Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 117177 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Kızılyıldız-Fenerbahçe Beko | Euroleague 8. Hafta
« Yanıtla #615 : 15 Kasım 2023, 15:02:05 »
Sinir sistemim artık kaldıramadığı için izlemedim. Ama gördüğüm skor bile yetti. Kızılyıldız güçlüdür kadrosu iyidir vesaire tabirimi mazur görün lütfen "boş işler" bu saatten sonra. Kral çıplak:  "kulübün medarı iftiharı olan bir şube mahvedildi..."
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2023, 15:11:10 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #616 : 15 Kasım 2023, 15:37:12 »
Geçmişi yad etmenin ah ne günlerdi o günlerin faydası yok.Yaşlı biri olarak hep geleceğe bakmayı savunurum.Neler yapılmalı ne gibi değişikler olmalı bölgeye transferler.Defolara rağmen fena değil kadro.Dün kitlendik maalesef.

Misal ah 80ler falan.Eksik olsun 12 eylülde 9 yaşındayım askerin duru kafamda.Annem gazete ekmek almaya yollAamıştı.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2023, 15:37:59 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)
« Yanıtla #617 : 15 Kasım 2023, 15:57:00 »
İkinci yarı gidilecek deplasmanlar.2 Yunanistan Madrid Milano Zalgiris Monako Asvel.İkinci yarı iç maç çok.Şu kalan deplasmanlardan hedef alıp ekstralar çıkartsak çok iyi olur.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #618 : 15 Kasım 2023, 16:26:00 »
NOTLAR:

• Son 2 maçta anlaşıldığı üzere Yam Madar her ne kadar potansiyeli olsa da, direksiyon henüz emanet edilemeyecek kadar toy. Hatta arttırıyorum, şu anda 15 dk üstü süre laması da takıma zarar verir. Enerji verir, hızlı hücum ve ritim yapar bize yarar. Ama set hücumu ve karar anlarını oynaması için zamana ihtiyacı var.
  • Bu sene Calathes olmayınca ne olacağını gördük. Calathes ile de ne olacağını az çok biliyoruz artık.
  • 4 numaranın Nigel ın sırtında yükü de ağır. Sestina yoklarda, Pierre sakat da sakat...
  • Geriye kalan Maccabi tayfasının basketbolu da işe yaramıyor!
  • Bunların hepsi de genel kanı ve doğru ama sakatların aynı anda olmayışı aslında en büyük handikap.

Ben şuna inanıyorum artık, koç Itoudis bu kadar, alanın topu attığı bir basketbola inanıyor olamaz. Öyle olsa Calathes ve Neto transferini istemezdi. Carsen'ı tutardı. Ama planları sekteye uğrayınca sezon içi bu iki (Maccabi tayfası) oyuncuya ne kadar güvenebileceğini test etmek istedi. Bu ikiliyi Guduric le Calathesle kontrol altında tutarım diye düşündü. İkisi de olmayınca ve Madar da o gömlek için hazır olmayınca, iyice çifliğe döndük. Görüntü böyle, farazi bakıyorum...

Sezonun geri kalanında, Maccabi biraderlere şunu demeli! Kardeşim size sazı verdik, aldınız topu canınız ne istiyorsa yaptınız. Sonucuna tüm takım katlandı. Şimdi benim izin verdiğim ölçüde yapacaksınız.

Bu varsayımlar ışığında;
1-Sakatlar iyileşmeli.
2-Takım kurgusu oturmalı.
3-Özgüven kazanabileceğimiz bir-iki maç kazanmalı.

Bu 3 maddeyi az sorun/hiç sorun ile gerçekleştirebilirsek bu sezon muvaffak olabiliriz.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #619 : 15 Kasım 2023, 16:32:29 »
Güzel görüşler tespitler.Teşekkürler.Sporu Fenerbahçeyi çok seviyoruz.2 nolu branşımızı daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #620 : 15 Kasım 2023, 16:33:38 »
NOTLAR:

• Son 2 maçta anlaşıldığı üzere Yam Madar her ne kadar potansiyeli olsa da, direksiyon henüz emanet edilemeyecek kadar toy. Hatta arttırıyorum, şu anda 15 dk üstü süre laması da takıma zarar verir. Enerji verir, hızlı hücum ve ritim yapar bize yarar. Ama set hücumu ve karar anlarını oynaması için zamana ihtiyacı var.
  • Bu sene Calathes olmayınca ne olacağını gördük. Calathes ile de ne olacağını az çok biliyoruz artık.
  • 4 numaranın Nigel ın sırtında yükü de ağır. Sestina yoklarda, Pierre sakat da sakat...
  • Geriye kalan Maccabi tayfasının basketbolu da işe yaramıyor!
  • Bunların hepsi de genel kanı ve doğru ama sakatların aynı anda olmayışı aslında en büyük handikap.

