Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2022-23 Sezonu)

<< < (134/194) > >>

ETIRYAK:
Ilk yari valencia ya çıldıran sırf ben değilim umarım... ne golleri lakayitce kacirdi, sırf şekilli gol atayım derken.

Transfer konusu masada, sanırımbu etkiliyor... kafası bariz karışık. Durumu netleştirmek lazım... kalıyorsa da gidiyorsa da .....

Bogdan Bogdanovic:

--- Alıntı yapılan: efeovic - 23 Ocak 2023, 22:38:30 ---kurtarıcısı emre mor olan takımdan bi bok olmaz diye diye dilimde tüy bitti.

--- Alıntı sonu ---

İşin ilginç yanı, bu tamamen kişisel düşüncem katılmayabilirsin ama takımın en yetenekli oyuncusu da Emre Mor. Şu takımda yetenekli ve bir şeyler yapabilir diyebileceğim tek oyuncu. Arda Güler'i değerlendirmeye katmıyorum, zira Jesus'a göre o pek kadronun oyuncusu değil, kafasındaki takıma göre yazdım.

Maldonado:
Millet problemi üçlü savunmada, dörtlü savunmada, stoperlerde, orta sahada, oyuncularda filan sanıyor da problem Jesus'un oyun anlayışını değiştirmesi. Artık önde basmıyoruz, saçma sapan bir top oynuyoruz, beklerin ön planda olduğu. Arao eşeği de stoperlerin arasına girdiğinden orta sahada dönen topları alacak, topu alıp dönecek, oyun kuracak, önde basacak kimse kalmıyor. Biz ona buna 5 atarken, topu öne atıp yaptığımız baskıyla, stoperleri rakip yarı sahaya getirip top karşılatarak, dönen topları alarak başarılı olduk. Bu takım sete set oyunda hiçbir şey üretemez. Tüm gollerimiz topu kapıp attığımız geçiş oyunlarıyla geldi şu vakte kadar.

Jesus'a ne oldu da oyun anlayışını değiştirdi anlayamıyorum.

Umut:
Çok fazla bişey değişmedi aslında bence. İlk yarı coşku vardı, bulduğumuzu atıyorduk. Şimdi Valencia karşı karşıya atamıyor. Aynı durum GS maçında da vardı. Rossi topu bomboş King'e yuvarlasa belki bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık. Bu işler böyle. Takımın baskısı vs de bence aynı. Tek fark modumuz. Bir de bulduğunu atmak lazım, lamı cimi yok.

Beni rahatsız eden JJ'in büyük maç korkaklığı, gerisi boş laf.

iloturo:
Ali Koç dönemi derbi maç karnemiz nedir acaba, çok merak ediyorum. Gs,bjk ve trabzon ile bu adam geldiğinden bu yana yaptığımız maçlarda galibiyet yüzdemizin %25 bile olduğunu düşünmüyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git