Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)  (Okunma sayısı 173563 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Barcelona-Fenerbahçe Beko | Euroleague 6. Hafta
« Yanıtla #345 : 05 Kasım 2022, 02:49:28 »
Bu arada Bookerin enfes asistini normal.potaya bıraksaydı Şehmuz yine kazanabilirdik.Vesely Mirotix gelince süresi azalacak.Saras kim Eurolig efsanesini kullanmak kim.Kop gel Jan valla kapı açık sana.Seviyoruz çok beyefendi oynadı süre aldığı dakikalarda.
Vesely bizde farklı motavisyonla oynuyordu.Burda göremedimmi yoksa Fenerbahçeli fanlarımı onu heyacana getiriyordu.Jekiri'den ne enerji aldım nede kendisi bişiler yaptı vallaha keşke onu yollayıp Vesellyi alabilsek.
 Calathes, Wilbekin ,Guduric  bu gün gününde olmasalarda,Hocanın istediklerini yapamasakda,3 lük performansımız berbatta olsa geniş kadrolu Barça ile kafa kafaya oynamak hatta ufak tefek son hatalarımız olmasa alacağımız maçtı. Aslında maça verdikleri istek arzu bana yetti.Bir ara 16 sayı olunca herkes koy verecek gibi gelmişti.  Motley'e nazar gelmesin.Bjelica'da takıma katılırsa elimiz biraz daha rahatlar sanki.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #346 : 05 Kasım 2022, 02:56:33 »
Barça ne kadar sevmesemde takip ederiz sporu seviyoruz.Basarisiz olmalarına bu rezalet salon etkili güya yapıyorlardı.Yaparlarsa muazzam hava yakalarlar.Bizde bile böyle salonlar az artık.Çok kötü çökecek gibi his oluyor seyir zevki yok.Ahmet Şahenk bile daha tatlı.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2022, 02:57:13 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #347 : 05 Kasım 2022, 02:59:56 »
Uzun hariç kısada alacağız bence.Campazzo peşinden bile gidilmesi bir hedef konuğunun göstergesi.Biliyordum Buenos Aires çocuğunun gelmeyeceğini cakalnya adımızı kullandı  :) ;D :D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #348 : 05 Kasım 2022, 03:06:13 »
Edwards bencede olmayacak ancak bir kısanın 3lük atamıyorsa içeri dalmasi ekmeğini taştan çıkarması da doğru bir hareket.

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)
« Yanıtla #349 : 05 Kasım 2022, 09:30:38 »
Önümüzde iki maç ligin son 2 sırasında yer alan Kızılyıldız ve Panathinaikos ile kendi evimizde.Taraftar desteği ile bu iki maçtan galibiyet ile ayrılabiliriz.Deplasmanda geçeceğimiz çift maç haftasında ise yine bir maç çalabilirsek ilk 4 için çok avantajlı bir pozisyonda olabiliriz.

Ayrıca Bjelica belki çift maç haftasında takıma dönebilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Barcelona:81 Fenerbahçe Beko:80 | Euroleague 6. Hafta
« Yanıtla #350 : 05 Kasım 2022, 09:40:18 »
Gududa hata yok baktım yine pozisyona.Yerlesim hatası var adamım.Hayeste hatalı yerde durmuş.Saglik olsun.Boyle savaşın canımızı yiyin yenilgiyi öven yok adamlara Kuruç Mirotiç gelecek kadroya bak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2022-23 Sezonu)
« Yanıtla #351 : 05 Kasım 2022, 12:31:38 »
Şubata kadar yokmuş Bjelica.Kizilyidiz aşırı eksikle çıkarsak çok zor Merkezefendiye bile zor tabi onlar nasil çıkacak 

Çevrimdışı Jason Bourne

• Üye
  • Yer: istanbul
    • okanc14
« Yanıtla #352 : 05 Kasım 2022, 12:55:16 »
Tamam Edwards çok hata yapıyor, gelişimi zayıf, sürekli aynı yanlışlarda diretiyor da ama Heurtel'i istemek nedir, anlaşılır değil.
Yıllardır bildiğimiz Heurtel hem de.
Edwards ne kadar sorunlu gözükse de bir potansiyel vadediyor.
Bir de her oyuncunun uyum süresi farklıdır. Şehir, yemek, ortam, oyun, sosyal çevre, hemen gömmemek lazım insanları.

calathes ile wilbekin aynı anda başlıyor, aynı anda kenara geliyor. ikinci çeyrekte guduriç ile edwards girince maçların kontrolünü kaybediyoruz.

edwards öğrenmeye direniyor. öğrenmeye kapalı birine laf anlatamazsın. uğraşmaya gerek yok bu herifle, şutlamak lazım hemen.

bize lazım olan heurtel. zenit ile sözleşmesini fesh etmeye ikna etmek lazım. calathes kenara geldiğinde veya kötü oynadığında, oyun düzeni işlemeye devam etmeli. heurtel eklentisi çok fark eder.

