Gönderen Konu: Carsen Edwards  (Okunma sayısı 10537 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso
Ynt: Carsen Edwards
« Yanıtla #75 : 01 Mayıs 2023, 01:32:56 »
Yetenek havuzunun bu kadar dar olduğu bir kıtada doğru ellerde güven duyulduğunda çok daha parlayabilecegini düşünüyorum şahsen. Serinin 2. Maçından bağımsız itoudisin carseni bu kadar kullanmama dışlama sebebini anlamamıştım açıkçası ama gel gelelim belki de ( inşallah ) sezonumuzu kurtardı ilk ateşi yakarak . Fiziği itibariyle nba yapması mümkün değil nerdeyse bence o yüzden ben gelecek senede kalmasından yanayım ama tabi ki kullanılması şartıyla. Kaldı ki maliyetinin çok ucuz olduğu konuşuluyor. Yıllarca real cska son sezonlardaki efes vs hep çok geniş alternatifli kadrolar dedik ne olacak yani 500 600 carsena verip kadroda çeşitlilik olustursak? Dorsey seneye bence daha iyi olacaktır ama yinede ben carsenanin kalması taraftarıyım

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #76 : 01 Mayıs 2023, 13:53:34 »
Motley ile birlikte asist yapmayı öğrenseler tadından yenmez. Rakip savunmaların ağzına sıçarlar. Bilmiyorum çok şey mi istiyoruz.

Çevrimdışı Afgan

• Üye
  • Yer: Afganistan
« Yanıtla #77 : 01 Mayıs 2023, 14:17:14 »
Edwards için burdaki maç hayatının dönüm noktası olabilir.İkinci maçtaki gibi oyuna ağırlıgını koyup işin seyrini değiştirirse itoudisin güvenınıde kazanır,sonrakı 10 yılını da saglama alır.Çocuk öyle içten oynuyorki ,bir maç daha boyle giderse taraftar olarak özel tezahurat bestelemeye baslamalıyız.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #78 : 01 Mayıs 2023, 21:03:10 »
Carsen'le ilgili herkesin farklı fikirleri var ama ortak izlenim biz istersek kalacağı yönünde gibi. Peki ya kalmak itemezse? Bana göre şu an kıtadaki en yetenekli oyunculardan bii ve eminim bir takım EL hocaları şu an kurt gibi bekliyorlar. Neticede hücumun her alanında bu seviyede etkili, savunmaya istekli ve karakter olarak da bu derece düzgün oyuncuyu kim istemez.

Umarım kalmasını isteriz, o da kalmak ister.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #79 : 03 Mayıs 2023, 07:18:59 »
En büyük korkum Ergin Ataman'ın eline geçmesi ve ortaya Ergin'in ellerinde Larkin'in üst modeli bir şey ortaya çıkması...

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul-İzmit
« Yanıtla #80 : 10 Mayıs 2023, 09:38:26 »
En büyük korkum Ergin Ataman'ın eline geçmesi ve ortaya Ergin'in ellerinde Larkin'in üst modeli bir şey ortaya çıkması...
Larkin'in sıçtığı bok olamaz.
Oyun disiplinini yok basketbol bilmiyor.
Ne zqman 10 15 sayı geri düşsek şuursuzca hücum etmesi için sahaya alıyoruz. O anlarda sokarsa fayda sağlıyor ama harici gram faydası yok, savunma defolaronı söylemeye gerek yok
Ben seni kalbimde en derinlere sakladım
Ben seni tertemiz duygularla pakladım
Kanaryam, sayıklamaktan ismini
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #81 : 10 Mayıs 2023, 19:03:19 »
Larkin'in sıçtığı bok olamaz.
Oyun disiplinini yok basketbol bilmiyor.
Ne zqman 10 15 sayı geri düşsek şuursuzca hücum etmesi için sahaya alıyoruz. O anlarda sokarsa fayda sağlıyor ama harici gram faydası yok, savunma defolaronı söylemeye gerek yok
Ya bi yürü git... Larkin'i gönderebilseydi Ergin, ki kaç ay uğraştı, görürdük boku. Gel bura gel, sana Komadje verecem...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #82 : 10 Mayıs 2023, 19:12:10 »
valla bu seride 2 maç aldıysak biraz da edwards sayesinde yalan yok.

