Gönderen Konu: 2025 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe(II)  (Okunma sayısı 123616 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Olympiacos Piraeus - Fenerbahçe Beko | Euroleague 23. Hafta Maçı
« Yanıtla #1230 : 25 Ocak 2025, 00:45:22 »
Bu akşam yeğenimin nişanı vardı. Hanıma dedim bugün rakının dibine vurucam karışma diye. Ara ara skora baktım Maçkolik'ten öndeyiz hep, izleme şansım yoktu.

Şimdi eve girdik, koymuşuz skora baktığımda. Valla Saras efendi, snaa en çok söven benim, bizi şampiyon yap dile benden ne dilersen amk.

Kafam yerinde değil, rakının bokunu çıkardım. Maçı sonra izlicem ama Oly'te deplasmanda koyacak takım yok. Sikmisiz analarını.

Sen bizi şampiyon yap Saras ben snaa hayatı yaşatırim lan.

Sikmişiz lan, hiç umudum yoktu.

Ağbi ben su içe içe izledim. Öyle bile çok zevkliydi. Çakırkeyfken düşünemiyorum.Tadını çıkar.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1231 : 25 Ocak 2025, 00:59:19 »
Şaka maka Paris'i yendiğimiz anda lideriz pivotsuz, oyun kurucusuz
Guduric, McCollum ve Zagars isim olarak kimseyi tatmin etmese de form olarak "oyun kurucusuz" sıfatını haketmiyorlar

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
« Yanıtla #1232 : 25 Ocak 2025, 01:02:29 »
Zagars oynadığı anlarda takımın set temposu, saha içi düzen çok daha yukarı çıkıyo bence.sezonun başında çok ürkek ve hata yapmaya müsait bi şekilde oynuyodu, sakatlıklar yüzünden aslında daha fazla oynamaya mecbur kaldı. Oynadıkça güveni ve formu arttı. Bu sezon adaptasyon senesi onun için de, ama gelecek yıllar için değerli bi oyuncu olacak
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2025, 01:04:33 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1233 : 25 Ocak 2025, 01:04:16 »
nigel bugün hücumda çok etkili değildi ama müthiş savunma yaptı. vezenkovun nigella kaldığı pozisyonlarda basketi yok diye hatırlıyorum. topsuz koşularda aldırmadığı toplar da var üstüne.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1234 : 25 Ocak 2025, 01:45:34 »
Takım şaşırtmaya devam ediyor. Hayır yani yenebiliriz ama maçın başından sonuna kadar oyunun içinde olmak ve zaman ilerledikçe panik olup oyunun hakimiyetini kaybetmek yerine bilakis oyunda kalıp rakibi çaresi bırakmak nedir? Hele bir de rakip Olimpiakos ise. Valla söylenecek tek söz var; Helal olsun. Saras başta olmak üzere oynayan, oynamayan herkesin emeğine, yüreğine sağlık.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1235 : 25 Ocak 2025, 02:12:39 »
Bu kadar verimsiz bir oyuncu grubu ile Euroleague'de suni veya değil, gayet iyi sonuçlar geldi.

Garip. Ben olsam şu yabancı kadrosunu 3 oyuncu filan dışında komple gönderirim. Ve bu takım lider.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1236 : 25 Ocak 2025, 09:30:30 »
Bu kadar verimsiz bir oyuncu grubu ile Euroleague'de suni veya değil, gayet iyi sonuçlar geldi.

Garip. Ben olsam şu yabancı kadrosunu 3 oyuncu filan dışında komple gönderirim. Ve bu takım lider.
Nigel, gudu ve tarik'in 3'unun birden iyi oynadigi maclarda oyunumuz başka bir seviyeye cikiyor. Bunlardan birisi yada ikisinin maca giremediği maclarda zaten fark yiyoruz. Dunku macta en önemli gelişme bence zorlu bir atmosferde maca da adamlar iyi başlamışken sinmeyip yavaş yavaş kontrolü ele almamizdi. Yunan takimlari genelde ne yapıp edip mac sonunda maca geri dönüşler yapardı. Bu geri donuse de izin vermedik. Bunu işte mental gücü iyi takımlar yapabilir. Biz bu seviyede miyiz değil miyiz tam emin değilim. Neticede sahasinda monacodan 30 fark yiyen takim da bu, oliyi deplasmanda caresiz birakan takim da bu. Keşke formda ve takim oyununu oynayabilen bir baldwin ve iyi bir uzun daha olsaydı şu kadroda.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #1237 : 25 Ocak 2025, 09:42:04 »
Takım bugün set temposu çok yüksek hücum etti, o statiklik yoktu.. Hücumda o yüzden aktık, yoksa ekstra şut olayı yok. Özellikle Hayesin 30 atmadıgı bir maçta kazanmak daha önemli.

