Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 117176 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Fenerbahçe Beko-Asvel Villeurbanne | EL 4. Hafta
« Yanıtla #255 : 19 Ekim 2023, 22:52:45 »
Calathes dönüşü başlattı, bu maç özelinde yeri başka

Ben de öyle düşünüyorum Calathes'in çok ihtiyacı vardi ozguveni de yerine gelmistir.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #256 : 19 Ekim 2023, 22:57:31 »
ya arkadas tek mac uzerinden anlik performanslan adam yorumlamaya basladik yine

papagiannis:

milano:31 dakika 15 sayi 4 ribaund
valencia:22 dakika 8 sayi 3 ribaund 1 asist
pao:21 dakika 15 sayi 1 asist 1 ribaund

1 er blok da ortalama

bu neye gore verimsiz transfer allah askina bide adam %70 le hucum etmis
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2023, 22:58:50 Gönderen: Ero1907 »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe Beko:101 Asvel Villeurbanne:86 | EL 4. Hafta
« Yanıtla #257 : 19 Ekim 2023, 23:23:07 »
Daha iyi girmeliyiz maçlara.Enerji düşük olsada disiplin set bu iki kavramdan vazgeçmemeliyiz.Deplasmandan maç almak böyle oynarsak zor Karekterli kadro net.Ve Tarık artık Eurolague oyuncusu oldu.Sevindim çok.

Çevrimdışı akıllıdeli

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #258 : 19 Ekim 2023, 23:23:49 »
ya arkadas tek mac uzerinden anlik performanslan adam yorumlamaya basladik yine

papagiannis:

milano:31 dakika 15 sayi 4 ribaund
valencia:22 dakika 8 sayi 3 ribaund 1 asist
pao:21 dakika 15 sayi 1 asist 1 ribaund

1 er blok da ortalama

bu neye gore verimsiz transfer allah askina bide adam %70 le hucum etmis
2.20 lik oyuncu 70 dakika oynamış toplam 8 ribaund, blok kovalamak dışında savunmada yok yumuşak kaliyor... ayaklar zaten boydan dolayı kısa savunması mümkün değil,
İstatistikler her zaman oyunu göstermiyor 15 atarsın 30 yedirirsin

Çevrimdışı _FB1907_

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #259 : 19 Ekim 2023, 23:53:06 »
Maçın neredeyse tamamını 4 kısa oynamak Asvel gibi atletik uzun bir takımın maçın içinde kalmasına neden oldu bence. Adamlar boyalı alanı da sert savunup bizi dışarıdan zor şutlara bıraktılar. 2. yarı hücum da zor şutlarda da başarı sağlayınca  taraftarın da ateşlemesi ile  geri dönüş  sağlandı. Kolay dışarı püskürtülen potaya gidemeyen  dış şuta bağımlı bir takıma dönüşüyoruz. Uzunlarımızı hiç efektif kullanamıyoruz. Pana ve Asvel ligin  zayıf takımları görüntüsü verdiler .İtoudis bu kafayla deplasmanlardan galibiyet çıkarması zor gözüküyor . Takımda tek olumlu şey Calathes'in performansını yükseltmesi takıma olumlu yansıyor.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #260 : 20 Ekim 2023, 00:08:53 »
Derya Yannier Calathes ile karşılaştığı zaman gözüne bakabiliyor mu acaba, çok merak ediyorum. Calathes'de değilim, X ya da Z oyuncu içinde geçerli olurdu bu yorumum bu türden saçma sapan demeçlerin ardından. İnsan psikolojisinden anlamayan insan hiçbir alanda yönetici  olamaz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #261 : 20 Ekim 2023, 00:13:46 »
Nickonun oyun stiline beğenmem ancak Fenerbahçe tarihine karekteriyle sporcu olarak geçti.Artık ayrıldıktan sonra misafir olarak geldiğinde alkışlanacaktır Datome gibi.Şapka.Dememeli ama nerden bileceksin Neonun sakatlanacağını.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2023, 00:14:07 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #262 : 20 Ekim 2023, 00:16:07 »
Nickonun oyun stiline beğenmem ancak Fenerbahçe tarihine karekteriyle sporcu olarak geçti.Artık ayrıldıktan sonra misafir olarak geldiğinde alkışlanacaktır Datome gibi.Şapka.Dememeli ama nerden bileceksin Neonun sakatlanacağını.
abi abartmasak mı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #263 : 20 Ekim 2023, 00:20:37 »
Abartmıyorum çünkü salabilirdi.Karekterli oyuncuları her zaman beğenirim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #264 : 20 Ekim 2023, 00:29:03 »
Frank Jacksona bayıldım.Nerden buluyor scout iyi arama tarama.Takip edelim.Acaip kalıplı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #265 : 20 Ekim 2023, 11:22:35 »