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #83 : 10 Mayıs 2023, 20:52:46 »
Ya bi yürü git... Larkin'i gönderebilseydi Ergin, ki kaç ay uğraştı, görürdük boku. Gel bura gel, sana Komadje verecem...
Bebeğim ergin göndermeye çalıştı ama larkin zaten az çok rüştünü Baskonida ispatlamıştı. Sonra üzerine çok koydu
Sen bir basketbol öğret fındığına sonra gelsin
Komadje siki büyük
Bir kere bıkmadım

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #84 : 11 Mayıs 2023, 15:37:54 »
Bebeğim ergin göndermeye çalıştı ama larkin zaten az çok rüştünü Baskonida ispatlamıştı. Sonra üzerine çok koydu
Sen bir basketbol öğret fındığına sonra gelsin
Komadje siki büyük
Canımın içi kendisi istikrarsızlığını ispat etmişti daha çok. İyi oynadığında vay be dedirtip kötüyken oluk oluk bırakıyordu parkeye. Birşeyler hatırlatmıştır. :D

Çevrimdışı Cem Ağrak

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #85 : 12 Mayıs 2023, 11:49:23 »
Canımın içi kendisi istikrarsızlığını ispat etmişti daha çok. İyi oynadığında vay be dedirtip kötüyken oluk oluk bırakıyordu parkeye. Birşeyler hatırlatmıştır. :D
Bebeğim taşşak bir yana arada ciddi kalite farkı var
Ha carsen gelişir elbet ona lafım yok da çok eksiği var
Beklentiyi doğru ayarlamak lazım
Bir kere bıkmadım

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #86 : 12 Mayıs 2023, 12:03:31 »
Carsen bir kumardı tutmadı.  Zaman zaman saman alevi gibi parladı o kadar. Şahsen seneye kalsın mı? dense kalmasın derdim. İtalya. İspanya, Yunanistan, Türkiye...  biraz araştırılsa ne cevherler çıkar. Beklenti büyüktü ama olmadı, yapacak bir şey yok. Hizmetleri için teşekkür etmek herkes için daha hayırlı olur gibi görünüyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #87 : 12 Mayıs 2023, 16:04:07 »
Bebeğim taşşak bir yana arada ciddi kalite farkı var
Ha carsen gelişir elbet ona lafım yok da çok eksiği var
Beklentiyi doğru ayarlamak lazım
Bitanem Larkin, Larkin olduğunda 26-27 idi. Carsen 23 yaında daha. 1 sene daha denemek lazım eğer tüm paydaşlar bu yönde düşünürse. Tutarsa, karakteri de sağlam mükemmel bir skorer elde ederiz. Tutmazsa bir zararı olmaz. Adam her tür skor yapabiliyor, bu çeşitlilik fark yaratır yeterince gelişirse.

Bu arada hiç zannetmiyorum kalacağını. Itoudis kendisini pek sevmedi.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #88 : 13 Mayıs 2023, 13:17:56 »
Edwards'ın ilk sezonu James ya da Larkin'den çok farklı değildi bence. Onlarda da ''yetenek var ama biraz şaşkın ördek gibiler'' deniyordu.

Carsen'ı elde tutup kiralık olarak 1 sezonluğuna bir yerlere vermeliyiz bence. Futbolda Ajax, PSV, Feyenoord, Porto, S.Lizbon, Benfica gibi takımlar gençleri nasıl futbolu öğretip parlatıyorlarsa, basketbolda da Zalgiris, Partizan, Kızılyıldız benzeri misyonda takımlar. Eurocup oynayacak Buducnost da olabilir. Mümkünse bu takımlardan birisine kiralık verelim ve 1 sene boyunca Avrupa basketbolunu öğrensin, istatistik de kassın. Tabii bu takımlar bizim için Carsen'ı pişirmekle meşgûl olmak istemeyebilir. O zaman gözümüzün önünde olsun, Erdem'in gözetiminde Türk Telekom olabilir. En kötü Daçka ya da KSK kalibresinde bir takım olmalı. Hem iyice Avrupa'ya ısınır, hem istatistik kadar, hem de olgunlaşarak geri döner. Yine olmazsa yollarız ama bu çocuğun yeteneği işlenir ve Avrupa basketbolu öğretilirse bence acayip bir silah olabilir. Direkt kaybedilmesi taraftarı değilim. Gittiği yerde azar, coşarsa kahrolurum bu sefer.
« Son Düzenleme: 13 Mayıs 2023, 13:23:47 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #89 : 09 Haziran 2023, 23:50:39 »
1 sene daha kalsın madem gidiyor Dorsey.