Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 89403 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #2160 : 03 Mayıs 2025, 12:50:08 »
Cedi-Ergin ikisi de aynı halt Cedi’nin açıklamaları çok komik tencere kapak olmuşlar

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2161 : 03 Mayıs 2025, 21:10:41 »
Bu ergin o.ç ne zaman acaba milli takimdan uzaklastirilacak.Ben bu kadar yavsak,saygisiz bir adam görmedim.Bu adam her yerde herkese küfürler yagdiriyor.Böyle saygisiz bir herifin ülke sporunda asla yer almamasi gerekiyor.Sokmuşum onun başarılı antrenorlugune.

Ayrica bir parantezde sloukas a açmak istiyorum ne karaktersiz bir adammışsın sen acayip bir omer faruk takintisi var adamda.Her mac kenara bunu cikartin hareketi yapiyor.Bunu da sözde buyuk koc ergin ataman istisnasiz bunu uyguluyor.Acayip bir rezillik.Götu yermiydi acaba obradovic varken bunlari yapmak acaba.

Ömer kalıbının adamı olsa pao kariyeri bitme pahasina Sloukasin yanına gelip yakasina yapisip sen hayirdir birader diyemiyor yerden bitme oe Sloukasa. Öylesine kin doluyum ki aşağılık karaktersiz herife. Cani yansa umrumda olmaz öylesine nefret ettirdi kendinden. Türk düşmanlığı zaten bizim formayi giyerken de vardi bu aşağılık herifte şimdi dışa yansitmakta beis görmüyor. Şimdi yüksek sesle OE Sloukas.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2162 : 03 Mayıs 2025, 22:01:12 »
Fenerbahçe'nin Pana'ya hesabı kesmesi lazım F4'te. Yönetim de akıllı olacak geçen seneki tribünde ezilme mevzusunu bu sene iyi organize edecek. Hakemlere takımı ezdirmeyecek. Bu konularda gerekeni yaparlarsa saha içinde hesabı keseceğimize inanıyorum.

Çevrimdışı aBouT

• Üye
  • Yer: İstanbul Gop
    • burakakkas
« Yanıtla #2163 : 04 Mayıs 2025, 13:17:35 »
Ömer kalıbının adamı olsa pao kariyeri bitme pahasina Sloukasin yanına gelip yakasina yapisip sen hayirdir birader diyemiyor yerden bitme oe Sloukasa. Öylesine kin doluyum ki aşağılık karaktersiz herife. Cani yansa umrumda olmaz öylesine nefret ettirdi kendinden. Türk düşmanlığı zaten bizim formayi giyerken de vardi bu aşağılık herifte şimdi dışa yansitmakta beis görmüyor. Şimdi yüksek sesle OE Sloukas.

O.... Sloukas'a dur diyecek adam olsa dur derdi

Çevrimdışı tembelhayvan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @TembelHayvanTR
« Yanıtla #2164 : 05 Mayıs 2025, 11:57:56 »
Takım sporlarında “kumar” gibi oyun oynayan hiçbir takım mevcut oyununu uzun süre istikrarlı bir biçimde oynayamaz, rakibini kabul ettiremez ve başarı elde edemez. “Ya sadece asist üzerinden üçlük attırıyor kardeşim bunlar girmediğinde görürüm demek” hem kocaman bir basketbol cehaletidir hem de sadece kendi basketbol görüşünün en iyisi olduğunu zannedip başarısızlık üzerine yersiz ego sonucu “ben demiştim” diyebilme kibri üzerine tatmin sağlama duygusudur.

Sezonluk maratonlarda her zaman iniş çıkışlar olur. Oyuncu performanslarına göre, sakatlıklara göre şekillenen ve değişebilen, rol dağılımları olur. Bir takım kimyası yaratabilmek de öyle kolay iş değildir. Farklı farklı egoları yönetip bir hedef doğrultusunda aynı inançla sahada yer almasını sağlamak antrenör ekibinin işidir. Tabi bizim gibi her boku çok bilmişlerin ülkesinde 3-5 maçla büyük büyük laflar da edilir nice hocalar da anında “siktir edilir”.

