Gönderen Konu: 2025 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe (II)  (Okunma sayısı 142089 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
ben maçı tekrar izledim. ilk izlediğimde guduriçe ben de baya salladım. ama tekrar izleyince 1 top kaybı ve bir de saçma airball üçlüğü dışında maçın ilk bölümünde oyunda kaldığı anlarda hep akıl koymuş ortaya. maçın sonunda içeride çok kalamadı çünkü airball dan sonra saras çok kızdı hemen gelip atmasına bozuldu. ancak baktığımda içeriye hep sakin kalarak topları indirmiş. setlerin oynanmasına çalışmış. tekrar izlerseniz zaten göreceksiniz o kadar da kötü değil. ama bizler kendisine karşı biraz önyargılıyız. bu maçta daha dikkatli olacağına eminim. marko daha fazla maçta kalabilse biz bu maçı çok daha rahat alırdık. fark 5 iken üst üste baldwin topu kimseye vermeden 3 kez sıçtı. oradan sonra maçı kaybedebilirdik. ama son topu atarak maçı bitirdi. bu işler böyle, biran da sıçarken kahraman oldu. basketbol böyle bir oyun.

Adın çıkacağına canın çıksın hocam! İlk geldiği yıl kombinem vardı, ikinci hatasında başlıyordu homurtu. Bogdan performansı beklediler gelir gelmez, sanki Bogdan bir senede gelmiş gibi o seviyeye. Haliyle Bogdan'ın verdiği katkıyı veremedi, veremezdi de zaten. Üstüne yapıştı.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
Paris yok kardeş ben bunlardan maç çalamam dolayisiyla benden bu kadar der gibi bir vücut hali var. Biz de çok istahliyiz belli ki seride maç kaybetme gibi bir düşüncesi yok takımın. İnşallah böyle devam eder.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
Onun bunun çocukları net ayagini actigi halde faulü Colson'a caldilar kel hep senin basının altindan cikiyor

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
Hakemler tam oc.Ama bu iyi sikinti yok taraftari oyunun icine aldilar.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Yalnız, lobisiz ve güzel Fenerbahçem...

Çevrimdışı mertnowitzki

• Üye
  • Yer: Milano-Lombardia
    • @anadol_mert
56-38 güzel :)
Son bir şarkı be...

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
Nasıl beyler, iyi mi böyle:)

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
61-38 nedir be kardeşim şu seviyede ilk yarı bitiminde böylesine bir fark yaşanmış mıdır acaba.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
61-38 nedir be kardeşim şu seviyede ilk yarı bitiminde böylesine bir fark yaşanmış mıdır acaba.

olympiacos - siena maçı vardı, 48-7 miydi neydi devre skoru.
seriyi siena kazanmıştı ama. :)

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Fener, play off modunu açtı ilk yarı. Kısa özet; kusursuz fırtına.
Ama dikkat etmek lazım, ikinci yarıda kaybedecek birşeyleri yokmuşcasına 3 lük yağmuru deneyeceklerdir.
PG Baldwin / SG Hall / SG Tucker / SF Tarık / PF-C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ligte herkesin başına bela olan Paris'e 2.çeyrekte öyle bir eziyet ettik ki herifler basketboldan soğudu çeyreğin sonuna doğru:)

Şutlar girer girmez buna takılmam, bizimkiler bugün resmen kavga etmeye gelmiş. ''Agresif ofans mı yapıyorsun sen Paris? Al sana agresif ofans'' diyerek ezdik ve bu sezon böyle bir şeyi ilk defa yaşıyor herifler:)

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
takım oyunu nedir harfiyen sahada gösteriyoruz

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
olympiacos - siena maçı vardı, 48-7 miydi neydi devre skoru.
seriyi siena kazanmıştı ama. :)

Şimdi hatirladim seride çok absürt maçlar vardi 😅

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
6 oyuncumuz hiç atış kaçırmadı, 3 oyuncumuz 1 atış kaçırdı. Sadece Nigel 1'den fazla kaçırdı:)

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
Yalnız şunu da soylemeden geçmemek lazim. Hakemler net talimatla parkeye çıkmış başka hiçbir aciklamasi olamaz yönetimin kazansak dahi çıkıp açıklama yapmasi lazim.