NOTLAR:- Son 2 maçta anlaşıldığı üzere Yam Madar her ne kadar potansiyeli olsa da, direksiyon henüz emanet edilemeyecek kadar toy. Hatta arttırıyorum, şu anda 15 dk üstü süre laması da takıma zarar verir. Enerji verir, hızlı hücum ve ritim yapar bize yarar. Ama set hücumu ve karar anlarını oynaması için zamana ihtiyacı var.
- Bu sene Calathes olmayınca ne olacağını gördük. Calathes ile de ne olacağını az çok biliyoruz artık.
- 4 numaranın Nigel ın sırtında yükü de ağır. Sestina yoklarda, Pierre sakat da sakat...
- Geriye kalan Maccabi tayfasının basketbolu da işe yaramıyor!
- Bunların hepsi de genel kanı ve doğru ama sakatların aynı anda olmayışı aslında en büyük handikap.
Ben şuna inanıyorum artık, koç Itoudis bu kadar, alanın topu attığı bir basketbola inanıyor olamaz. Öyle olsa Calathes ve Neto transferini istemezdi. Carsen'ı tutardı. Ama planları sekteye uğrayınca sezon içi bu iki (Maccabi tayfası) oyuncuya ne kadar güvenebileceğini test etmek istedi. Bu ikiliyi Guduric le Calathesle kontrol altında tutarım diye düşündü. İkisi de olmayınca ve Madar da o gömlek için hazır olmayınca, iyice çifliğe döndük. Görüntü böyle, farazi bakıyorum...
Sezonun geri kalanında, Maccabi biraderlere şunu demeli! Kardeşim size sazı verdik, aldınız topu canınız ne istiyorsa yaptınız. Sonucuna tüm takım katlandı. Şimdi benim izin verdiğim ölçüde yapacaksınız.
Bu varsayımlar ışığında;
1-Sakatlar iyileşmeli.
2-Takım kurgusu oturmalı.
3-Özgüven kazanabileceğimiz bir-iki maç kazanmalı.
Bu 3 maddeyi az sorun/hiç sorun ile gerçekleştirebilirsek bu sezon muvaffak olabiliriz.