Senin takımın normal sezonun ikinci yarısını oyun olarak domine etmiş, farklı rakiplere karşı da bunu ispat etmiş, yetmemiş belki de sezonun en flash, birçok takıma zorluk çıkartmış ve tahmin edilmesi zor bir rakibe karşı da serinin genelini kontrol edip sürklase ettiyse oturup bir özeleştiri yapacaksın. Bunu yapamayıp hala F4 üzerinden dahi olumsuz beklentiler kurmaya çalışıyorsan ilk paragrafta da yazdığım üzere yersiz egodan gözü kör olmuş bireyden öteye gidemezsin. O kadar gözünüz kör olmuş şampiyon olsa dahi hocayı göndermeyi maharet zanneden bir şuursuzluk vuku bulabiliyor egodan dolmuş taşmış zihninde.

Gelelim işin saha içi kısmına değişen ve gelişen basketbolla beraber set dediğin şey temelde 3-4 plandan oluşur ve sonrasındaki saha içi aksiyonlara göre seti neticelendirirsin. Tepe PnR ile başlayabilirsin, bunu forvet üzerinden dirsekten yapabilirsin ya da yüksek tempo handofflar ile seti şekillendirirsin vs. Rakibinin oyuncu portföyüne göre de bu setler bir ağacın dalları gibi evrilir alçak posttan yaratırsın, iso oynatırsın ya da kısa devrilmeler pozisyon bulmaya çalışırsın. Elindeki oyuncu portföyü şuta yetenekli bir takımsa dış şut üzerine de ciddi kafa yorman kadar doğal bir şey yoktur. Eğer ki doğru pozisyonları hazırlıyorsan bu şutların “zorlama” değilse bu bir plandır. Bu takımın sadece bununla yaşadığını iddia etmek ise bir o kadar gülünç ve cahilce bir yorumdur ne yazık ki.. Errick kumarmış başarı varsa kendisine yazarmış! Oldu paşam o oyuncuyu takıma ve sisteme entegre eden de kilimcinin kör oğlu zaten, Saras da bostan korkuluğu görevi yapıyordu o takımda…

Son olarak bu forumda aktif bir yazar değilim genelde okuyorum ve ne yazık ki senin gibi basketbolu çok iyi bildiğini zanneden yanıldığında dahi bunu kabul edemeyen birilerini gördüğüm zaman da yazıyorum. Hakettiğiniz muamele tam olarak bu. Kendinizi her şeyden büyük görüyorsunuz, kibrinizden önünüzü göremiyorsunuz ve her şeyi çok basit zannedip insanların emeklerini yok saymaya bayılıyorsunuz. Bu cehaletin ve yersiz kibrin yok olabilme ihtimaline zerre inancım olsa oturur sabaha kadar basketbol tartışırım da buna değecek bir tarzın yok.

Merak ediyorsan eğer başka bir forumda da uzun yıllardır yöneticilik yapıyorum aynı şekilde orada ise oldukça aktifim …Buraya sadece arada okumak için giriyorum. Sen ve senin gibi profiller hiç değişmiyor tek yapabildiğiniz şey “hakaret etmek”

Şimdi kaldığın yerden büyük büyük sözlerle basketbol yorumlamaya ve olumsuz beklentilere sahip olmaya devam edebilirsin. Selametle

Elinize sağlık

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #2165 : 05 Mayıs 2025, 16:29:42 »
ben de uzun süredir forumda yazıyorum okuyorum, bilen bilir genel yaklaşımlarımı. Ancak burada şöyle bir durum var, burası özgür bir forum . Yani tüm düşüncelere açık. basketbolla ilgili tüm fikirler tartışılabilir. şimdiye kadar hep öyle oldu. Çok absurd şeyler de yazılıyor, hatta ısrarla savunuluyor. Özellikle sezon başlarında ve seri yenilgiler sonrasında çok yüzeysel yorumlar yapılabiliyor. tüm bunlar bence gayet normal. Ama aynı zamanda bazı arkadaşlarımızın basketbolu daha iyi bilmesi bazılarının da bilmemesi de normal karşılanmalı. burada sorun olan görüşlerin yanlış olmasına rağmen dikte edilmesi sanırım. veya böyle hissedilmesi. eskiden obra zamanında biraz daha forumda otorite diyebileceğimizin bazı arkadaşlar vardı. onlar varken daha dengeli bir forumdu. şimdilerde  daha marjinal ve tezat düşünceler hakim oldu.

