Ekrandan izlediğim kadarı ile başta koç olmak üzere Nigel, Colson, Hall, Baldwin gibi oyuncuların sanki kafaları maçta değildi. Bilmiyorum belki saçma gelebilir ama sanki bu maçı kazanmak istemez gibi bir halimiz vardı. Uzun süre sonra takımı bu kadar dağınık gördüm.
Şimdi önümüzde 3 maç içeride ve sonuncuyu deplasmanda oynayacağımız bir fikstür var. Kağıt üzerinde galibiyet yazacağımız tek maç Baskonya ve belki bir de Bayern. İlk maçta yenmemize rağmen ne kadar dengesiz bir takım olduğunu gördüğümüz Paris'i ne yapıp edip yenmemiz lazım. Ardından oynayacağımız Baskonya maçı birçok kişi tarafından çantada keklik görünse de ben o maçtan da çok tedirginim. Onlarda özellikle Markus Howard, Rogkovapoulos hatta Samaniç başımıza iş açabilecek oyuncular. Orada yaşayacağımız eksta bir kayıp işi tahmin etmediğimiz noktalara getirebilir. Kısacası bu iki maçtan alacağımız 1 galibiyet yerimizi sağlamlaştırırken, 2 galibiyetle ilk dördü garantileriz. Aksi takdirde diğer maç sonuçları sıralamayı belirler.