Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65644 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Partizan - Fenerbahçe Beko | Euroleague 18. Hafta Maçı
« Yanıtla #1020 : 24 Aralık 2024, 17:27:01 »
Euroleague in en kötü muhtemelen 2 koçunun karşılaşacağı bir maç.

Obradovicin emekli olma zamanı geldi de geçiyor bile. Geçen sene play in e bile kalamamışlardı, bu sene yine Euroleaguede kötü gidiyorlar. En son Kızılyıldıza yine ligde kaybettiler.

Biz ise son 2 maçta 2 kere 30 fark yedik. Çok kötü giden Baskonia ve Barcelonaya hayat öpücüğü vermiştik. Bakalım yine aynı senaryo izleyip 20 fark yiyecek miyiz ?

Partizanla oynanabilecek en iyi dönemlerden biri aslında. Partizan guard rotasyonunda sakatlıkla boğuşuyor, üzerine Carlik Jones son birkaç haftadır acayip formssuz. Geçen hafta Asvele evlerinde kaybettiler.

Evlerinde bizim gibi aşırı kötüler. 9 maçın 5 ini kaybettiler.
Hayes sağlıklıysa oradan galibiyet almak gerekiyor.
Partizan 15 Aralık dan beri 4 maçlık seriyle kazanamıyor, bu da onları aslında daha tehlikeli yapıyor. Obra takımları bunu bir "varoluş" olarak kabul eder, sakatlık vs imkan verdiği sürece yaralı bir "hayvan" misali saldıracaktır. Taraftar da atmosfer yaratacağından bizim için daha zorlu bir maç olacak.

Bir de şu var, Saras, Obraya karşı hep bir ekstra motivasyonla çıkıyor...
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #1021 : 24 Aralık 2024, 18:31:28 »
Partizan 15 Aralık dan beri 4 maçlık seriyle kazanamıyor, bu da onları aslında daha tehlikeli yapıyor. Obra takımları bunu bir "varoluş" olarak kabul eder, sakatlık vs imkan verdiği sürece yaralı bir "hayvan" misali saldıracaktır. Taraftar da atmosfer yaratacağından bizim için daha zorlu bir maç olacak.

Bir de şu var, Saras, Obraya karşı hep bir ekstra motivasyonla çıkıyor...
Partizan takımında 12 oyuncu varsa bu 12 sinin de bugün ne vereceği belli değil. Acayip sıçabilirler de süper de oynayabilirler.
Ama bu kadar istikrar sorunu olan oyuncuların yanyana oldugu bir takımda bütün oyuncuların o gün iyi oynaması çok beklenen bir şey değil.

Lundberg acayip istikrarsız bir adam, Sterling Brown ve Marinkovic de benzer açıkçası. Nkitilkina da hücum tarafında keza sezon başında özellikle bütün kritik anlarda şutları kaçırarak Partizanın maçları kaybetmesinde önemli rol oynadı.

Carlik Jones sezon başından beri hem oyunu yönlendirmede hem skor açısınan çok iyi oynuyordu ancak Fantasyde ben onu aldıgımdan beri ortadan kayıp :)
Tyrice Jones ise pivotu olmayan takımlara karşı Alba, Bologna ve biz gibi takımlara karşı ikili oyunlarla özellikle iş yapar ama genel olarak yetersiz bir pivot.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1022 : 26 Aralık 2024, 00:44:32 »
Farklı bir skorla mağlup olacağımızı bir tek ben mi hissediyorum. Oyuncular ve koç arasındaki muhabbet saygı kalmamış gibi. Efes'ten giden uzunun kariyer maçı olur.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1023 : 27 Aralık 2024, 12:44:45 »
Son haftalarda resmen dibe vurmuş durumdayız. Şayet tekrar iddialı duruma gelmek istiyorsak bu maçı kesin almamız lazım. Partizan, gerek son maçlarda aldığı sonuçlar, gerek evinde oynamanın avantajı ile seyircisinin de desteğiyle maça çok agresif başlayacaktır. Öncelikle maç başlangıcı çok önemli.  Özellikle ilk çeyrek Partizan'ın öne fırlamasına izin vermez, faul sayılarımızı da kontrol altında tutabilirsek maça ortak oluruz. Bence en büyük handikapımız girmeyen şutlar. Nagel, Tarık, Colson, Hall başta olmak üzere Melli ve Sertaç kullandıkları atışlarda ortalamalarının altında atmazlarsa maçın favorisi biziz.

Bizde Wilbekin, Baldwin, Dyshawn ve Zagars sakatlıkları yüzünden yokken Partizan da ise Iffe Lundberg, Mitar Bosnjakovic ve Vanja Marinkovic oynamayacakmış. Nitilikina'nın durumu ise maç saatinde belli olacakmış.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1024 : 27 Aralık 2024, 23:22:56 »
Saras o kadar çok kötü bir hoca ki kötü gidişi durdurmak için mola alıyoruz, moladan daha da kötü dönüyoruz. 3'lük denemek dışında hiçbir organizasyonumuz yok hücumda. Savunma desen inanılmaz kötü. İddia ediyorum bu takım bu hâliyle EuroCup'ta bile F4 yapamaz. Fiba Şampiyonlar Ligi takımı bu takım.

