Gönderen Konu: Carsen Edwards  (Okunma sayısı 10529 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Carsen Edwards
« Yanıtla #15 : 21 Ekim 2022, 13:49:13 »
İçeri dalarken sadece sayıya potaya odaklaniyor. Disarida pas opsiyonlari olduğunu daha müsait arkadaşıni düşünebilecegini biri anlatsın. Rakip sadece sayıyi düşündüğünü bildiği için içeri gömülüyor haliyle top kaybiyla sonuclaniyor.
Çok haklısınız.

Her şey den önce, Itoudis Carsen'a bir baba edasıyla yaklaşmalı! Önce kontrollü olarak hatalar yapmasına müsaade etmeli, iyi yaptıklarıyla yapamadıklarını ona daha sonra iyice anlatıp, onu Fenerbahçe basketbolunda neler yapabileceğine ve kendisinden ne beklendiğine güzelce ikna etmeli. Bunun için de zamana ihtiyaç var.

Öğrenmeye açıksa, karakteri zorluklara karşı mücadele etmeye uygunsa ve sakatlık olmazsa 2023 te başka şeyler koşuyor olabiliriz.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #16 : 22 Ekim 2022, 12:47:46 »
Bence özellikle lig maçlarında daha fazla oynayarak hem takıma hem de Avrupa’ya alışacak. Aralık Ocak gibi daha fazla süre ve sorumluluk alacağını tahmin ediyorum. Bu sürede kısalardan birinde sakatlık olursa bu takvim erkene gelebilir

Çevrimdışı kalimantan96

• Üye
  • Yer: Cenevre
    • utkueroglu
« Yanıtla #17 : 29 Ekim 2022, 00:19:28 »
Bugun, kritik yerlerde iyi isabet sagladi, ancak avrupda iceriye dalarken fizikten ziyade aklini kullanmayi ogrense tam olacak

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2022, 11:28:10 »
Dün Efes maçında 3-5 dakikada attığı 10 sayı ile ciddi katkı verdi. Ama içeriye dalışlarında yaptığı top kayıpları da düşündürmedi değil. O dalışlar konusunda da büyük ihtimal İtoudis tavsiyesi vardı. Zira defalarca yaptığı başarısız dalışlara rağmen koç oyunda tutmaya devam etti. Şu anda şut konusunda ciddi bir sıkıntısı yok. Tek sıkıntı içeri dalışlarında istenileni verememesi. Sanırım koç bu konuya çalıştırırarak o özelliğini de ortaya çıkartmaya çalışıyor. İstediği verimi alırsa önümüzdeki zamanlarda çok farklı bir Edwards izleyebiliriz.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #19 : 30 Ekim 2022, 19:23:05 »
NBA’in aksine burada defansif üç saniye kuralı olmadığı için yeni gelen Ameikalı’ların içeri dalışlarda adapte olması biraz zaman alıyor.  Güçlü ve hızlı olduğu için alışacaktır.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #20 : 30 Ekim 2022, 20:56:40 »
Attığı sayılar klasik NBA şutlarından geldi Efes maçında.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
  • Yer: adana
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2022, 12:10:03 »
 Ben uzun zamandır yazmıyordum ama Edwards hakkındaki fikrimi ya da umudumu yazmak istedim. Belki sizlerden eksik bir basketbol görüiüm var ama ben bu adamda çok acaip bir potansiyel görüyorum. çok hızlı öok güçli ve müthiş skorer. Henüz avrupada ilk yılı ve sezonun başı. Kariyerini merakla takip etmek istiyorum. Eğer adaptasyonunu gerçekleştirirse ve avrupada kalmaya devam ederse buralar için durdurulamaz olabilir. Abartıyor olabilirim ama etkileyici bir potansiyel bence.
Harcamayacağım günleri, onları uzatmaya çalışarak.
Kullanacağım her anını zamanın.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #22 : 31 Ekim 2022, 13:08:19 »
Ben uzun zamandır yazmıyordum ama Edwards hakkındaki fikrimi ya da umudumu yazmak istedim. Belki sizlerden eksik bir basketbol görüiüm var ama ben bu adamda çok acaip bir potansiyel görüyorum. çok hızlı öok güçli ve müthiş skorer. Henüz avrupada ilk yılı ve sezonun başı. Kariyerini merakla takip etmek istiyorum. Eğer adaptasyonunu gerçekleştirirse ve avrupada kalmaya devam ederse buralar için durdurulamaz olabilir. Abartıyor olabilirim ama etkileyici bir potansiyel bence.

