Gönderen Konu: Sarunas Jasikevicius  (Okunma sayısı 24392 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Sarunas Jasikevicius
« Yanıtla #210 : 07 Ocak 2026, 18:42:23 »
Takımın başında olduğu her maçın her saniyesini keyifle izlemek lazım. 2 sene önce geldiğinde tek kuşkum, acaba kendi üzerine yapışan loser etiketini atamayacağıydı. Ancak şu anda görünen o ki, Saras bizimle birlikte hem winner olmayı öğrendi hem de oyuncuların sevdiği bir koç haline dönüştü.

Savunma hocalığına kimse laf edemez, hatta bence bu işin modern Avrupa'da yapan en iyi isim. Fakat hücumumuzu bu kadar kısıtlı bir yetenek havuzuna rağmen bu noktaya taşıması inanılmaz şaşırtıcı cidden. Uzun lafın kısası, umarım yıllarca Fenerbahçe'nin başında kalır. Bu tür adamlara boş çeki verip, ne isterse yazmasını istersin. Bu adam hem adil hem de gördüğüm en sıradışı oyuncu geliştirme yapısına sahip hoca.

Fakat eğer Ergin kovulursa, %90 Pana'nın başına geçer ki, öyle bir denklemde yıllar boyu Pana Avrupa'yı domine eder. Umarım Saran 1-2 ay içerisinde kontrat durumunu çözer çünkü modern EL'in uzak ara en iyi koçunu en yüksek bütçeli takıma kaptırırsak, bu ligte rekabet falan kalmaz.
Hocam bakma sen birebirden iso'dan başka bir şey oynamıyoruz diyenlere. Bizde ne ararsan var. Kısıtlı dediğin, Saras'ın izin verdiği kısıt o. Ayakkabını çıkar ver, 3 pas' da fileleri yırtsınlar...
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #211 : 07 Ocak 2026, 19:56:36 »
Hocam bakma sen birebirden iso'dan başka bir şey oynamıyoruz diyenlere. Bizde ne ararsan var. Kısıtlı dediğin, Saras'ın izin verdiği kısıt o. Ayakkabını çıkar ver, 3 pas' da fileleri yırtsınlar...
Kesinlikle. Zaten hücum çeşitliliğini sağlayamazsan, o birebirleri verimli şekilde oynayamazsın. Evet birebir hücum etmeyi seviyoruz ama genellikle avantajlı eşleşmeleri gördüğümüz zaman bunu yapıyoruz. Bu takımın yapısı 2014 Spurs gibi pas pas pas üzerine kurulu olamaz. Ancak doğru iso setleri hazırlayarak, bu takımı efektif bir hücum takımı yapabilirsin.

Wade Baldwin asla pass first olabilecek bir oyun zekasına ve tarzına sahip değil, Devon Hall ise daha çok savunma odaklı ama iyi bir şutör olan fakat hücum becerisi tüm takımı yönlendirecek birisi değil. Bizim takımda Calathes gibi, Sloukas gibi oyunu yönlendiren bir kısa yoksa, zaten pas oyunu o kadar da verimli olmuyor. Takımda çok farklı profillerde ama aslında iso oyununa çok uygun isimler var.  Saras gerçekten tam bir basketbol dahisi, adam bu oyunu nasıl oynatması gerektiğini çok iyi biliyor.

Umarım Pana'ya kaptırmayız. Valla Pana'nın Yunan liginde başarılı olmasını dileyeceğim hiç aklıma gelmezdi. En az 3-4 yıllık sözleşme şart

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #212 : 08 Ocak 2026, 01:16:47 »
Artık açıklansın. Saras bir nimet. Efes bu akşam yine mağlup. Bir düzen inşa etmek, dikiş tutturmak çok zor.  Pana'nın Obra ayrıldıktan sonra yıllarca F4 görmemisi malumunuz. Ne yapıp edip tutmamız lazım eğer yatırıma devam edeceksek.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #213 : 08 Ocak 2026, 15:11:39 »
arkadaşlar benim aldığım bir bilgi değil tamamen hayal ve kurgu . ama sarasın sözleşme işi bence şu şekilde .

sarasla her konuda anlaştık. ama saras fenerbahçenin nba europe ile anlaşmasını istemiyor. ve nba avrupa liginde takım çalıştırmak istemiyor. çünkü nba nin avrupa basketbolunu öldüreceğini düşünüyor tıpkı obra gibi.

