Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 104293 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Ynt: Partizan-Fenerbahçe Beko | EL 7. Hafta
« Yanıtla #495 : 10 Kasım 2023, 00:33:43 »
Wilbekin ve Dorsey'le bitirdigin maçlara kafadan maglubiyet yaz. İki beyinsiz herif yan yana gelince fazlasını beklememek lazim.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #496 : 10 Kasım 2023, 00:34:17 »
kaybettiğimiz maça bak amk

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #497 : 10 Kasım 2023, 00:35:25 »
Bu koç ayağı çekilen rezil herif bu sene de teneke bile alamaz.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #498 : 10 Kasım 2023, 00:35:35 »
Nigel bomboş, vermedi Dorsey

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #499 : 10 Kasım 2023, 00:36:01 »
Hakem deyince kızılıyor ama adım adım doğrandık.Sertaç yok iyi oynayan Motley uyduruk faüllerle atıldı.20 artıya gidiyordu.

Obrayada kurulmaya başladım o yumruk ne Obra.Hakemle aldınız.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #500 : 10 Kasım 2023, 00:36:41 »
Elimizle verdik. Tipik fenerbahce mağlubiyeti. Ilk yari sonunda dedim. Zira bu senaryoyu 100 kez izlettiler bize. Kac yıl oldu da su takima eli yüzü düzgün bir tane pg almayanlarin da Allah belasını versin. Madar falan oynuyor koskoca fenerbahcede. Iki tane de sokak topçusu çıkıyor sahaya. Çöplük gibi, ne bok yedigi belli olmayan bir takim. Saçmalayıp saçmalayıp verdiler maci işte.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 00:37:20 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #501 : 10 Kasım 2023, 00:37:56 »
Madar verdi maçı basit top kaybıyla.Ben takıma güveniyorum.Calathese ile Madar daha uyumlu oynuyor.Bu kadar eksikle bu kadar oluyor.Dorsey ilk yarı iyi oynadı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #502 : 10 Kasım 2023, 00:38:21 »
Bu koç ayağı çekilen rezil herif bu sene de teneke bile alamaz.
Sene sonu kovulacak aq evladı. Cok net ama 1 senemiz de böyle heba olacak.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #503 : 10 Kasım 2023, 00:39:04 »
Nigel bomboş, vermedi Dorsey

O Dorsey isterse her maç 20 atsin bu adamda beyin adina bir şey yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #504 : 10 Kasım 2023, 00:42:55 »
Motleye İsmaili dökerken ucuz faullerle iptal edildi.Kimi oynatsın koç eldekileri oynattı.Koçta koç.Partizan bu maçı hakem yardımıyla almıştır.20 üste gidiyordu.Neymiş cehennemmiş.

Bu organizasyonun iyi ekiplerindeniz.Takım maçı almak için varını yoğunu ortaya koydu.Yazık oldu düşmeden devam.

Onlar Punter hariç tam kadroydu sayısal eksiklik alternatifsizlik neden oldu.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 00:45:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #505 : 10 Kasım 2023, 00:46:55 »
2 senedir Motley'nin 4. Faulu alacağı o kadar belli ki hiç şaşmadı şimdiye kadar. İnatla oynattı. 2 dk al kenara soluklansın tekrar girer oyuna.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #506 : 10 Kasım 2023, 00:50:34 »
"Üç sayı ile yaşayan üç sayı ile ölür" mottosunun somut örneğini sunduğumuz bir akşam oldu. Larkin-Micic ikilisini barındıran kadrosu ile -ki diğer parçaları da mükemmele yakındı o takımın- 2 kez şampiyon olan Efes'in yarattığı ilizyonun tesirleri. "Koş koş, üçlük fırlat" basketbolu ile bu kadar. Gerek kenar gerek saha içi aklı ile hiçbir ciddi deplasmandan dağılmadan çıkamaz bu takım. En büyük eksik 1 numara falan değil, başında "Coach" yok takımın maalesef.  Yani kasti faul isteyerek itiraz ettiği pozisyonda salon güldü, ben sinirden güldüm ekranın başında. Kendisini CSKA'nın başında zannediyor sanırım hala. Motley için yazılacak çizilecek çok şey var ama ben saha içi doğrularını geçtim artık; Belgrad'da salonu susturmuşsun, salonu uyandırmak için 3 kez anırdı saçma sapan bir şekilde. Dorsey ve Wilbekin gibi temsil ettiği oyuncu tipiden sadece yan parça olarak verim alabilirsin.

Şu coach ve basketbol aklıyla başa çıkabilme ve kendimi sağaltma yöntemini şu şekilde formüle ettim ben: Her maçta ekran başına kaybederiz diye oturuyorum. Başka türlü ömür törpüsü. Bu akşam 3 yıl öncesi yaşansaydı kırılmıştı bir şeyler yine civarımda. Ya bu kadar salakça yatırım niye yapılır, onu da düşünmek lazım. Bir şey bildiğimden ya da duyduğumdan değil, başka ihtimal gelmiyor aklıma sadece, ondan yazıyorum; bu saçma sapan kadro mühendislikleri ile birileri Fenerbahçe üzerinden zengin falan mı oluyor acaba?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #507 : 10 Kasım 2023, 00:55:12 »
Ben bugün ne takıma ne koça kızarım.Madar tepki çekiyor diye fazla süre vermedi.Eldeki mevcutlarla oynadı maç hakkımızdı.3üncü çeyrek Motleyi iptal etti maç bitti.Papada gününde değildi.
« Son Düzenleme: 10 Kasım 2023, 00:55:51 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #508 : 10 Kasım 2023, 00:56:14 »
2 senedir Motley'nin 4. Faulu alacağı o kadar belli ki hiç şaşmadı şimdiye kadar. İnatla oynattı. 2 dk al kenara soluklansın tekrar girer oyuna.

Bu adam büyük koç olamaz. Maçın kritik anlarında nutku tutuluyor sağlıklı düşünemiyor doğru karar alamıyor. Mola dönüşlerinde sayiyla dönsek dişimi kuracağım. Boşuna mola almasın Yunan Ergin'i bu adam.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #509 : 10 Kasım 2023, 00:56:49 »
Motleye İsmaili dökerken ucuz faullerle iptal edildi.Kimi oynatsın koç eldekileri oynattı.Koçta koç.Partizan bu maçı hakem yardımıyla almıştır.20 üste gidiyordu.Neymiş cehennemmiş.

Bu organizasyonun iyi ekiplerindeniz.Takım maçı almak için varını yoğunu ortaya koydu.Yazık oldu düşmeden devam.

Onlar Punter hariç tam kadroydu sayısal eksiklik alternatifsizlik neden oldu.

Mevzu hakem yönetimi ise nelerini gördük biz. Hakemlerin kesin kararlı olduğu bir maçta son topla kazanma noktasına gelemezsin. Bu akşam net Coach'a yazar. İlk yarının sonunda belliydi daha ne olup biteceği. Yahu bu takım Kızılyıldız'ı son çeyrekte 13 sayıdan geri gelerek yeneli 10 gün olmadı daha. Laubalilik kaldırmıyor işte bu spor. Geçen hafta da oluyordu aynı senaryo, top sekince potada fazladan, kazandık şansa bala. Sestina'yı hakemler mi tuttu sahada. Hakemler mi sorumlu koşup koşup 3 sayı sallamamızdan. Böyle bir basketbol var mı?