Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65293 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko - Baskonia | LİDER FENERBAHÇE!
« Yanıtla #1695 : 28 Mart 2025, 23:34:45 »
Takımca 13 asist yapıyoruz, iddiası kalmayan Baskonia'da Trent tek başına 12 asist yapıyor.

Sâdece şu istatistik bile hücumda bi bok oynamadığımızın göstergesi ama sorsak forumda Saras'a tapıyorlardır hâlâ. Neymiş, üçlükleri asist üzerinden buluyormuşuz.

Siz bırakın şampiyonluğu, f4'ü. Ben play-in'den gelecek takımı bile eleyebileceğimizden şüpheliyim.

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1696 : 28 Mart 2025, 23:38:43 »
Biraz fazla elestiriler goruyorum.Bu takim sanki kadro olarak cok iyi bir takimda sampiyonluk icin olamayiz yapamayiz felan deniyor.Zaten normal sartlarda sampiyon olmamiz bir peri masalidir.Bu takimda 1 tane dogru duzgun uzun yok.Kadroda zagarslar felan sure aliyor.Sarasi elestirmek cok manasiz bence eldeki malzemeyle inanilmaz bir sonuc suan lider olmak.Sunu elestirebiliriz daha iyi bir kadro kurulabilirmiydi kesinlikle kurulabilirdi.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #1697 : 29 Mart 2025, 00:06:41 »
Biraz fazla elestiriler goruyorum.Bu takim sanki kadro olarak cok iyi bir takimda sampiyonluk icin olamayiz yapamayiz felan deniyor.Zaten normal sartlarda sampiyon olmamiz bir peri masalidir.Bu takimda 1 tane dogru duzgun uzun yok.Kadroda zagarslar felan sure aliyor.Sarasi elestirmek cok manasiz bence eldeki malzemeyle inanilmaz bir sonuc suan lider olmak.Sunu elestirebiliriz daha iyi bir kadro kurulabilirmiydi kesinlikle kurulabilirdi.

Katılıyorum bayernden hallice bir kadromuz var bu kadro ile sarasin yaptığı iş gerçekten başarı hikayesi, takıntıları yok mu var saçma işler yapmıyor mu yapıyor ama bunu yapmayan koc mu var, takım olduk galibiyette de mağlubiyette de takım olarak harekt ediyoruz f4 hedef başarıdır ötesi şans ve günlük performans zaten

Çevrimdışı Burak Benli

• Üye
« Yanıtla #1698 : 29 Mart 2025, 00:42:24 »
Takımca 13 asist yapıyoruz, iddiası kalmayan Baskonia'da Trent tek başına 12 asist yapıyor.

Sâdece şu istatistik bile hücumda bi bok oynamadığımızın göstergesi ama sorsak forumda Saras'a tapıyorlardır hâlâ. Neymiş, üçlükleri asist üzerinden buluyormuşuz.

Siz bırakın şampiyonluğu, f4'ü. Ben play-in'den gelecek takımı bile eleyebileceğimizden şüpheliyim.

Muazzam bir basketbol yorumu olmuş üstadım kutluyorum. Bir bok oynadığımız yok gerçekten ve saha içinde hiçbir şeyi doğru yapmadığımız halde bu noktadayız bence de. Bala göte ilerliyoruz işte ne yaparsın. Playoff serisinde de muhtemelen elimize verip gönderirler benim de şüphem yok…

Çevrimdışı aBouT

• Üye
  • Yer: İstanbul Gop
    • burakakkas
« Yanıtla #1699 : 29 Mart 2025, 00:59:26 »
Tom Abi'yi aratan insanlar var.

Bu kadronun buralara gelmesi bir koç başarısı. Dönüp geçmiş senelerde gelen İtoudis'in ya da diğer koçlara bakabilir. F4'ü bile göremedik. Başka yorum yapmayacağım

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1700 : 29 Mart 2025, 01:36:58 »
Ben kim trollüyor kim ciddi yazıyor anlayamıyorum artık...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1701 : 29 Mart 2025, 03:28:58 »
Fazla cikarimlar yapmaya gerek yok bence saras bu sene bu kadroyla resmen sov yapti iyi bir takimiz istekliyiz,iyi oyuncularimiz var artik ev sahibi avantajinida aldigimiza gore bence f4 yapmaliyiz.Bende playy ofta zorlanabilecegimizi dusunuyorum.

