Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2023-24 Sezonu)  (Okunma sayısı 118157 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Olimpia Milano-Fenerbahçe Beko | Euroleague 31. Hafta
« Yanıtla #945 : 20 Mart 2024, 23:44:58 »
Deplasmanda Monaco'yu ezip geçtiler. Onlar için çok çok daha önemli bir maç.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #946 : 21 Mart 2024, 10:46:07 »
Kalan maçlar arasında, Oli maçı da dahil, en zor maç bence. Tek güvencem Mirotic.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #947 : 21 Mart 2024, 13:18:59 »
bizim takımın defosu kesinlikle rehavet. barca maçında da tekrar görüldü ki çok çabuk rehavete giriyoruz. olimpia milano ya kaybersek tek sebebi rehavet olur. aksi taktirde sorun olacağını zannetmiyorum. gene sarasa güveniyorum. ve takımın forvet pozisyonun derinliğine güveniyorum. çünkü savunma da tarık, pierre, noua, hayes hatta sestina müthiş enerji veriyor. bizim savunmamızda yardım savunmaları çok önemli. ispanyolları dağıttık bunları nasıl olsa yeneriz dersek maçı verir geliriz. işi ciddi tutarsak maçı alır geliriz. ayrıca marko olimpia maçlarını sever.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #948 : 21 Mart 2024, 14:27:24 »
Korkulanın aksine ben Olimpia Milano'dan çekinmiyorum. Bizi yenmeleri için sezonun en iyi oyununu oynamaları, bizim de kötü oynamamız gerekiyor. Şu anda Milano ile  oyuncu değişelim deseler kimi isteriz? Şahsen, Sertaç yerine Mirotiç, Papagiannis yerine Voigtmann'ı tercih edebilirim o kadar. Onun haricinde tüm pozisyonlarda üstünlük bizde. Kaldı ki koçlar arasındaki form ve takım içi faktörleri de unutmayalım.

Zaman zaman belki zorlanacağımız ama maç sonunda kazanan taraf olacağımızı düşünüyorum.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #949 : 21 Mart 2024, 14:33:58 »
Dün rehavet yoktu.Hakemlerde yardımcı oldu Mehdi Fala başta ama çatır çatır savaştı herifler.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #950 : 21 Mart 2024, 18:08:43 »
takımın ulaştığı seviye ortada. kendi oyunumuzu oynarsak zaten 4/4 yaparız, normal sezonu 2. tamamlarız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #951 : 21 Mart 2024, 19:02:42 »
Organizasyon şu an bitse yine Monako ile eşleşiyoruz.Bizim kader ağlarımız yollarımız bunla kesişir öyle görünüyor. :) ;D.Geçen yıl olmadı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #952 : 21 Mart 2024, 20:54:43 »
bizim takımın defosu kesinlikle rehavet. barca maçında da tekrar görüldü ki çok çabuk rehavete giriyoruz. olimpia milano ya kaybersek tek sebebi rehavet olur. aksi taktirde sorun olacağını zannetmiyorum. gene sarasa güveniyorum. ve takımın forvet pozisyonun derinliğine güveniyorum. çünkü savunma da tarık, pierre, noua, hayes hatta sestina müthiş enerji veriyor. bizim savunmamızda yardım savunmaları çok önemli. ispanyolları dağıttık bunları nasıl olsa yeneriz dersek maçı verir geliriz. işi ciddi tutarsak maçı alır geliriz. ayrıca marko olimpia maçlarını sever.

Rehavetten ziyade oyun IQ'su yüksek oyuncu sayımız az. Calathes kenara geldiği zamanlarda çok zorlanıyoruz. Mevcut kadroda bu eksikliği kısmen dolduracak isim Guduric. Onda da istikrar yok maalesef. Umarım play off sürecinde iyi bir dönemine geliriz. Çünkü o seviyelerde Calathes'ten de şu an aldığımız verimi de alamayacağız, maç takvimi ve yaşı gereği. Örneğin her maç 4/3 üçlük isabeti çıkaramaz. Guduric kilit isim olacak Nisan ayında diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #953 : 21 Mart 2024, 21:03:36 »
Rehavetten ziyade oyun IQ'su yüksek oyuncu sayımız az. Calathes kenara geldiği zamanlarda çok zorlanıyoruz. Mevcut kadroda bu eksikliği kısmen dolduracak isim Guduric. Onda da istikrar yok maalesef. Umarım play off sürecinde iyi bir dönemine geliriz. Çünkü o seviyelerde Calathes'ten de şu an aldığımız verimi de alamayacağız, maç takvimi ve yaşı gereği. Örneğin her maç 4/3 üçlük isabeti çıkaramaz. Guduric kilit isim olacak Nisan ayında diye düşünüyorum.

Ve gene sıcacak, guduric güvenilmeyecigini bilmesi lazım saras'in inşallah hayes wilbekin tarık falan formda olur, lideri guduric olan takımın burnu boktan kurtulmaz

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #954 : 21 Mart 2024, 21:18:58 »
Madarı kazanmalıyız.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #955 : 21 Mart 2024, 21:43:50 »
Ve gene sıcacak, guduric güvenilmeyecigini bilmesi lazım saras'in inşallah hayes wilbekin tarık falan formda olur, lideri guduric olan takımın burnu boktan kurtulmaz

Ağbi eyvallah da dediğin isim de (Wilbekin) Deli Dumrul hücum yönlendirme mevzusunda. (Guduric) Sıçsa da inat etmiyor Saras, hiç zorlamıyor. Anında müdahale ediyor oyunun akışına. Dün 3. çeyrek 9.10 kala aldı hemen molayı, momentumu iyi yönetiyor hoca.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2024, 21:47:18 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #956 : 21 Mart 2024, 21:48:54 »
saras 3 hamle yaptı.

bir tanesi noua eklentisi,

diğeri tarık’ın ana rotasyona dahil oluşu.

tarık ve noua eklentisiyle birlikte forvetten aldığımız katkı arttı. pierre ve hayes’in üzerindeki yük hafifledi.

en kritik hamlesi ise madar’ı rotasyondan kesmek oldu.

madar’ın sürelerini guduric’e verip, hem madar’ın takıma verdiği zararı törpüledi; hem de wilbekin/dorsey/guduric arasındaki görev kargaşasını bitirdi.

guduric rolünü net şekilde backup pg olarak buldu, top ona teslim edilince gönlü de oldu.

wilbekin ile dorsey’i de dönüşümlü kullanıp, ikisine de sahada oldukları bölümde takımın birinci skor opsiyonu görevini verdi. onların da gönlü oldu böylelikle.

bakın bir madar’ı kesmek takıma ne kadar fayda sağladı. koyayım madar’a yani…
« Son Düzenleme: 21 Mart 2024, 21:49:09 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #957 : 21 Mart 2024, 21:59:09 »
Madar Calathes sonrası oyuna akıl koyan oyunculardan.Yaptığı asistler ortada.Yazık olacak.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #958 : 22 Mart 2024, 13:05:26 »
Milano gibi kaliteli ekibin direk playoffa kalamaması ilginç.Cidden sağlam kadroları.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #959 : 22 Mart 2024, 13:08:46 »
Bunlarla deplasmanda yaptığımız son 9 maçın 8'ini kazandık.
1.77- 1.58 ile favoriyiz.