla uzamasın hayırlı akşamlar diliyorum.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2023, 01:47:44 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2792 : 04 Mayıs 2023, 01:51:18 »
Her maç öncesi tribünleri yakın çekime bir alıyorlar, ilk sırayı komple bizim sakatlar kapatmış. Teker teker çeksen gösterene kadar hepsini, televizyon molası girecek. Hepsi de kıymetli, MVP filan olmuş oyuncular. Rakiplere bakıyorum, eksik yok. Ya da bir iki fuzuli oyuncu. İlk 5'teki herkes bacakları kopmadıkça sahada.

Anasını satayım canımı sıkıyor bu durum. Birbirinizi mi sikiyorsunuz antrenmanda, napıyorsunuz aq

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2793 : 04 Mayıs 2023, 02:48:12 »
Pekala güzel insanlar, renktaşlar. Sağlıcakla kalın, güzel günlere diyelim...

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #2794 : 04 Mayıs 2023, 04:24:28 »
idiotisin koçluk yaparak para kazanması nedir yahu. silkeyim böle düzeni de adaleti de.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2795 : 04 Mayıs 2023, 07:43:40 »
Akşamımin,  gecemin içine ettiniz yine. Hani soyle bir senaryo olsa da adamlar 2 sayi onde girse biz son salisede atsak da kazansak olmaz çünkü genlerimizde acı çekmek var. Aci çekmeden rahat yok bize. Bak bayan basket Avrupa şampiyonu oluyor kadroyu dağıtıyorlar. Niye ? Cunku mutlu huzurlu olmaya hakkı yok bu taraftarın? Nereden nasil sicariz agizlarina onu düşünüyorlar. Rakipler yapamasa bizim kendimiz yapıyoruz  bunu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #2796 : 04 Mayıs 2023, 07:50:18 »
Pekala güzel insanlar, renktaşlar. Sağlıcakla kalın, güzel günlere diyelim...
Guduric'in babası bu kadar savunmuyordur oglunu. Geleli 3-5 mac olmus dorseye surekli demedigini birakmiyorsun,  guduya ise inanilmaz bir kalkanin var ki 2 senedir en az 10 belki 15 macin içine sicmistir guduric. Ozellikle de hedef maclarinda. 10 sn kala iceri girip iki sayi deneyecek kadar da mal oğlu mal işte.
Mola aldigi anda adamlar insallah ucluk yemeyiz dedim ama bizim adımız fenerbahce ise insallah masallah falan sökmüyor. O üçlüğü yiyeceğiz ki rahat edelim. Genlerimize yakışan budur.

Bak Allah tarafından yazılan kadere  bak. 24 sn kala Walkup reboundu aldi ve son top adamlara kaldi ama walkup alip bize verdi topu, siz ikilik atin ki biz son snde ucluk koyalım. Böylesi daha zevkli dedi. Yazsan yazamazsın boyle senaryoyu.tam bize yakışan oldu.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2023, 07:53:10 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #2797 : 04 Mayıs 2023, 08:32:28 »
Yani 40 sayı fark ye koymaz ama gerçekten şu olanlar = Fenerbahçe 😡😡
1. Bok var gibi doğru beşi bulmuşken onu maçın kopacağı anlarda bozan, neredeyse komple değiştiren hoca (Bir ara da Tarık ile Metecan aynı anda parkedeydi falan akıl edemedi sıralı rotasyonu)
2. İki aynı hücumdan maç boyu defalarca sayı yemek ve buna önlem alamayan hatta farklı bir savunma denemeyen sabit fikirli hoca
3. Adamlara son top bırakacak şekilde top kullanan dangoz Guduric!!