booker’ın performansı yukarı gidiyor. nemanja iyi dönerse 4 yedeği ihtiyacınj karşılar gibi.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #353 : 05 Kasım 2022, 17:07:55 »
Vesely bizde farklı motavisyonla oynuyordu.Burda göremedimmi yoksa Fenerbahçeli fanlarımı onu heyacana getiriyordu.Jekiri'den ne enerji aldım nede kendisi bişiler yaptı vallaha keşke onu yollayıp Vesellyi alabilsek.
 Calathes, Wilbekin ,Guduric  bu gün gününde olmasalarda,Hocanın istediklerini yapamasakda,3 lük performansımız berbatta olsa geniş kadrolu Barça ile kafa kafaya oynamak hatta ufak tefek son hatalarımız olmasa alacağımız maçtı. Aslında maça verdikleri istek arzu bana yetti.Bir ara 16 sayı olunca herkes koy verecek gibi gelmişti.  Motley'e nazar gelmesin.Bjelica'da takıma katılırsa elimiz biraz daha rahatlar sanki.

Ağır ağbi rolünden yan parça pozisyonuna düşmek zor ağbi. Uzun vadede pişman olacağını düşünüyorum. Gitmesi sıkıntı değil, seçtiği takım ve koçu problem bence...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #354 : 05 Kasım 2022, 19:36:05 »

Ağır ağbi rolünden yan parça pozisyonuna düşmek zor ağbi. Uzun vadede pişman olacağını düşünüyorum. Gitmesi sıkıntı değil, seçtiği takım ve koçu problem bence...
Orada ne bizim gibi el ustunde tutulur ne de taraftarın gozbebegi olur. Zaten şu ana kadar sertactan farkı olmayan bir rol oyuncusundan öte değil. Daha az paraya daha çok kupa almaya gitmiş. Şöyle aciklamalar yapınca ister istemez kızıyorum. Barcayi zaten sevmezdim şimdi hiç sevmiyorum. Umarım bir sezonda daha beter olurlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Barcelona:81 Fenerbahçe Beko:80 | Euroleague 6. Hafta
« Yanıtla #355 : 05 Kasım 2022, 20:00:19 »
Zaten Sarasın açıklaması var.Daviesin kalmasını istemiş ama çok isteyince bırakmışlar.Navarro yönetim.transferi bu resmen.Parasizliktan dem vurması ironi komik.Ancak istemiyorsa bu ilerde kazanın kaynaması demek.Düşünün istenmeyen oyuncu alınıyor.
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2022, 20:24:07 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #356 : 05 Kasım 2022, 21:17:33 »
Adamlar iyi kapattı. Biraz insaf göstermek iyi olur gibime geliyor Guduric'e. Calathes ile o yoksa aşağı yukarı yüzde 50 oranında kayboluyor takımın basketbol aklı. Taraftarın bütün beklediği şeyleri yapabilse NBA'de oynardı zaten Guduric...

Kendisi kullanacaktı üçlüğü, o kadar basit. Tamam dediğinize katılıyorum, Guduric takımın en yaratıcı isimlerinden biri, ayrıca Kokoskov döneminde geldiğinden beri çok da severim Guduric'i ama bu pozisyonda Motley'e gerizekalı muamelesi yapılması da doğru değil(sizin için söylemiyorum, genel tepkileri baz alarak konuşuyorum). Rakip doğal olarak üçlük yememek için tüm opsiyonlarımızı kapatmış, e Motley'den ne bekleniyor ki o pozisyonda?

Neyse yani kısmet değilmiş, yapacak bir şey yok. Bu takımı ve mücadelesini seviyorum, canları sağolsun. İstanbul'da yeneriz inşallah.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fenerbahçe Beko:93 Kızılyıldız:79 | Euroleague 7. Hafta
« Yanıtla #357 : 07 Kasım 2022, 11:50:57 »
10 Kasım Perşembe, 20:00.
S Sport
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2022, 23:10:45 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız | Euroleague 7. Hafta
« Yanıtla #358 : 07 Kasım 2022, 12:51:58 »
Her maç eşit zorlukta her maç 2 puan.Oli 2 devi yendi ana evinde 2 maç verdi ve muazzam avantajı yitirdi.Tüm ekiplerde iyi oyuncular var Bu maça nasıl.kadro çıkacak bilmiyoruz rakipte öyle.Zor maç.Vildoza apaçi olacak.mi yoksa milli takimami gidecek bilmiyoruz.Dışta yendim diye içte kazanacaksın diye olay yok garanti maç yok oynarsan hem hücum savunmada varsın.
« Son Düzenleme: 07 Kasım 2022, 13:08:59 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko - Kızılyıldız | Euroleague 7. Hafta
« Yanıtla #359 : 07 Kasım 2022, 18:00:48 »
1.17 - 5.10 oran var, rahat kazanmamız gereken bir maç.