Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 80748 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko - Panathinaikos | EL Yarı Final
« Yanıtla #2220 : 25 Mayıs 2024, 10:28:10 »
Şubenin genel geldiği seviyeye bak kaçan finale üzülüyor kahır oluyoruz.Yumruk yedik ayağa kalkacağız burası öyle yer.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2024, 10:28:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2221 : 25 Mayıs 2024, 11:03:17 »
Artiriyorum. 19-5 seri yedik.
51-51 den itibaren 22-6 lık seri yedik.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2222 : 25 Mayıs 2024, 11:26:32 »
51-51 den itibaren 22-6 lık seri yedik.
Berabere olmadı abi maç hiç. Sadece 0-0 iken adamlarla beraberdik. 40 dk yenik gittik.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #2223 : 25 Mayıs 2024, 11:37:36 »
Ben 3. Çeyrek başında izlemeyi bıraktım. Sonra ara ara skora baktım. Herhalde yanlış gördüm. Teşekkürler

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #2224 : 25 Mayıs 2024, 12:36:26 »
Ben 3. Çeyrek başında izlemeyi bıraktım. Sonra ara ara skora baktım. Herhalde yanlış gördüm. Teşekkürler

51 48 iken Dorsey in köşeden soktuğu şut ilk bakışta üçlük gibi gözüktü. Sanırım çizgideydi ayağı. 51 50 ve 53 50 iken saçma sapan tercihler yaptığımız 4 hücum var. Yanlış hatırlamıyor isem bu sekansta Calathes i kenara almıştı dinlendirmek için Guduric e güvenerek. O da gitti en son yapılacak işleri yaptı ve kırıldı maç. Kızamıyorum Saras'a, teoride doğru çünki yaptığı iş, Calathes i dinlendirip son çeyrekte onu diri tutmak istedi. Guduric ile idare ederim o süreyi diye düşündü. Fakat gel gelelim pratik çok başka. He o dakikaları iyi oynayıp maç sonuna götürseydik işi değişir miydi iş, şüphelerim var. Çünkü Mehdi Difalla nın düdükleri ve beden dili kötü sinyal vermişti bana. Euroleague in yeni Lamonika sı...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2225 : 25 Mayıs 2024, 12:39:16 »
wilbekinin -9 verimliliği final four tarihinin en kötü performansıymış.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2226 : 25 Mayıs 2024, 15:28:33 »
Ergin Ataman: Dün akşamdan itibaren yüzlerce tebrik mesajı aldım. Özellikle taraftarı ve Kongre Üyesi olduğum Galatasaraylı üst düzey yönetici ve Galatasaraylı taraftarlardan. Bu vesileyle ben de yarın için Okan Hoca'ya ve taraftarı olduğum Galatasaray takımına başarılar diliyorum.

Her ne olursa olsun adam başarılı mı evet. Ama saha dışındaki başarısı çok başka!!! Malum camiayı bile ilişkilendirip, nemalandırıyor. Biz de kendi içimizde birbirimizi yiyoruz.

Bu iş, sağlıklı yönlendiren yöneten bir ekiple çözülür. Bu adamların organize oluşları bile üst düzey…
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2227 : 25 Mayıs 2024, 15:29:46 »
Dün gördük Goss Walkup gibi günü gününe uymayan oyuncular ve Mckissiç Canan gibi vasatın az üstü adamlarla bir yerde takılıyorsun.Alsın en iyi savunmacı ödülünü evine götürsün.Gördük Realde gerektiği zaman savunma yapııyor alasını.Dün ikinci yarı tarihi dönüşü böyle engellediler maç boyu düşmediler.

Isaac bize patlar o ayrı vasat üstü.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2024, 15:31:06 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2228 : 25 Mayıs 2024, 15:36:32 »
Ergin Ataman: Dün akşamdan itibaren yüzlerce tebrik mesajı aldım. Özellikle taraftarı ve Kongre Üyesi olduğum Galatasaraylı üst düzey yönetici ve Galatasaraylı taraftarlardan. Bu vesileyle ben de yarın için Okan Hoca'ya ve taraftarı olduğum Galatasaray takımına başarılar diliyorum.

Her ne olursa olsun adam başarılı mı evet. Ama saha dışındaki başarısı çok başka!!! Malum camiayı bile ilişkilendirip, nemalandırıyor. Biz de kendi içimizde birbirimizi yiyoruz.