onun içinde şartı fenerbahçenin euroligle devam etmesi. eğer euroligle devam edersek eurligle sözlşemeyi imzaladığımız andan sonra saras ta sözleşmeyi imzalayack.

benim aklıma gelen bu. yoksa anlaştık deniyor ama açıklanmıyor. ciritçi tam bitmedi diyor.

biz sarası kaybedersek bir daha belimizi doğrulatamayız. nasıl obra bu organizasyonu olduğundan çok çok daha iyi gösteriyorsa sarasta aynı şekilde. hatta iddia ediyorum aynı yıl sayısında obra dan fazla kazanacaktır.

en azından bir 3-5 yıl daha zevk alalım şu oyundan. gözünüzü seveyim.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #214 : 08 Ocak 2026, 15:17:53 »
arkadaşlar benim aldığım bir bilgi değil tamamen hayal ve kurgu . ama sarasın sözleşme işi bence şu şekilde .

sarasla her konuda anlaştık. ama saras fenerbahçenin nba europe ile anlaşmasını istemiyor. ve nba avrupa liginde takım çalıştırmak istemiyor. çünkü nba nin avrupa basketbolunu öldüreceğini düşünüyor tıpkı obra gibi.

onun içinde şartı fenerbahçenin euroligle devam etmesi. eğer euroligle devam edersek eurligle sözlşemeyi imzaladığımız andan sonra saras ta sözleşmeyi imzalayack.

benim aklıma gelen bu. yoksa anlaştık deniyor ama açıklanmıyor. ciritçi tam bitmedi diyor.

biz sarası kaybedersek bir daha belimizi doğrulatamayız. nasıl obra bu organizasyonu olduğundan çok çok daha iyi gösteriyorsa sarasta aynı şekilde. hatta iddia ediyorum aynı yıl sayısında obra dan fazla kazanacaktır.

en azından bir 3-5 yıl daha zevk alalım şu oyundan. gözünüzü seveyim.
Saras, Obranın elini öpen adam. Avrupa basketbolu aşığı, ben de öyle... Yaşasın savunmalar, yaşasın fiziksel oyun ve kütür kütür basketbol!
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #215 : 08 Ocak 2026, 17:37:18 »
Kendi ayağımıza sıkmakta mahir bir kulübüz. Umarım saçmalamazlar. Euroleague bezdirdi ama Manchester şehrinde basketbola rağbet olacağını öngören bir organizasyona katılmak da bana çok saçma geliyor. Seversiniz sevmezsiniz RM, Barcelona, Partizan, Kızılyıldız, Pana, Olympiakos ve Zalgris'in olduğu yerde olmalıyız. Bunlarsız Avrupa basketbolu Amerikan güreşi gibi saçma sapan bir organizasyona döner.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #216 : 08 Ocak 2026, 17:39:40 »
 "ÖNCELİĞİM KESİNLİKLE FENERBAHÇE"

🟡🔵 Saras Jasikevicius, bu yaz sona erecek sözleşmesi hakkında konuştu:

"Gelecek ve kulübümüzün içinde bulunduğu durum hakkında çok konuşuyoruz. Fenerbahçe'de sevildiğimi ve desteklendiğimi çok hissediyorum. Başka herhangi bir yerde bundan iyisi olabilir mi bilmiyorum.

Önceliğim kesinlikle Fenerbahçe. Burada çok destekleniyorum, sevildiğimi hissediyorum ve benimle benzer düşünen insanlarla çalıştığımı hissediyorum. O yüzden tabii ki önceliğim Fenerbahçe olacak.

Öte yandan iki çocuk, bir eş ve bir hayat da var, bunlar görmezden gelemeyeceğim şeyler. Ancak buraya iyi yaşamak için gelmedim, işimi yapmak için buradayım."

(via: Basketnews)

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #217 : 08 Ocak 2026, 18:23:26 »
Ben Fenerbahçe'de kalmak istiyorum ancak ailem Pana'ya gitmemi istiyor diyor resmen

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #218 : 08 Ocak 2026, 19:38:14 »
Karısını Yunanistan'da bıraksın çocuklarına bakıcı tutarız. Şehirse şehir eğitimse eğitim. Karısı bütün hevesimizin içine edecek.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #219 : 08 Ocak 2026, 20:34:23 »
Olmayacaksa Alimpijevic'e gitmek lazım.