Valla hepimiz ayni seyi dusunuyoruz. Adam da ayni seyi dusunuyor ki, 1 yillik kontrat yapti. Universite kariyerinde Curry ile rekorlari paylasan bir oyuncu. Avrupadaki 3 sn kuralina alisirsa, temasli oyunu, set takip etmeyi ve hele faul almayi ogrenirse zaten seneye NBA'de....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #23 : 31 Ekim 2022, 15:38:29 »
Valla hepimiz ayni seyi dusunuyoruz. Adam da ayni seyi dusunuyor ki, 1 yillik kontrat yapti. Universite kariyerinde Curry ile rekorlari paylasan bir oyuncu. Avrupadaki 3 sn kuralina alisirsa, temasli oyunu, set takip etmeyi ve hele faul almayi ogrenirse zaten seneye NBA'de....
Yani efesin Micic veya larkini tuttuğu gibi bizim bu adamı tutma şansımız olmaz değil mi. İzleyelim bakalım neler olacak

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #24 : 31 Ekim 2022, 15:49:08 »
larkin efesteki ilk iyi maçını mart ayında oynamıştı o meşhur barça maçında.üstelik euroleague’deki ilk sezonu da değildi.bence edwards’ın gidişatı gayet olumlu yönde.

Çevrimdışı bahadircevlik

• Üye
« Yanıtla #25 : 31 Ekim 2022, 16:01:51 »
larkin efesteki ilk iyi maçını mart ayında oynamıştı o meşhur barça maçında.üstelik euroleague’deki ilk sezonu da değildi.bence edwards’ın gidişatı gayet olumlu yönde.
Yani eğer Edwards beklenen gelişimi sağlayacaksa bizim takımda acemiliği atıp bize bye bye diyecek..

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #26 : 31 Ekim 2022, 16:04:53 »
Yani eğer Edwards beklenen gelişimi sağlayacaksa bizim takımda acemiliği atıp bize bye bye diyecek..
yok o anlamda demedim.sezonun ilerleyen bölümlerinde performansı çok daha yükselebilir o yönde bir kıyaslama yaptım.gider mi gitmez mi o koçun ve kendisinin bileceği iş :)

Çevrimiçi ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #27 : 31 Ekim 2022, 17:53:00 »
Ama Larkin ilk Euroleague sezonunda da gayet iyiydi.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #28 : 01 Kasım 2022, 07:58:36 »

O Mr Gergin le alisamamasi ile ilgiliydi. NBA e gitmek istedi, kontrat bulamayinca kalmak zorunda ve oynamak zorunda kaldi. Efes alternatif oyuncu arayisindaydi, sozlesmesini fes edecekti.

Ama Larkin ilk Euroleague sezonunda da gayet iyiydi.

Aynen Baskonia dan gelmisti, Efes de ilk senesi avrupadaki ikinci senesiydi. Baskonia da cok ust duzey bir sezon gecirmisti.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı jordan23

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #29 : 02 Kasım 2022, 13:30:35 »
Benim kanaatime göre Larkin'den daha potansiyelli bir oyuncu. Avrupa basketboluna uyun sorununu da atlatırsa buradan gideceği yer daha yüksek bütçeli bir Avrupa takımı veya NBA olur. Bence daha uzun süreli kontrat yapabilirsek çok iyi olur. Bu takımda, Itoudis'un elinde eksik yönlerini geliştireceğine inanıyorum. Kaçırmamak gerek.