Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 3116 defa)

myildirim ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Kupası
« Yanıtla #30 : 01 Nisan 2025, 22:56:25 »
Son maçtaki gibi topu rakibe verip orta sahada karşılamak en mantıklısı, tıpkı Bjk nin yaptığı gibi. Geçişte Talisca ve İrfan'ın alacağı toplar ve servisleriyle pozisyona gireriz.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #31 : 01 Nisan 2025, 23:32:26 »
gsye 2’den fazla gol attığımız son maç 25 ekim 2009. 15.5 yıl olmuş. onlar bize sadece son 5 yılda 4 kere 3 tane attı.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #32 : 02 Nisan 2025, 00:00:02 »
Fred oynayacak mı oynayacaksa ne durumda bu turu belirleyecek bana göre

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #33 : 02 Nisan 2025, 21:12:08 »
Orospu gibi yedik hemen yine. O kadar tantana oluyor. Hiç utanmıyorlar da.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #34 : 02 Nisan 2025, 21:17:48 »
Aq aşağılık takimi. Bunlari izliyip sampiyon olacaklarını düşünüyoruz bir de. 5 tane yiyecekler şimdi sahalarinda. Utanmazlar..

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #35 : 02 Nisan 2025, 21:50:38 »
hayatımda bundan daha fazla utanç duyarak izlediğim bi maç yok

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #36 : 02 Nisan 2025, 23:00:07 »
Şu maçtan sonra taraftardan destek falan beklemesinler.
Fenerbahçe futbolunun dibini gördük. Ali Koç şu takımı küme düşürsün de hepimiz rahatlayalım.
Yıllardır tüm maçları takip eden benim gibi insanları bile spordan soğuttunuz. Tüm şubeleri loser hale getirmeyi nasıl başardı anlamıyorum.
Şu maç 50 dakika daha oynansa şu takım gol atamazdı. Alıştılar artık Kadıköy'de bizi yenmeye.
Şu taraftara yazık sadece, küme düşelim hatta futbol organizasyonlarından çekilelim daha iyi. Her sene rezil olmayı benim psikolojim kaldırmıyor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #37 : 02 Nisan 2025, 23:00:59 »
Boşa giden ilk yarı sallanacak rakibini ayakta tuttun tebrikler
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2025, 23:01:07 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #38 : 02 Nisan 2025, 23:03:34 »
Adamlar bizi 20 sene falan yenemediler sahamizda. Ali koç geldiginden beri 4 yada 5 oldu bu. Bir besiktas kadar onur yok bu takımda. Hepsi sosyete orospusu.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #39 : 02 Nisan 2025, 23:07:58 »
Macuncu, Koççular, Hamdiciler, Jose ölene kadar kalmalıcılar nasıl keyifler?

Sizde de alışkanlık yaptı mı bunların böyle çakıp durması yoksa 180 kere daha mı çakmaları gerekiyor? Doğdum doğalı hatırlamıyorum bi başaramadığı aynı sezonda 2 kez kadıköyde yenilmek kalmıştı heralde, onu da başardı haysiyet yoksunları.

Ben artık düzene sövmeyi bıraktım, Allahsız şerefsizleri göz göre göre bu sezonun kader maçına atamalarına müsade eden, her sezon başı inanıyoruz diyip kandırılan yönetim müsvettelerinin yedi ceddini sevsinler, çektirdikleriniz yetmedi bitmiyor, iki cihanda gün yüzü göremeyin inşallah!

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #40 : 02 Nisan 2025, 23:23:27 »
Saras'tan sonra sıra Mou'da.

Sezon başından beri bekledik sabırla. Aralarda ''Mou eleştirilemez diye bir şey yok'' dedik ama yine de bu kadar büyük isim için ''vardır bir bildiği'' dedik ama nafile. Bugün itibariyle bu adamla da olmayacağı kesinleşti benim gözümde. Eline büyük fırsat gelmişken, kazansa rakibinin altına dinamit yerleştirecekken, bir kez daha GS mağlubiyeti yaşattı iç sahada. Öyle bir ilk yarı oynandı ki utandım ilk defa Fenerbahçeli olmaktan.

Artık net olarak belli oldu benim de gözümde, Türkiye'de sâdece Türk hocalar başarılı olabilir. Kendi camiamızda lider ruhlu, hakemlerle ve sistemle savaşıp oyunu kuralına göre oynayacak karizmada 1 tâne bile isim yok. Diğer camialardan da boşta olan SERGEN YALÇIN var, oyunu kuralına göre oynar, çenesi iş yapar. Önümüzdeki sezon Sergen'i getirirlerse belki bir şansı olur camianın.