Artık ben siktirip gitsin demekten yoruldum. Son 20 yılın en kötü hocasına sâhibiz maalesef.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1025 : 27 Aralık 2024, 23:37:07 »
hakemler senden benden fenerli

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #1026 : 27 Aralık 2024, 23:57:41 »
Bu Saras  rezil koçlugunun ötesinde beni acayip irrite ediyor.

Bir oyuncu hata yapar abicim, top kaybı da yapabilir yanlış şut seçiminde de bulunabilir. Bunlar oyunun parçası.

Melih orada top kaybı yapıyor. Kendini yırtıyor. Alkışlasana, güven versene oyuncularına, olur bu hatalar desene.

Aşırı memnuniyetsiz.

Pana Bayern maçının 4. çeyreği yeni başladı, yeni transfer Gabriel 20 dkdır sahada. Saras olsaydı bir dk oynatmazdı. Bizim sisteme ayak uydurması lazım diyip 5 maç sonra 10 dk ancak oynatırdı.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #1027 : 28 Aralık 2024, 00:00:48 »
Bu Partizan gerçekten kötü bir takim. Şu Partizan'a bile kazanacagimiza dair umut besleyemiyoruz. Ne bir set hücumu ne başka bir şey goremiyoruz. Savunma desen evlere şenlik özellikle Sertaç 'in adamına pota altina gitmeyip tepede Tarik'in adamini birakip gitmesini beklemesi nerden baksan rezillik. Şu Partizan'i yenemiyorsan senin bu ligte işin ne.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #1028 : 28 Aralık 2024, 00:02:50 »
Sabiha'ya gidip bu takımı ciddi protesto etmek lazım. Rezil herifler milyon eurolarin hakkini verin, parkede mucadele kavga istiyoruz!

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1029 : 28 Aralık 2024, 00:08:34 »
Sabiha'ya gidip bu takımı ciddi protesto etmek lazım. Rezil herifler milyon eurolarin hakkini verin, parkede mucadele kavga istiyoruz!

Sıcağı sıcağına ben de oyunculara sövdüm ama kolektif bir öz güven sorunu var ve bu normal değil. Sezon boyu verim aldığımız oyuncular dahi potaya bakmaktan imtina ediyor. Sebebi açık ve net. Bağlar kopmuş. Geçtim elindeki malzemeden verim almayı oynayanın da öz güvenini yerle bir etmiş zat-ı muhterem. Ben bu cümleleri yazarken de Mays'i attı sahaya...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1030 : 28 Aralık 2024, 00:18:40 »
Klasik farkimizi da yiyelim de rahatlayalım.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1031 : 28 Aralık 2024, 00:34:28 »
Kral çıplak değil, çırılçıplak.

Biraz gururunuz ve haysiyetiniz varsa bırakıp siktirin gidin artık!

Basketbol adlı oyunun en önemli iki mevkisi olan 1 ve 5 numara olmaksızın Ocak ayına gelmişsek eğer amacınız bu şubeye incir ağacı dikmekten başka bir şey değildir!
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2024, 00:35:20 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #1032 : 28 Aralık 2024, 00:52:31 »
Sıcağı sıcağına ben de oyunculara sövdüm ama kolektif bir öz güven sorunu var ve bu normal değil. Sezon boyu verim aldığımız oyuncular dahi potaya bakmaktan imtina ediyor. Sebebi açık ve net. Bağlar kopmuş. Geçtim elindeki malzemeden verim almayı oynayanın da öz güvenini yerle bir etmiş zat-ı muhterem. Ben bu cümleleri yazarken de Mays'i attı sahaya...

İyi yapılan bir şeyden sonra bağırıp çağırıyor kenarda.
Sahada oyuncu hata yapınca bağırıp çağırıyor, direk kenara alıyor.

Oyuncu iletişimi önemli. Her oyuncuyla aynı iletişimi kuramazsan, geri teper. Özgüvenini mahvedersin.

Ilk yarının sonunda Khem topu çalıp turnike attı. Saras orada da bağırıp çağırmakla meşguldü.

Alkışlamak, hatayı görmezden gelip oyuncuya güven aşılamak onun kaleminde asla degil.

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #1033 : 28 Aralık 2024, 00:54:32 »
Bu takım en iyi durumdayken liderken bile burdaki çoğunluk bu böyle gitmez takıma kısa ve uzun şart demişti.Burdaki insanların gördüğünü 5 tane basiretsiz adam göremedi.Takım tepetaklak gitti. Yalnız koç değişikliği değil tüm şubenin değişmesi lazım ama öyle bir adam yok ki başta.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #1034 : 28 Aralık 2024, 01:21:18 »
İyi yapılan bir şeyden sonra bağırıp çağırıyor kenarda.
Sahada oyuncu hata yapınca bağırıp çağırıyor, direk kenara alıyor.

Oyuncu iletişimi önemli. Her oyuncuyla aynı iletişimi kuramazsan, geri teper. Özgüvenini mahvedersin.

Ilk yarının sonunda Khem topu çalıp turnike attı. Saras orada da bağırıp çağırmakla meşguldü.

Alkışlamak, hatayı görmezden gelip oyuncuya güven aşılamak onun kaleminde asla degil.

Yok dostum, yok, biz kendimizi paralıyoruz sadece. Herifi futbolu ihya etsinler diye seçtiler. Geçtim futbolu, düzen tutturmuş, istikrarı olan şubenin de içine etti.