mesela saras benim için obra ve erginden sonra ( inş bir şampiyonluk ile erginin önüne geçer ) 3. en iyi koçken aynı gruptaki başka bir arkadaş için maalesef çöp. mesela takım sezon başında bana göre şampiyonluk adayı iken diğeri için play in takımı. bunlar arttırılabilir. böyle bir sürü uç düşünceler var. Özellikle son iki yıldır.

buna sebeb,  bence forumda daha fazla bilgisi olan ve otorite gibi kabul edilen arkadaşlarımızın forumdan ayrılmış olması.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2166 : 05 Mayıs 2025, 16:49:25 »
ben de uzun süredir forumda yazıyorum okuyorum, bilen bilir genel yaklaşımlarımı. Ancak burada şöyle bir durum var, burası özgür bir forum . Yani tüm düşüncelere açık. basketbolla ilgili tüm fikirler tartışılabilir. şimdiye kadar hep öyle oldu. Çok absurd şeyler de yazılıyor, hatta ısrarla savunuluyor. Özellikle sezon başlarında ve seri yenilgiler sonrasında çok yüzeysel yorumlar yapılabiliyor. tüm bunlar bence gayet normal. Ama aynı zamanda bazı arkadaşlarımızın basketbolu daha iyi bilmesi bazılarının da bilmemesi de normal karşılanmalı. burada sorun olan görüşlerin yanlış olmasına rağmen dikte edilmesi sanırım. veya böyle hissedilmesi. eskiden obra zamanında biraz daha forumda otorite diyebileceğimizin bazı arkadaşlar vardı. onlar varken daha dengeli bir forumdu. şimdilerde  daha marjinal ve tezat düşünceler hakim oldu.

mesela saras benim için obra ve erginden sonra ( inş bir şampiyonluk ile erginin önüne geçer ) 3. en iyi koçken aynı gruptaki başka bir arkadaş için maalesef çöp. mesela takım sezon başında bana göre şampiyonluk adayı iken diğeri için play in takımı. bunlar arttırılabilir. böyle bir sürü uç düşünceler var. Özellikle son iki yıldır.

buna sebeb,  bence forumda daha fazla bilgisi olan ve otorite gibi kabul edilen arkadaşlarımızın forumdan ayrılmış olması.
Dostum, o otorite Obradovic in verdiği güven ve nesnel yaklaşımla alakalıydı. Taraflı tarafsız büyük bir kesimin saygısını kazanmış birinin kararlarını tartışmak için önce bir yutkunmak gerekliydi. Forumdaki arkadaşların da bu düzen için ekstra çabasına gerek kalmıyordu. Saras bu mertebenin çok uzağında, ama o yolun da izindeki en net basketbol emekçilerinden bir tanesi. Bilmem kaç kez yazdım emin olamıyorum, arkasında durursak; Obrayı bilmem ama Ergini geçeceğine yürekten inanıyorum. O günler geldiğinde, belki onun sayesinde de yutkunduktan sonra bazı şeyleri yazarken o otoriteyi hissederiz.

Velhasıl kelam, basketbol dünyasının saygısı hiç bir şey! Fenerbahçelinin saygısı için EL Kupası Kadıköye inmeli...

Bununla beraber; başta Cem olsun, Kemal olsun, Hakan abi olsun bir çok arkadaşımız da elini eteğini çekmeseler, eminim onlar ne yazmış, acaba ne demiş diye foruma daha çok girip çıkılır, daha çok takip edilir, daha ilgiyle ve şevkle eller klavyeye giderdi... :(
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #2167 : 05 Mayıs 2025, 18:05:32 »
Dostum, o otorite Obradovic in verdiği güven ve nesnel yaklaşımla alakalıydı. Taraflı tarafsız büyük bir kesimin saygısını kazanmış birinin kararlarını tartışmak için önce bir yutkunmak gerekliydi. Forumdaki arkadaşların da bu düzen için ekstra çabasına gerek kalmıyordu. Saras bu mertebenin çok uzağında, ama o yolun da izindeki en net basketbol emekçilerinden bir tanesi. Bilmem kaç kez yazdım emin olamıyorum, arkasında durursak; Obrayı bilmem ama Ergini geçeceğine yürekten inanıyorum. O günler geldiğinde, belki onun sayesinde de yutkunduktan sonra bazı şeyleri yazarken o otoriteyi hissederiz.