GS'ye de helal olsun. Herifler taşşak geçmekten yoruldu, biz rezil olmalara doyamadık.

Haa Ali Koç gitmez onu da söyleyeyim.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2025, 23:24:19 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #41 : Bugün, 00:46:57 »
Barcelona basketbol maçındaki hakem kepazeliğine daha fazla dayanamayıp futbol maçına döndüm. 20 dakika civarı izleyebildim, zaten onun da 11 dakikası uzatma idi. Burada Mourinho ya da Koç savunması yapacak falan değilim, zaten yazacaklarım da ikincisinin acizliğinden kaynaklanıyor. GSli yarma itiyor Fred'i, ağzında düdük görüyor ama çalmıyor, yetmiyor yere yıkıyor Fred'i, yine çalmıyor. Çünkü faulü çalarsa Fenerbahçe'nin gol bulma tehlikesi ortaya çıkabilir. Bakın gol atabilir yazmıyorum, tehlikeye bile fırsat vermiyorlar. Maximen'e faul yapılıyor, hemen sokuyor oyuna topu, avantajı oynatmayıp düdüğünü öttürüyor. İsyan ediyorsun, rakibe sarı kart gösterecekmiş, onu sokuyor gözümüze. Sanki avantajı oynatsa oyun durunca gösteremeyecekmiş gibi. Yetmiyor bir de isyan eden Dzeko'ya sarı kart çıkarıyor. Artık fahiş hatalarla kesmiyorlar önümüzü. Oyunun momentumunu belirleyerek ayar çekiyorlar. Yabancı hakemin yönettiği maçta rakibin pozisyonunun olmadığını bir kez daha hatırlatmakta yarar var. Bana katılmayanlar açsınlar maçı sakin kafayla hakemin beden dilini izlesinler. Kadroları ve teknik adamları değiştirelim, yine Galatasaray üstün gelirdi maç sonunda...

Hülasa Ancelotti de gelse, Klobb da gelse çok fazla bir şey değişmeyecek. Kulubün başına geçecek bir demir yumruğa ihtiyaç var. Takımı ligden çekmekle tehdit etmeyecek, ligden çekecek bir demir yumruğa...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #42 : Bugün, 10:24:04 »
Eskiden bir futbolcunun, mesela; Cemil Turan, Selçuk Yula, Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman, Tuncay Şanlı, Serhat Akın... top ayağına gelince heyecanlanırdık. (Okocha, Anelka, Van Hooijdonk, Alex gibi yabancıları saymıyorum) Şimdi top ayağına geldiğinde heyecanlandığımız bir tane futbolcu var mı? Dolayısı ile çok kendimizi kaptırıp beklentiye girmeye gerek yok. Olup olacağı bu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #43 : Bugün, 11:50:20 »
Faslı bedevi var bir de. Hiç bir büyük macta hic bir ise yaramayan. Özüne döndü yine bir kac haftadır. Icardi olsun, osimhen olsun adamlara kac tane onemli mac kazandirdi. Bizde yok. Buna dzeko da dahil. Tadic'i saymıyorum bile. O derbi maçlarının hic birisinde ortada gozukmuyor.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #44 : Bugün, 11:53:36 »
Hakem dün, Galatasaray'a kart gösterirken bile onların faydasına çalışılabileceğini gösterdi o kestiği pozisyonda. Bunlar zaten tamam. Fakat ben hayatta, Emre'nin götüne çarpıp giren topla deplasmanda yendiğimiz 2000 yılındaki maç da dahil bu kadar rezil bir futbol görmemiştim. JM benim için dün itibariyle bitmiştir, şampiyon bile olsa savunmam artık. Rakibi kırabileceğin, en kritik maçta sahaya çıkardığı 11 de dahil zerre hazırık yapmadan çıkmış maça. Tek maç, skor 0-2, Talisca jog atıyor. Adamın gerçeği bu, onun da suçu değil. 24 yaşında ruhunu paraya satmış bir müptezel. Alıp getirirsen böyle takılır işte. JM de ondan ne bekliyorsa artık, İCK gibi adamlar kenarda beklerken ruhsuzları salıyor sahaya.

Kendi adıma da İsmail hocadan özür diliyorum. Geçen seneki performansı görünce, kritik maçları beceremedi dedik ama esasen kadronun darlığı da sebep oldu adama. En azında futbol oynuyordu takım, en zor maçta 90 dk 10 kişiyle içinde geçiyordu heriflerin.

Yazık...
Kara deryalarda bir FENERsin!