Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 119179 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas | Euroleague 22. Hafta Maçı
« Yanıtla #1155 : 17 Ocak 2025, 22:44:02 »
Şunu sportmenlik dışı vermemek cidden kötü niyetli olmak demek ya. EL hakemleri ne ara NBA hakemleri seviyesine düştü.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1156 : 17 Ocak 2025, 22:48:16 »
şu maçta nasıl 98 sayıyı bulduk ben anlamadım

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #1157 : 17 Ocak 2025, 22:48:46 »
Çekirge GS puan kaybedince, seyirci morallendi ve uzun zaman sonra işin içine girdi.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1158 : 17 Ocak 2025, 22:50:23 »
Gaassaray puan kaybı üstüne biz de kazandık mutlu olmak için daha ne olsun 😅 Yalnız şunu net soylemeliyim ki çok klişe olacak ama bu takimin net bir uzuna ihtiyacı var 😅

Çevrimiçi MotorCade

• Üye
« Yanıtla #1159 : 17 Ocak 2025, 22:51:25 »
şu maçta nasıl 98 sayıyı bulduk ben anlamadım
Çok potansiyelli takımız Efe, atmaya başladığımız zaman korkunç bir takıma dönüşüyoruz.
Ancak işte takım uyuduğunda cidden şampiyonlar ligi takımları bile bizi yenebilir.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1160 : 17 Ocak 2025, 22:52:11 »
ilk yarıda 5 asist 9 top kaybımız vardı ikinci yarıda 10 asist 3 top kaybı. çizgiye de çok gittik üstüne kaçan boş şutları hatta ekstraları da sokmaya başlayınca skor uçtu gitti. yine çok sayı yedik. yardımlar, sıkıştırmalar falan hep yanlış eksildik ve çok boş şut verdik ilk 3 çeyrek. daha iyi savunma yapmamız lazım.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1161 : 17 Ocak 2025, 22:52:29 »
müthiş mücadele. tebrikler takıma.

guduric ve zagars’ın top yönlendirici rolüne dokunmadan entegre etmek lazım baldwin’i takıma. fernando’yu da ne yapıp edip ikna etsinler. bu takımın yeri f4…

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #1162 : 17 Ocak 2025, 22:56:11 »
Walkerın ne kadar overrated oyuncu oldugunu gösteren maç oldu bir kez daha. Pas veremiyor, penetre edemiyor., temastan kaçıyor. Rakip savunma düzenini bozamadan atmaya çalıştığı şutlar, hepsi karavana. Bunların bizim savunmamızla da alakası yok. Genel hali böyle

100 takım kursam 100 üne de almam.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1163 : 17 Ocak 2025, 22:58:29 »
Her attığımız girdiği zaman bizden iyisi yok her zamanki gibi. Kızacaksınız ama bu sonuçlar çok suni işte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1164 : 17 Ocak 2025, 22:59:40 »
F8'e ilk altı içerisinde girebilirsek bu hafta kazandığımız iki galibiyetin yüzü suyu hürmetine olacak gibi görünüyor. Maça tutunmamızı Guduric sağladı, diğerleri de kazandı. Elbette yine sıçıp sıvadığı maçlar hatırlanacak, bugün yine unutulacak gidecek.

Öte yandan ben oyunculara, özellikle de verim aldığımız oyunculara çift öküzü muamelesi yapılmasından bıktım. Melli turnike kaçırıyor, 2'de 0 faul atıyor. Ligde oynatmayalım şu herifi bari...

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1165 : 18 Ocak 2025, 00:07:49 »
Yunanistan deplasmanlarından çok beklentim yok. Ama sonrası bence güzel bir fikstür var. Orada tekrar seri yakalayıp play-offlara formda gireceğimizi düşünüyorum. Yeter ki sakatlık belası yaşamayalım o süreçte...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1166 : 18 Ocak 2025, 00:37:44 »
Yunanistan deplasmanlarından çok beklentim yok. Ama sonrası bence güzel bir fikstür var. Orada tekrar seri yakalayıp play-offlara formda gireceğimizi düşünüyorum. Yeter ki sakatlık belası yaşamayalım o süreçte...

Bence şu saat itibariyle fikstürün çok bir anlamı yok, tam bir can pazarı. Kağıt üzeri ile saha çok başka olacak gibi. En ufak bir motivasyon kaybında ceza kesilir. +1 galibiyet hatta avarajlar çok şeyi değiştirecek gibi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1167 : 18 Ocak 2025, 00:39:52 »
Hayes tek basina yetmiyor. Tarik oyuna girmezse kesinlikle alamayız diye içimden geçirmiştim ilk yarida. Nitekim 3.ceyrek devreye girdi ve takimi maca ortak etti. Sonrasi yağmur gibi ucluk geldi. Doğru yada yanlış bu şutlarin denenmesi gerekiyor. Girmezse sıkıntı büyük, zira b, c planı olmayan bir koc var. Ya şutlar girecek yada 30 fark yiyip oturucaz yerimize.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1168 : 18 Ocak 2025, 01:03:02 »
Akşam misafirler olduğu için maçı izleyemedim. Maç sonrası röportajda Nigel ''hoca devre arasında bize yumuşak dedi, koskoca adamlara böyle bir şey denmez'' minvalinde bir şeyler demiş. Hocaya sitem mi etti yoksa ''hoca bizi gaza getirdi'' mi demek istedi? Saras oyuncuları gaza getirmek için söylemiştir herhalde diye düşündüm.

Takım içi kavga olmasın da.

Çevrimiçi BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #1169 : 18 Ocak 2025, 02:25:27 »
Akşam misafirler olduğu için maçı izleyemedim. Maç sonrası röportajda Nigel ''hoca devre arasında bize yumuşak dedi, koskoca adamlara böyle bir şey denmez'' minvalinde bir şeyler demiş. Hocaya sitem mi etti yoksa ''hoca bizi gaza getirdi'' mi demek istedi? Saras oyuncuları gaza getirmek için söylemiştir herhalde diye düşündüm.

Takım içi kavga olmasın da.

İsteyen istedigi gibi anlasin bunlar bu ağızdan anlar pis konusacaksin yoksa motive olmuyorlar. Trash talk genelde iyi şeyler getirir tabi Koç'un da oyuncu grubu üzerinde otorite sorununun olmamasi lazım.