Ben şuna inanıyorum artık, koç Itoudis bu kadar, alanın topu attığı bir basketbola inanıyor olamaz. Öyle olsa Calathes ve Neto transferini istemezdi. Carsen'ı tutardı. Ama planları sekteye uğrayınca sezon içi bu iki (Maccabi tayfası) oyuncuya ne kadar güvenebileceğini test etmek istedi. Bu ikiliyi Guduric le Calathesle kontrol altında tutarım diye düşündü. İkisi de olmayınca ve Madar da o gömlek için hazır olmayınca, iyice çifliğe döndük. Görüntü böyle, farazi bakıyorum...

Sezonun geri kalanında, Maccabi biraderlere şunu demeli! Kardeşim size sazı verdik, aldınız topu canınız ne istiyorsa yaptınız. Sonucuna tüm takım katlandı. Şimdi benim izin verdiğim ölçüde yapacaksınız.

Bu varsayımlar ışığında;
1-Sakatlar iyileşmeli.
2-Takım kurgusu oturmalı.
3-Özgüven kazanabileceğimiz bir-iki maç kazanmalı.

Bu 3 maddeyi az sorun/hiç sorun ile gerçekleştirebilirsek bu sezon muvaffak olabiliriz.
itoudis’in sıkıntısı geçen sezondan beri oynatmak istediği basketbolu ya oynatamaması ya da çok istikrarsız bir şekilde oynatabilmesi. en büyük problem bu. yani kimi istese aldı yönetim de. kokoskov veya djordjevic gibi aceleyle kurulmuş bir takıma ya da başkasının kurduğu bir takıma da gelmedi. istikrarlı şekilde 1 ayı geçtim 1 maç bile iyi basketbol oynayamıyoruz. oly, pana, partizan maçlarında ilk yarılardaki takım final four takımı. ikinci yarılardaki takım play-in yapar mı şüpheli. her deplasman ayrı bir facia. biz 2 sezondur ters eşleşme kovalayan, post-up ve pick and roll oynayan bir “yarı saha takımı” olmaya çalışıyoruz. ama % kaç bu takımız? burda bir tutarlılık yok aksine çelişki var. buna rağmen geçen sezon final four 1 maçla kaçtı mı? kaçtı. orda da işte benim hep demeye çalıştığım euroleague’in eski euroleague olmaması durumu devreye giriyor. yoksa ben de açıkçası hiç umutlu olmazdım.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2023, 16:34:37 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Maccabi Tel Aviv-Fenerbahçe Beko | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #621 : 15 Kasım 2023, 16:47:37 »
16 Kas 2023 Perşembe, saat 22:05 de.
Aleksandar Nikolic Salonunda, seyircisiz.

SSport / SSport Plus.

Normalde evimizde oynanacak olan maç, İsraildeki durum nedeniyle Maccabi ev sahipliğinde Sırbistanda oynanacak ve ikinci devredeki maç bizim iç saha maçımız olacak.
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Ynt: Maccabi Tel Aviv-Fenerbahçe Beko | Euroleague 9. Hafta
« Yanıtla #622 : 15 Kasım 2023, 17:58:31 »
Bu kadar dalgalı ve eksik giderken burda olmalıydı.Olaylar yatışmaz kolay kolay.2inci maçta bir bahaneyle yine tarafsız sahaya alınır.

Akıl tutulması.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #623 : 15 Kasım 2023, 18:34:02 »
Oraya bir mağlubiyet daha yazmanızı rica edeceğim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #624 : 16 Kasım 2023, 12:39:33 »
Olası yenilgi yönetime yazar.Akıl tutulması.Seyircisiz ortamda onlara yarar.Burda evimizde genel üstünlüğümüz vardı Maccabiye.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #625 : 16 Kasım 2023, 22:31:06 »
Sakat oyuncu takımla seyahat etmemeli.Sağlam genç bir ismi tercih ederim.Morali kadroda olmadan tribünden versin.

8 sayı farkla öndeyiz.Çok şeye gebe maç.Ancak Maccabili oyuncularda isteksizlik var şu savaş kadar aptalca şey yok bu kadar yazalım.

İkinci yarı gelmez Maccabi 20-0 biter o riski almazlar.

« Son Düzenleme: 16 Kasım 2023, 23:01:06 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #626 : 16 Kasım 2023, 23:03:28 »
ya madem oynamayacaksınız benchte ne işiniz var birader dalga geçer gibi. neymiş moral vereceklermiş. bırakın hikayeyi ya.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #627 : 16 Kasım 2023, 23:06:59 »
Tarık yanıyor ilk yarı umarım yaklaştırmadan rahat bir ikinci yarı izleriz bakalım

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #628 : 16 Kasım 2023, 23:09:21 »
ya madem oynamayacaksınız benchte ne işiniz var birader dalga geçer gibi. neymiş moral vereceklermiş. bırakın hikayeyi ya.
Bende onu dedim.Sakat ise gelsin kadroda olmasın tribünde.Oraya başka isim al genç al.

Çevrimdışı Aykutpmkc

• Üye
  • Yer: Kars-Karabük
    • aykutpmkc
« Yanıtla #629 : 16 Kasım 2023, 23:23:40 »
Her maç istisnasız o günün en formda oyuncusunun faul problemine girmesine göz yumuyor.