Üç tane sebep + Fenerbahçe kaşarlığı bir araya gelince sonuç ortada!
Bu Olympiakos gerçekten C planı falan olmayan dümdüz bir takım ve aynı iki kadro olsun yine bizde Obradovic olsun 3-0 süpürürdük, gerçekten ligi lider bitirmesine bakmayın adamlarda bir cacık yok. Sloukas tek başına falan maç alacak önlem alınamayacak yapıda bir oyuncu falan değil. Sen önlem almadın o kadar işte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #2798 : 04 Mayıs 2023, 09:38:21 »
Geçebiliriz bu seriyi, yelkenleri suya indirmemek lazım.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2799 : 04 Mayıs 2023, 09:39:26 »
bu ibnelerin seri başından beri bu kadar kibirli konuşmasına inanılmaz sinir oluyorum. biri çıkıp en iyi takım olduğumuz göstericez der diğeri fenerbahçe bizi 2 kez üst üste yenerse f4’a gitmeyi hak eder eder öteki bizi durdurabilene şapka çıkarırım der. ulan siz kimsiniz aq? ne liderler, ne şampiyonlar gördü bu lig mckissic falan laf atıyor şimdi de. zoruma giden asıl şey bu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #2800 : 04 Mayıs 2023, 09:49:50 »
3.çeyrek'te 7 sayı yiyip son çeyrek 27 sayı yememizin yegane nedeni İtioudis'in rotasyonudur. Kalmış 10 dakika bırak maçı hisseden adamlar oynamaya devam etsin. Bok mu var gidip 3 oyuncu birden değiştiriyorsun. Hayatımda en üzüldüğüm seri olacak bu şişirilmiş takıma elenirsek. Çok yazık olacak, gerçekten çok yazık olacak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2801 : 04 Mayıs 2023, 10:04:59 »
3.çeyrek'te 7 sayı yiyip son çeyrek 27 sayı yememizin yegane nedeni İtioudis'in rotasyonudur. Kalmış 10 dakika bırak maçı hisseden adamlar oynamaya devam etsin. Bok mu var gidip 3 oyuncu birden değiştiriyorsun. Hayatımda en üzüldüğüm seri olacak bu şişirilmiş takıma elenirsek. Çok yazık olacak, gerçekten çok yazık olacak.
Adamlar normal sezon lideri.Şöyle diyeyim 2017 finalinde yendiğimiz Oli mi bu Oli mi.?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2802 : 04 Mayıs 2023, 10:09:29 »
Ya konuşacaklar tabi sezonun takımı.Normal sezonda bizi farklı yendiler.Kocumuz bile maç onu oyunumuzla favori gördü.Hayes.Özgüven bu o olmadan başarı zor.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2803 : 04 Mayıs 2023, 10:10:50 »
Adamlar normal sezon lideri.Şöyle diyeyim 2017 finalinde yendiğimiz Oli mi bu Oli mi.?
bu oli’de ne var allah aşkına? diğer takımların yeni olması avantajını kullanıp beraber oynama alışkanlıklarıyla lider olmuş, sezon boyu da çok yüzdeli şut sokmuş bi takım. 3 maçta da onlardan daha iyiydik, kadro olarak da daha iyiyiz. normal sezon lideri olmayı çok abartmamak lazım, biz 8. olduk mesela zalgiris, partizan, oli hatta bence mevcut form durumuyla real madrid’den eksiğimiz yok hatta neredeyse fazlamız var. bir de 2017 takımıyla kıyaslıyorsun abi, yapma etme sırf spanoulis 2 gömlek fark yaratır şu takımla.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2804 : 04 Mayıs 2023, 10:15:49 »
Ne olursa olsun zaman zaman çıldırtsada

takım alkışı hakediyor.Salona gelin imkanı olan.Evimizdeki son maça kadar getirdik.Ne olursa olsun Oli bitirsede

yarın alkışlayacağım takımımı.Elestiriler onlar daha nasıl.kuvvetleniriz olacak önümüzdeki yıla.Bir takım düşün en büyük yıldız denilen Bjelicadan Wilbekin gibi takımın beyninden ve ne olursa olsun Bookerdan faydalanamıyor.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2023, 10:20:53 Gönderen: Tom Hanks »