Futbol > Lefter Küçükandonyadis Fenerbahçe Futbol Forumu

Fenerbahçe | Türkiye Kupası (2022-23 Sezonu)

<< < (3/8) > >>

Kubilay Can:
Jorge Jesus istifası gecenin zevk seviyesini arşa çıkarır.

Ertan Ürkmez:
Az önce özeti izledim. Bu taraftar profili iflah olmaz sanırım. Allah da dağına göre kış veriyor. Hakeminden ayrı yıldım, diğer camiaların itliklerinden ayrı yıldım, bizim taraftardan ayrı yıldım...

Hakan Yaman:
Şampiyonlar Liginden elendikleri için Messi yuhalanıyor, ama kafasını çevirip gıkını çıkarmıyor ve işini yapmaya devam ediyor. Ronaldo da geçen sene aynı şeyi yaşadı. Ama İrfan Messi'den, Valencia Ronaldo'dan daha büyük ve vazgeçilmez(!) olduğu için trip atıyor. Utanmıyorlar da.

Ertan Ürkmez:

--- Alıntı yapılan: Hakan Yaman - 07 Nisan 2023, 11:34:00 ---Şampiyonlar Liginden elendikleri için Messi yuhalanıyor, ama kafasını çevirip gıkını çıkarmıyor ve işini yapmaya devam ediyor. Ronaldo da geçen sene aynı şeyi yaşadı. Ama İrfan Messi'den, Valencia Ronaldo'dan daha büyük ve vazgeçilmez(!) olduğu için trip atıyor. Utanmıyorlar da.

--- Alıntı sonu ---

Eyvallah ağbi, haklısın. Utanmalılar, öte yandan hakim taraftar profili de dönüp bir kendine bakmalı. Yani biraz da taraftar utanmalı. Mesela nasıl Galatasaray maçı özelinde sahadaki oyuncuların utanması gerekiyor ise Sevilla maçında olan biten için de taraftar utanmalı. Sevilla maçı özelinde hiç kimse iddia edemez sahadaki topçular oynamadı, mücadele etmedi diye.

iloturo:
Abi işin gücün taraftar senin de. Yıllardan beri saha içi saha dışı ne bok yedigimiz belli değil. Tonla saçma transfer, ruhsuz, kalibresiz topçular, rezil.bir yönetim, ne derbi büyüklüğü, ne isim büyüklüğü hiç bir şey kalmamis. Gsye, bjkye, hatta Trabzon'a taşak oğlanı olmuşuz. Şu siktimin takımını bile 50000 kisi gidiyor izlemeye. Sen hala taraftar diyorsun. Pes vallahi ya.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git