He ama gunun sonunda bu takimda gercekten bir uzun oyuncu yok.

Sertac kirilgan ve naif.
Birch iyi savunmaci ama sifir hucum.
Bango sudan cikmis balik ve amator.

Şimdi normal sezon farkli playy of farklidir allah korusun olasi bir real eslesmesinde ne bok yiyecegiz ?

tavares-bruno-ibaka-garuba bu isler normal sezona pek benzemez.

uzun rotasyonu kuvvetli takimlar ve size olarak buyuk takimlar basimiza buyuk bela acar uzun serilerde.

real-anadolu efes bu 2 takim cok sikinti cikartabilir.

gorece bayern-paris-barca-kizilyildiz daha bize uygun rakipler.

He sarasi nerde elestiririm biz zaten iyi bir takimiz iyi bir kadroyuz fakat arkadas sen su takima 2 tane duzgun uzun alsaydin belkide elini kolunu sallayarak sampiyondun.
« Son Düzenleme: 29 Mart 2025, 03:30:13 Gönderen: Ero1907 »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #1702 : 29 Mart 2025, 03:35:12 »
Ayrica reali umarim pana yada olympiakos ceker bunlarin 2 sinide eleyebilir madrid cok dogru yerde yukselise gectiler.

Ayrica efeste 5 ci sirayi kaparsa monacoyu eleyebilirler.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1703 : 29 Mart 2025, 04:58:22 »
Real kimseyi eleyemez. Yunanlıları asla eleyemez.  Bir ihtimal monaco, onla da eslesebilir mi , zor?
Efes ise bize en lokum kura olur. Iste o efes yunanlılar dahil herkese zorluk çıkarır ama en rahat biz eleriz o ibneleri .

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1704 : 29 Mart 2025, 06:22:45 »
Çok şükür korktuğum olmadı ve sezonu olabilecek en iyi yerde (ilk 4) bitirmeyi garantilemiş olduk. Bundan sonra en önemli konu şu anda oynayan oyuncularımızın sağlıklı kalabilmesi ve sakatlarımızın biran önce iyileşerek form tutmaları olacak.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Ynt: Fenerbahçe Beko - Baskonia | Euroleague 32. Hafta Maçı
« Yanıtla #1705 : 29 Mart 2025, 07:53:15 »
Abi yanlisin var biz onu seneler evvel panayi tokatlayip yaptik saha avantaji onlardeyken ustunede sampiyon olduk
Çok haklısın, düzeltiyorum.
“beşinci maçı deplasmanda kazanan ilk takım olduk”…
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı canfb

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #1706 : 29 Mart 2025, 12:15:48 »
Euroleague'de maç başına asist ortalamasında Alba Berlin 19.5 ortalama ile 3.sırada bulunuyor fakat puan sıralamasına baktığımız zaman sadece 5 galibiyet ile ligin sonundalar.Biz ise 17.1 ortalama ile 15.sıradayız.Fakat lig lideriyiz.Asist üzerinden değerlendirmek bu yüzden çok yanlış olur.Birebir oynayan oyuncularımız var.Mismatch'de top ile buluşturduğumuz oyuncular var.Bunların hiçbiri asist yazmıyor fakat doğru oyunu oynuyoruz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1707 : 29 Mart 2025, 12:41:29 »
Geçtiğimiz yıl, saha avantajı olmadan F4 yapan ilk takım olduk. Bu yıl normal sezonu lider bitiren takım ilk kez neden şamp........?

Bu arada Oly nin son iki maçı Alba ve Maccabi ile. Daha fazla hata yapacaklarını sanmıyorum. Bizim de Barça-Bayern maçlarından en az birini kaybedeceğimizi düşünüyorum. Lider çıkacağız derken bir anda 3. olmak da var :)
Hatırladığım kadarıyla saha avantajı olmadan F4 yapan değil, beşinci maçı deplasmanda ilk kazanan takım olmuştuk ki bizden bir gün sonra da Olympiakos yapmıştı aynısını.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1708 : 29 Mart 2025, 12:44:15 »

Her daim karamsar olanlar oluyor. Bence bu mesaj, bu senenin en karamsar olanı olabilir. Tek maç üzerinden bu kadar kesin konuşmak doğru mu ?

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1709 : 29 Mart 2025, 12:57:03 »
İsmail Şenol'un ihtimaller tablosu gelmedi mi