Velhasıl kelam, basketbol dünyasının saygısı hiç bir şey! Fenerbahçelinin saygısı için EL Kupası Kadıköye inmeli...

Bununla beraber; başta Cem olsun, Kemal olsun, Hakan abi olsun bir çok arkadaşımız da elini eteğini çekmeseler, eminim onlar ne yazmış, acaba ne demiş diye foruma daha çok girip çıkılır, daha çok takip edilir, daha ilgiyle ve şevkle eller klavyeye giderdi... :(
teşekkürler

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #2168 : 06 Mayıs 2025, 22:16:43 »
İlk çeyrek bitmeden teslim bayrağını açmayı nasıl başardın acaba Efes.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2169 : 07 Mayıs 2025, 00:03:46 »
cedi 8/8 serbest atışla 28 sayı

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
« Yanıtla #2170 : 07 Mayıs 2025, 00:10:49 »
Bu durumda Paris ve Real yer değiştirdi gibi...
Revize edersek;

Play Off Eşleşme Tahmini;
(1)Oly - (8)Real => Oly 3-2
(2)Fener - (7)Paris => Fener 3-2
(3)Pana - (6)Efes => Pana 3-1
(4)Monaco - (5)Barça => Monaco 3-1

F4 Eşleşme Tahmin;
Oly - Monaco => Monaco
Fener - Pana => Fener

Final; Fener - Monaco
Oly - Monaco => Monaco
Fener - Pana => Fener

Final; Fener - Monaco
Tahmin devam ediyor…
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2171 : 07 Mayıs 2025, 00:21:09 »
Fenerbahçe'nin Pana'ya hesabı kesmesi lazım F4'te. Yönetim de akıllı olacak geçen seneki tribünde ezilme mevzusunu bu sene iyi organize edecek. Hakemlere takımı ezdirmeyecek. Bu konularda gerekeni yaparlarsa saha içinde hesabı keseceğimize inanıyorum.

Vallahi tebrik ediyorum çok doğru bir tespit . Benim de korkum şu bizim şube yönetiminin organizasyon yetersizliğinden dolayı tribünde bizi ezdirir ,  umurumda değil kim olursa olsun tribünde Yeter ki takima destek versin iyi desteklesin

Ayrıca hakemlerin bize İnce İnce doğramalarına müsaade etmemek için kulis yapılsın lobi açısından çok zayıfız baskı yapmalı bu konuda da umudum pek yok şube yönetiminden
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2025, 00:21:35 Gönderen: eyb12 »

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #2172 : 07 Mayıs 2025, 00:22:54 »
Tek maçlık senaryoda tabi herşey gerçekleşebilir ama pao bence berbat bi 5 maçlık seri oynadı. Lessortun yokluğu hala büyük zaaf onlar için. Nunn a çok  bağımlılar ve nunn bu durumdan bence psikolojik olarak olumsuz etkileniyo. Şans melekleri bence tüm seri boyunca cathine'cinin yanındaydı. Efes biraz becerikli olsa bunları rahatlıkla elerdi.
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2173 : 07 Mayıs 2025, 00:27:08 »
Bütün senaryolar yunan finalini gösteriyor. Umarım yanılırım.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2174 : 07 Mayıs 2025, 00:51:40 »
Bütün senaryolar yunan finalini gösteriyor. Umarım yanılırım.
Aynı şeyden korkuyorum heriflerin lobileri çok kuvvetli, hakemler resmen onlara çalışıyor taraftarları iyi umarım yanılırım burada verdiğimiz o Barcelona maçını çok aramayız umarım onu kazansaydık lider bitirir monakoyla eşleşirdik finalde artık ne olursa olurdu.
« Son Düzenleme: 07 Mayıs 2025, 13:19:27 Gönderen: eyb12 »