Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2022-23 Sezonu)

<< < (136/194) > >>

efeovic:

--- Alıntı yapılan: iHTiYaRDeRKi - 30 Ocak 2023, 00:51:05 ---J.J. bugünde sordular .herdefasında Emre'yle Arda'yı kıyaslıyor.Arda'yı oyundan çıkarıncada Emre'yi alıyor .Fenerbahçede oldum olası gençlere çok yer verildiğine şahit olduğumu pek hatırlıyamıyorum.Taraftara tek kelime lafım yok herzaman gençlerine sahip olmuştur.Hatta bir kaç taraftarın şu yorumuna şahit oldum,siz yer verin yanlışda yapsın razıyız der .
Benim kişişel görüşüm,birincisi Arda-Emre aynı mevki oyuncusu olduğuna inanmıyorum.ikinciside, evet çok genç oyuncu olabilir,Birçoğuda başarılı olabilirler. Bir çok kişinin anlamadığı Arda ufakda olsa yaşından çok ilerde çok kaliteli bir genç ve şuan ikincisini henüz görmedim.Ben Alex'i gibi bir 10 numara görüyorum.Arda onun içinde sol kanat veya sağ kanat olarak düşünemiyorum.J.J.  diyorki ''Lincon mevkisinde oynamıyor'',Peki Ardayı neden kanatta kullanmaya çalışıyorsun ki.Yada Emre'yle kıyaslıyorsun.

--- Alıntı sonu ---
arda bence alex’i de geçecek potansiyeli olan bir oyuncu uluslararası seviyede en elit takımlara gitmemesi için yeterince çalışmaması dışındabir neden göremiyorum ben. emre’yle kıyaslamasını ben de hiç anlamıyorum, arda’yı değil emre’yle yetenek olarak kimseyle kıyaslayamayız bu ligde. bana biraz taraftarın gazını almaya çalışıyor gibi geliyor. 2 hafta önce de rossi’yle kıyaslamıştı maç sonunda. baskıyı hafifletmeye çalışıyor olabilir, ya da ben iyimserim :D

ETIRYAK:

--- Alıntı yapılan: efeovic - 30 Ocak 2023, 00:58:26 ---arda bence alex’i de geçecek potansiyeli olan bir oyuncu uluslararası seviyede en elit takımlara gitmemesi için yeterince çalışmaması dışındabir neden göremiyorum ben. emre’yle kıyaslamasını ben de hiç anlamıyorum, arda’yı değil emre’yle yetenek olarak kimseyle kıyaslayamayız bu ligde. bana biraz taraftarın gazını almaya çalışıyor gibi geliyor. 2 hafta önce de rossi’yle kıyaslamıştı maç sonunda. baskıyı hafifletmeye çalışıyor olabilir, ya da ben iyimserim :D

--- Alıntı sonu ---
Sergenden sonra gordugum en yetenekli genc oyuncu. 22-23 yasina kadar kollanmasi sart hem fizik hem de pisikolojik olarak. Sonrasi "Sky is the Limit"....

Hoca konusunda; sampiyon yap bizi diyerek getirdiler, bize 10 senelik kadro kur diye degil. Kasimpasa Ardayi oynatmaya uygun rakipti. Neredeyse %90 topu rahat aldi, az tekme yedi, ceza alani cizgisine kadar kimse basmiyordu vs ... Ama mesela Adana macinda bu rahatlikta oynayamaz, o nedenle hocayi da anliyorum. Riske edemiyor. Onu anlatmaya calisiyor.

Kubilay Can:
Biz Adana'ya giderken Gs Ümraniye'yi ağırlıyor, ya kırılma gerçekleşecek ya da dört elle tutunacağız bu işe.

Biz Giresunla oynarken Gs'nin Başak deplasmanına gitmesine benzer bir durum hepimiz o hafta ligin kırılacağını düşünmüştük. İnşallah tam tersi bir durum bizim lehimize gelişir bu sefer.

efeovic:

--- Alıntı yapılan: ETIRYAK - 30 Ocak 2023, 10:08:16 ---Sergenden sonra gordugum en yetenekli genc oyuncu. 22-23 yasina kadar kollanmasi sart hem fizik hem de pisikolojik olarak. Sonrasi "Sky is the Limit"....

Hoca konusunda; sampiyon yap bizi diyerek getirdiler, bize 10 senelik kadro kur diye degil. Kasimpasa Ardayi oynatmaya uygun rakipti. Neredeyse %90 topu rahat aldi, az tekme yedi, ceza alani cizgisine kadar kimse basmiyordu vs ... Ama mesela Adana macinda bu rahatlikta oynayamaz, o nedenle hocayi da anliyorum. Riske edemiyor. Onu anlatmaya calisiyor.

--- Alıntı sonu ---
abi işte hocayla hepimizin ayrıldığı konu da burada başlıyor zaten. mevcut kadroyla şampiyon olmak istiyorsak arda’yı oynatmadan bu mümkün değil. fizik olarak herkesin şüphesi var ama onun kadar koşan, özverili oynayan, geri koşan bir futbolcu da yok. arda bizim için bir mecburiyet, hoca da bunu anlamıyor.

ETIRYAK:

--- Alıntı yapılan: efeovic - 30 Ocak 2023, 12:06:07 ---abi işte hocayla hepimizin ayrıldığı konu da burada başlıyor zaten. mevcut kadroyla şampiyon olmak istiyorsak arda’yı oynatmadan bu mümkün değil. fizik olarak herkesin şüphesi var ama onun kadar koşan, özverili oynayan, geri koşan bir futbolcu da yok. arda bizim için bir mecburiyet, hoca da bunu anlamıyor.

--- Alıntı sonu ---

Efe cok iddiali degilim bu konuda biliyorsun. Daha cok sure almasi gerektigine inaniyorum bende ama niye ilk 11 baslatmadi Adana macinda, GS macinda, Trabzon macinda demem... O sertlikle cocugu kaybetmek te mumkun gibi geliyor.

Daha 17 yasinda sonucta. Bellingham, yada o tarz fizigi oturmus genc degil Arda, sanki biraz daha fiziksel gelisim gerekiyor bu gladyatorlerin onune atmadan. Cunki gecen seneki resimleri ve bu seneye bakiyorum guzel fiziksel yukleme almis. Ama biraz daha almasi lazim sanki.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git