Gönderen Konu: Georgios Papagiannis  (Okunma sayısı 3880 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Georgios Papagiannis
« Yanıtla #15 : 09 Mayıs 2024, 15:14:47 »
Sanmıyorum yollanır gibi.Gayretli net.Saras daha sert bir uzun istiyor gögüs gögüste yılmayan.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #16 : 12 Haziran 2024, 23:42:31 »
Yanına siyahi sert bir uzunla beraber devam edilmesi gereken bir oyuncu. Adam sakatliksiz istikrarini koruyarak seneyi bitirdi daha iyi ozellikte oyuncuyu bulursun belki Avrupa'da ama takimi ayrılmasına izin vermez. Şampiyonluk da onun bloku sayesinde geldi.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #17 : 12 Haziran 2024, 23:59:50 »
Kontratı olan kimse gitmez bu takımdan zaten, devam edilir Papa ile de. Tuttuğum bir oyuncu değil, bence hiç duygusal da olmamak lazım ama sonuçta yerine eli yüzü düzgün biri yoksa hiç yoktan evladır.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #18 : 13 Haziran 2024, 00:49:23 »
Gayretin yerden her girdiğinde iyi işler yapmaya çalıştın.Blok kritikti.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #19 : 13 Haziran 2024, 16:57:50 »
Papagiannis ile oynayacaksak, onun bazı defolarını kapatabilecek birini bulmamız lazım. Pota altında boğuşmaktan ziyade 4 numara gibi açılmayı seviyor. Onun yanına da aslında 4 numara olan ama şut istikrarı olmayıp, kendi açığını pota altı sertliğiyle kapatmaya çalışan biri olmalı. Aslında bu adamın panzehiri bence var!

Pierre - Hayes ikilisine 2 sene önce tencere x kapak benzetmesi yapmıştım. Papa tencerisinin kapağı da Shengelia olabilir.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #20 : 13 Haziran 2024, 17:51:06 »
Papagiannis ile oynayacaksak, onun bazı defolarını kapatabilecek birini bulmamız lazım. Pota altında boğuşmaktan ziyade 4 numara gibi açılmayı seviyor. Onun yanına da aslında 4 numara olan ama şut istikrarı olmayıp, kendi açığını pota altı sertliğiyle kapatmaya çalışan biri olmalı. Aslında bu adamın panzehiri bence var!

Pierre - Hayes ikilisine 2 sene önce tencere x kapak benzetmesi yapmıştım. Papa tencerisinin kapağı da Shengelia olabilir.
John Brown'u tanımlamışsın hocam ama çıkaramayız onu. Shengelia da zor.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21 : 13 Haziran 2024, 17:54:55 »
Niye çıkaramayiz,  adam bu sene boşa çıkıyor sanırım. Çok da matah bir adam degil bence.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #22 : 13 Haziran 2024, 19:40:08 »
Niye çıkaramayiz,  adam bu sene boşa çıkıyor sanırım. Çok da matah bir adam degil bence.
Monaco tutmak ister anlamında dedim. Para sorunları da var gerçi. Ben isterim eğer mümkünse.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #23 : 14 Haziran 2024, 09:24:23 »
Brown savunmasını çok beğeniyorum ancak adamın 3 lüğü hiç yok. Şaka gibi geliyor, ama gerçekten %0. Sezon boyunca 4 tane denemiş, "tık" yok. Euroleague kariyerinde 5 tane atmışlığı var, Eurocup ta 4 tane. Ha dersen ki Shengelia çok mu matah (Bu sezon %25 ve kariyer ort %34 civarı), en azından bir şeyler veriyor.

Brown konusunda şuna varım ama; Tarık, Pierre + Brown ile kısa forveti fizikli yapalım, savunma sertliğini arttıralım, bak burada kafam karışır. Ancak o zaman 4 numarada şutu çok keskin bir uzuna ihtiyaç olur. Bu sene gösterdiği gelişim bence fena olmasa da, Sestina ile bu iş yürür mü emin değilim.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #24 : 14 Haziran 2024, 10:59:25 »
Brown savunmasını çok beğeniyorum ancak adamın 3 lüğü hiç yok. Şaka gibi geliyor, ama gerçekten %0. Sezon boyunca 4 tane denemiş, "tık" yok. Euroleague kariyerinde 5 tane atmışlığı var, Eurocup ta 4 tane. Ha dersen ki Shengelia çok mu matah (Bu sezon %25 ve kariyer ort %34 civarı), en azından bir şeyler veriyor.

Brown konusunda şuna varım ama; Tarık, Pierre + Brown ile kısa forveti fizikli yapalım, savunma sertliğini arttıralım, bak burada kafam karışır. Ancak o zaman 4 numarada şutu çok keskin bir uzuna ihtiyaç olur. Bu sene gösterdiği gelişim bence fena olmasa da, Sestina ile bu iş yürür mü emin değilim.
Üçlüğü yok ama orta mesafesi çok iyi Brown'un. Zaten Papa ile kombine edilirse ciddi sıkıntı olmaz. Pota altı da duvar olur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #25 : 07 Temmuz 2024, 21:20:17 »
Göndermek için göt attığımız adam Yunan milli takımında ilk 5 oynuyor.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #26 : 07 Temmuz 2024, 21:28:32 »
Göndermek için göt attığımız adam Yunan milli takımında ilk 5 oynuyor.

Ellerinde başka yunan pasaportuna sahip uzun yoktur belki? Yedeği de kostas antetekoumpo olunca mecbur oynatabilecekleri başka uzunları yok
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #27 : 07 Temmuz 2024, 21:32:36 »
Ellerinde başka yunan pasaportuna sahip uzun yoktur belki? Yedeği de kostas antetekoumpo olunca mecbur oynatabilecekleri başka uzunları yok
Mecbur oldukları adam ilk ceyrek şov yaptı en kritik maçta. Var yada yok. Zagarsi övüp papanin su performansina bahane bulmak normal değil usta kusura bakma.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #28 : 07 Temmuz 2024, 21:39:43 »
Mecbur oldukları adam ilk ceyrek şov yaptı en kritik maçta. Var yada yok. Zagarsi övüp papanin su performansina bahane bulmak normal değil usta kusura bakma.

Bütün sezon toplasan 2elin parmağını geçmeyecek maçta iyi performans vermiş geri kalan zamanda kenarda sadece benchi ısıtmış, takımın en yüksek maaş alan 3 adamından biri gönderildi diye sırf muhalefet olmak için övmek de bence normal değil kusura bakma usta.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #29 : 07 Temmuz 2024, 21:52:12 »
Bütün sezon toplasan 2elin parmağını geçmeyecek maçta iyi performans vermiş geri kalan zamanda kenarda sadece benchi ısıtmış, takımın en yüksek maaş alan 3 adamından biri gönderildi diye sırf muhalefet olmak için övmek de bence normal değil kusura bakma usta.
Muhalefet olmuyorum. Zagarsi basindan beri istemiyorum. Herhangi bir zaman zittini mi söyledim. Papayi sene başı istedim. Yaptığı blokla da sezonun hareketini yaptı belki. Bizde oynadi oynamadi yada oynatilmadi hersey söylenebilir. Avrupada pivot mu kaynıyor. Adam Yunan milli takımında pivot olmamasından  değil her zaman hatırı sayılır derecede süre alıyor. Şu anda zagarsla ilgili olumsuz yazdım diye muhalefet olan sensin :)