Bununla birlikte Guduric her sezon böyle dönemler oynuyor. Bakıyorsun Euroleague in en iyi oyuncusuymuş gibi birkaç maç üst üste çok iyi oynuyor. Oynaması gereken en önemli yerler Play off ve final fourda kayıp. O yüzden Guduricin iyi oyunu bana gelecek açısından hiç ümit vaadetmiyor. Birkaç maç sonra sövdürecektir. Houston Rocketsdaki Jalen Green ile yarışır istikrarı var.

« Son Düzenleme: 25 Ocak 2025, 09:42:37 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1238 : 25 Ocak 2025, 09:58:31 »
Nigel, gudu ve tarik'in 3'unun birden iyi oynadigi maclarda oyunumuz başka bir seviyeye cikiyor. Bunlardan birisi yada ikisinin maca giremediği maclarda zaten fark yiyoruz. Dunku macta en önemli gelişme bence zorlu bir atmosferde maca da adamlar iyi başlamışken sinmeyip yavaş yavaş kontrolü ele almamizdi. Yunan takimlari genelde ne yapıp edip mac sonunda maca geri dönüşler yapardı. Bu geri donuse de izin vermedik. Bunu işte mental gücü iyi takımlar yapabilir. Biz bu seviyede miyiz değil miyiz tam emin değilim. Neticede sahasinda monacodan 30 fark yiyen takim da bu, oliyi deplasmanda caresiz birakan takim da bu. Keşke formda ve takim oyununu oynayabilen bir baldwin ve iyi bir uzun daha olsaydı şu kadroda.

baldwin’i takıma hangi rolde adapte edecek?
sene başında çok eleştirdiğim top yönlendirici rolünde olmayacaktır diye umuyorum.
saydığın üçlüye baldwin de ana skorer rolüyle monte edilirse, o sene bu sene olabilir gibi takımı aşağı çekmeyen bir pivotla.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1239 : 25 Ocak 2025, 11:02:33 »
baldwin’i takıma hangi rolde adapte edecek?
sene başında çok eleştirdiğim top yönlendirici rolünde olmayacaktır diye umuyorum.
saydığın üçlüye baldwin de ana skorer rolüyle monte edilirse, o sene bu sene olabilir gibi takımı aşağı çekmeyen bir pivotla.
Bu saatten sonra pivot geleceğini sanmıyorum. Fall, vezenkov, militunov'un olduğu kadroya reboundlarda ustunduk dun. Bu tarz galibiyetler ve istatistikler oyuncu transferini hep geciktirir ve en sonunda da iptal ettirir. Baldwin'e gelince bence de 2'den oynamali. Oyun kurucu olarak hem asıl pozisyonu değil, hem de takim ici rollerin dagiliminda sıkıntı yaratıyor.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #1240 : 25 Ocak 2025, 11:38:45 »
Eric iki maçtır tam oyun sıkışacakken akıl, yürek, yetenek koyuyor. Dalga geçtim gelirken ama rakip için moral bozucu şeyler yapıyor. Eğer Mays Eric kadar yetenekli oyun aklı olan bir adam çıksaydı bambaşka bir takım olurmuşuz.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #1241 : 25 Ocak 2025, 11:43:40 »
Bu saatten sonra pivot geleceğini sanmıyorum. Fall, vezenkov, militunov'un olduğu kadroya reboundlarda ustunduk dun. Bu tarz galibiyetler ve istatistikler oyuncu transferini hep geciktirir ve en sonunda da iptal ettirir. Baldwin'e gelince bence de 2'den oynamali. Oyun kurucu olarak hem asıl pozisyonu değil, hem de takim ici rollerin dagiliminda sıkıntı yaratıyor.
Kimsenin hoşlanmadığı Sertaç sene başından beri istikrarlı oynuyor, bitik denilen Birch katkı veriyor, Melli de 5'te bu ikisini tamamlıyor. Tek bir sakatlık bu düzeni tamamiyle yıkar am sakatlık olmazsa da idare ettiğini anladık. Zor bir ikilem.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1242 : 25 Ocak 2025, 11:49:30 »
Dün maçı kazandıran birçok detay vardı. Bunlardan birisi de Nagel'ın Vezenkov'u savunmasıydı. Adeta bir gölge gibi Vezenkov'un peşinden ayrılmadı. 28 dakika sahada kalan Vezenkov 19 sayı, 2 ribaund, 1 asist üretirken, 36 dakika sahada kalan Nagel ise tamamen Vezonkov'u kontrol odaklı oynamasına rağmen 14 sayı, 2 ribaund, 1 asist ile yine öne çıkmayı başardı.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1243 : 25 Ocak 2025, 12:11:11 »
zagars-baldwin-tarık-hayes-sertaç baldwin için en ideal 5 olur. rakipteki eşleşmelere göre gudurici 3’e koyup baldwini daha da rahatlatabiliriz. ama baldwinin de performansını artırması şart.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #1244 : 25 Ocak 2025, 12:52:14 »
Baldwin bu takıma zarar getirir. Çok şeyi bozar. Ben söyleyeyim.