Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 67573 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #1755 : 05 Nisan 2025, 18:53:04 »
kalinic bizden ayrıldıktan sonra hiçbir yerde doğru düzgün tutunamadı. demek ki kendi de bu sistemden faydalanarak fenerbahçe’ye 5 yıl boyunca tutunabilmiş. bir nevi itiraf olmuş.
Çapını bilmeyen bir oyuncu işte

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1756 : 05 Nisan 2025, 19:08:19 »
reali son 4 maçtır yenerken de vardı bunlar, final four’da yenip playoffta süpürürken de. sahada güçlü olduğun takdirde euroleague hakemleri kimseye engel olamaz büyük bir facia olmadığı sürece.

Birincisi play offta ve F4'te Real Madrid'i yendiğin dönemdeki gibi sahada yeterince güçlü değilsin, ikincisi de F8 ya da f4'te Real Madrid ile oynaman son 4 maçta Real Madrid'i yendiğin sürece benzemez. Üçüncü olarak da euroleague yönetimi ve hakemleri çok engel oldu (2016 ve 2018 finalleri bizim özelimizde). Son RM-Partizan play off eşleşmesinin gelişim süreci skandal. Yanılmıyorsam 2018'di, CSKA-Khimki eşleşmesinde neler olmuş, bir baksan iyi olur diye düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=CyOVcx41CAQ

Efes'in ilk euroleague şampiyonluğunda saydığım isimler yoktu. Hatta Lamonica ve Anna Panther de yoktu. kuvvetle muhtemel Tuncay özilhan vurdu masaya, F4'te görev aldırtmadı bu tetikçileri. Efes oyun olarak zaten hak etmişti, sabote edilmesine izin vermedi. bizde olmayan da bu zaten...
« Son Düzenleme: 05 Nisan 2025, 19:10:39 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1757 : 05 Nisan 2025, 19:30:44 »
Birincisi play offta ve F4'te Real Madrid'i yendiğin dönemdeki gibi sahada yeterince güçlü değilsin, ikincisi de F8 ya da f4'te Real Madrid ile oynaman son 4 maçta Real Madrid'i yendiğin sürece benzemez. Üçüncü olarak da euroleague yönetimi ve hakemleri çok engel oldu (2016 ve 2018 finalleri bizim özelimizde). Son RM-Partizan play off eşleşmesinin gelişim süreci skandal. Yanılmıyorsam 2018'di, CSKA-Khimki eşleşmesinde neler olmuş, bir baksan iyi olur diye düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=CyOVcx41CAQ

Efes'in ilk euroleague şampiyonluğunda saydığım isimler yoktu. Hatta Lamonica ve Anna Panther de yoktu. kuvvetle muhtemel Tuncay özilhan vurdu masaya, F4'te görev aldırtmadı bu tetikçileri. Efes oyun olarak zaten hak etmişti, sabote edilmesine izin vermedi. bizde olmayan da bu zaten...
real madrid de eski gücünde değil. 2018 finaline de hiç katılmıyorum. 2016 zaten yukarıda bahsettiğim büyük facia kategorisine giriyor, orda kaybetmeye alışmış rusları üzmediler.

efes istemedi diye o hakemlerin görev almadığına inanmıyorum. ayrıca onların şampiyonluğunda yoksa da bizimkinde var sonuçta. avrupanın en güçlüsüyüz gibi bi iddiam yok, en büyük 2 favoriden biri olmadığımız da açık ama real madrid’ten güçlüyüz bence. barça’ya net diyemem ama normal sezonda 2 maçı da kaybetmemize rağmen 1 adım önde olacağımıza inanıyorum.

hakemler tek maçlarda önemli etkide bulunabilir ama serilerde kolay kolay bi yerden bi yere işini yapamazlar. partizan çok sıra dışı bi durum oldu, ki her şeye rağmen son maçta farkla öndelerdi ama verdiler maçı. yani açıkçası şu an kendimizi bu gündeme sokmanın da bi faydası olduğunu düşünmüyorum. son zamanlarda en iyi form durumumuzda değiliz, buna odaklanmak lazım.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #1758 : 05 Nisan 2025, 20:45:47 »
çok fazla hesap yapmaya gerek yok sanırım, real madrid ile eşleşiyoruz.