Bu iş, sağlıklı yönlendiren yöneten bir ekiple çözülür. Bu adamların organize oluşları bile üst düzey…

Sosyal medyayı çok iyi kullanıyorlar.Bu tip şeylerde troller birden peydah oluyor siyasetteki yada başka olayda linç kampanyası gibi.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #2229 : 25 Mayıs 2024, 19:20:55 »
Genel yorumlar yapılmış zaten aynı yönde, bu takımın bireysel olarak istikrarlı ve güvenilir toplasan 2 oyuncusu vardı sezon boyu (Hayes ve planlamada yoksun denilip mecburi olarak eline kaldığın Calathes) haliyle sezon içerisindeki sıkıntıları ve yapılanma sorunlarını da düşünürsek F4 ü geçtim çoğumuz F8 bile beklenmiyorduk belki, haliyle EL için yapabileceğimiz tavanı yaptık diye düşünüyorum, şahsen hocadan fazlasıyla razıyım, değişmesi gereken takım sorumlusundan, gm den başlayarak çok konu var oyunculara gelesiye, ben hala Mauricio’nun mesela görevinin ne olduğunu çözemedim, planlamada 1 numara artık Derya ise Mauricio napıyor emekli modunda mesela?

F4 formatı çok adaletsiz diye düşünüyorum. Heyecan dozajı, gelenek falan deniyor ama teknik, taktikten öte gününde olmak en önemli etken oluyor ve tabi bireysel kalite.. 1 maçla bütün sezonu kapamak oldukça acımasız bir durum bence, en iyi takımı da yansıttığına inanmıyorum kısacası, Nba formatı misaline dönülmese de ara bir format bulunabilir artık bence..

Sadece hocanın maç sonu açıklaması biraz canımı sıktı açıkçası, belli ki oldukça hayal kırıklığına uğramış koç da sahadaki oyundan, geleceği önemsemiyorum sezon bitti şeklindeki açıklama biraz düşündürücü.. Çünkü lig şampiyonluğu bence bu takımın çıtası konusunda ciddi önemsenmesi gereken bi hedef son 4 sezonda sadece 1 kez kazanabilmişken...

Umarım takımı mental olarak düşürmez bu durum, haliyle Bjk’ta ciddi konsantre çıkacaktır Dusan ve oyuncular kendini kanıtlamak için bu seriyi hedef haline getirecektir, Efes ve yeni hocaları için de zaten uzun süredir bekledikleri sezonun tek kurtuluş umudu olacak lig serisi, umarım bu sezonki takımımız reaksiyon verir ve sezonu 2 kupa ile tamamlarız.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2024, 19:27:47 Gönderen: myildirim »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2230 : 25 Mayıs 2024, 19:26:02 »
Öyle planlama var voleyboldekine benzer.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2231 : 25 Mayıs 2024, 21:36:10 »
Nigel maç 51-50 iken benim çıkmam momentumu elimizden aldı demiş sonuna kadar haklı. Bırak adam oynasın rotasyon yapılacak maç mıydı bu?
Lessort'u yıpratabilecek tek silahımız Motley 3 dakika oynamış.  53-50 de 5 e 4 hücumda saçma sapan üçlük sallayan zekasız Sestina'ya ceza kesmiyorsun, Motley'i ilk çeyrek 3 dakika oynatıp bir daha oynatmıyorsun. Hiçbir şey anlamadım bu işten.

Wilbekin dökülürken bir kere bile Madar'ı denemez mi insan?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2232 : 25 Mayıs 2024, 21:38:41 »
Nigel maç 51-50 iken benim çıkmam momentumu elimizden aldı demiş sonuna kadar haklı. Bırak adam oynasın rotasyon yapılacak maç mıydı bu?
Lessort'u yıpratabilecek tek silahımız Motley 3 dakika oynamış.  53-50 de 5 e 4 hücumda saçma sapan üçlük sallayan zekasız Sestina'ya ceza kesmiyorsun, Motley'i ilk çeyrek 3 dakika oynatıp bir daha oynatmıyorsun. Hiçbir şey anlamadım bu işten.

Saras bu rotasyon işini çok abartıyor zaten.Kaunastada böyleydi Barcada da.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2024, 21:50:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #2233 : 25 Mayıs 2024, 22:07:27 »

Katılıyorum hocam grupta aynısını yazdım maç esnasında, kısalar oluk oluk bırakırken sahaya hücumda, Hayes özellikle mismatchler üzerinden sırtı dönük pozisyonda üreterek resmen bizi ayakta tuttu maç dengeye geldi derken hop çıkarması, üstüne 5 kısalı hiçbir şey üretemezken üstelik 10 sayı geri düşmüşken bile motley gibi bir hücum silahını hiçbir şekilde kullanmamasını ben hiç anlayamadım dün, Madar hamlesi beklemiyordum çünkü sezon içinde de haliyle hiç kullanmadan buraya kurtarıcı olarak atmak mantıklı olmazdı, total olarak hoca da kötü bir sınav verdi maalesef takım gibi dün lig serileri onun için önemli mental eşik olacak bence…

Yalnız Hayes’in basına bu demeci vermesi de gidici olduğunu düşündürttü bana, koçu bu kadar eleştiriyorsa basına sanki kalmaz gibi seneye 😞

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2234 : 25 Mayıs 2024, 23:25:56 »
Hayes Nba söylentileri çıktı.Nbaden teklif almış.