Kötü bir Baldwin hiç çekilmiyor neden? Herifi oyun kurucu oynatıyoruz.
Hall için ''ceza şutunu keser'' diyen kimdi burda? Herifin boş üçlükleri çembere bile değmiyor.
İbo ne güzel dedi ''Colson Sloukas ile kaldı ama göremedik'' nasıl görelim İbo, sahada oyun kurucu mu var amk?
Al götüne sok takımını Saras efendi. Son 30 yılın en büyük 5 oyun kurucusundan birisi olup da böyle hatâlara düştün ya ne diyeceğimi bilemiyorum. Ergin kadar basketbolu bilmediğin kesin ama, bu kesin. Heriflerde Grant ve Sloukas varken Lorenzo'yu çekiyor, heriflerde Lessort varken Ömer Faruk'u arkasına koyuyor, biz Dante Hall gibi bir adama mahkûm kalıyoruz.
Şu Skyler Mays inşallah çabuk ısınır bu takıma. Yoksa millet form tutmaya başladı, ağzımıza sıçacak her iyi takım. Boşuna demedik Oly galibiyeti aldatmasın, Vezenkov ve Fournier antrenmanlara daha yeni başladı diye. Fall ve Milutinov'un yokluğunu söylemiyorum bile.
Şu Nunn'ın Avrupa'ya gelme mevzusu başladığında dedik mutlaka almalıyız diye ama yok. Lorenzo'yu biz çekelim dedik ama yok. Ömer dönüyor almalıyız dedik ama yok. Kimseyi alamazsak Calathes'i kalmaya ikna edelim dedik ama yok. Boban olmaz dedik ama yok. Yok yok yok.
Deliricem amk sinirim geçmiyor. Kör çobanın sürüsünün akıbeti uçurumdur, Saras kör çoban olma yolunda ilerliyorsun.
Yine söylüyorum, hocalık olarak Saras Ergin'in ayak tırnağı bile etmez.