Bunun adı "karakter koymak" mı bilemiyorum. Memlekette her şey boş vermişlikle, savsaklıkla yapıldığı için sadece "işini yapması gerektiği gibi yapan" insanlara saygı ile bakar olduk. Gerek Djordovic ve gerek Calathes örneğinde öz saygı olgusu ile karşı karşıyayız. Bu arada kıymetini bilmek hususuna ben de katılıyorum. Çünkü özellikle de yerli oyuncular kapsamında nelerini gördük. İleriki dönemlerde her iki ismin de saygı göreceğini filan düşünmüyorum, "kel gavur" derler geçerler...

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #266 : 20 Ekim 2023, 11:44:40 »
Bunun adı "karakter koymak" mı bilemiyorum. Memlekette her şey boş vermişlikle, savsaklıkla yapıldığı için sadece "işini yapması gerektiği gibi yapan" insanlara saygı ile bakar olduk. Gerek Djordovic ve gerek Calathes örneğinde öz saygı olgusu ile karşı karşıyayız. Bu arada kıymetini bilmek hususuna ben de katılıyorum. Çünkü özellikle de yerli oyuncular kapsamında nelerini gördük. İleriki dönemlerde her iki ismin de saygı göreceğini filan düşünmüyorum, "kel gavur" derler geçerler...

Profesyonellik diyelim. Sana git denen yerde, zoraki kalip bu kadar onemli bir rol almak pisikolojik olarak kolay degil. Saygi duyulacak bir performans sergiledi.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #267 : 20 Ekim 2023, 11:47:58 »
Oyunu döndürmemizdeki en büyük etken Calathes ve Tarık oldu. Nigel başlarda ne kadar hata yapsa da oyunu hiç bırakmadı ve oyunun sonlarında farkı yakalamamızda onun da katkısı vardı. Wilbekin ise rakibin alan savunması yaptığı anlarda attığı kritik üçlükleri ile oyunda kalmamızı sağladı. Bunun yanında herkez elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışırken Sertaç'ı hala oyuna dahil edememiş olmamız ve Nigel'in hatalar yaptığı dönemde Sestina'nın hiç akla gelmemesi en büyük handikabımız. Akla gelmemiş derken unutulduğu anlamında değil, Sestina'nın yetersiz olmasından bahsediyorum. Her sene yaptığımız vasat kontenjanını sanırım bu yıl Sestina ile kullandık.

İtoudis'e gelince, takım 18 sayıdan gelip 15 sayı fark atmışsa eleştirmem.  Şu anda kim ne yaptı ne etti yerine galibiyetin mutluluğunu yaşıyorum. Sezon başı olması ve herkesin herkesi yenebileceği bir dönemde 4 te 3 galibiyet başlangıcı benim için gayet yeterli.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #268 : 20 Ekim 2023, 11:52:37 »
Profesyonellik diyelim. Sana git denen yerde, zoraki kalip bu kadar onemli bir rol almak pisikolojik olarak kolay degil. Saygi duyulacak bir performans sergiledi.

Bu konuda size katılmakla birlikte şunun da altını çizmek istiyorum. Tamam biz git dedik ama o gidebildi mi? Yani onu isteyen oldu mu? Hayır. Bizden başka kimse o parayı vermediği için mecburen kaldı. Dolayısı ile çok ta abartılacak bir durum değil. O parayı alıyor ve bu kulüpte kalmayı kabul ediyorsa çıkıp oynayacak.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #269 : 20 Ekim 2023, 11:57:31 »
Bu arada yukaridaki konusmalardan bagimsiz Asvel de ismi cok one cikmasa da, Mbaye Ndiaye cok dikkatimi cekti.

Gecen sene de izlemistim, giderek gelisiyor. Hem atletik hemde caliskan... Tam gecis doneminde fiziksel olarak. Kilo ve kas yapisi oturacaktir gelecek iki sene ve onemli bir oyuncu olma potansiyeli var bu sekilde gelismeye devam ederse. 1'den 4'e kadar her pozisyonu savunabiliyor, elleri cok aktif, atletizmi ust seviyede ve sut mekanigini gelistirmis....

Belki rotasyona dusunulabilir ileriki yillarda.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2023, 11:58:01 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....