Gönderen Konu: 2025 Euroleague Şampiyonu Fenerbahçe(II)  (Okunma sayısı 131735 defa)

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #330 : 26 Ekim 2024, 09:59:01 »
Geçen hafta 32 sayı atan Edwards, bugün de Oly'yi 30 çakarak yıktı ve sayı krallığında ilk sıraya yükseldi. Biz de Hall-Zagars falan işte.

Geçen haftaki maçını izlemedim. Dün de Oli'yi yendikleri maçın son anlarını izledim. Bir ara 9 da 2 ile üçlük attığını gördüm. Ayrıca maçın son anlarında 7 sayı önde girdikleri anda top kendilerinde iken yaptığı hatalarla bir anda farkın 1 e inmesine neden oldu. Yine top kendine geldiğinde kaybettiği topta hakem faul çalmasa, keza sonraki hücumda pota altında Fall'ın üzerinden turnike atmaya çalışıp blok yediği top faul çalınmasa ayrı bir hikaye çıkabilirdi.

Carsen'ın bizde aynı kredi ve özgürlükte oynamasına izin verileceğini sanmıyorum. Şayet öyle bir oyuna müsaade edilecekse Baldwin var. Aynı Carsen gibi oynatırsak her maç o da 30 civarı atar ama maçı kazanabilir miyiz bilmem.

Kısacası dün son anlarda izlediğim Carsen'in daha bir fırın ekmek yemesi lazım.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko - Panathinaikos | Euroleague 5. Hafta
« Yanıtla #331 : 26 Ekim 2024, 10:33:35 »
Maçtan önce "Her türlü sonuca açık bir maç oynayacağız" diyerek kendimi en kötüsüne hazırlamaya çalışıyordum. Nitekim kötü de başlamış olmamıza rağmen son anlarda maçı kazanabilecek duruma gelmişken yine kendi hatalarımızla yenilmiş olmak çok üzdü. Kendi evimizde oynadığımız önceki maçta Bolomboy, bugün de Lesort tek başına üzerimizden geçtiler desek yeridir. Basketbolu bilen bilmeyen herkes sene başından beri oyun kurucu ve uzun diye bas bas bağırırken teknik ekip sanki inadına bu sese kulaklarını tıkadılar ve üstüne üstlük insanlarla dalga geçmek için gidip Hall-Birch-Boban gibi isimleri getirdiler. Hali hazırda elimizde tek oyun kurucu olan Zagars'ın bir dakika bile süre alamıyor olmasına hiç değinmiyorum.

Hadi yetersiz isimler neyse de en güvendiğimiz Baldwin ve Hayes'in hali ne olacak? Esas sorun bu bence. Daha önceki kritik maçların son anlarında ortaya çıkıp sorumluluk alan Hayes, dün en ihtiyacımız olan son anlarda hiç düşünülmedi bile. Maç sonu açıklamasında koç, oyuncuların birbirlerine bağlılık ve desteği gibi konularındaki sorundan bahsetti. Büyük ihtimal Hayes ile ilgili bir rahatsızlığa işaret etti. Benim şahsi düşüncem, içerisinde Hayes'in bulunduğu bir takım içi huzursuzluğu var.

Son olarak Baldwin.  Bu mantalite ile devam edecekse işimiz var. Bir kaç isabetsiz şut veya yaptığı hatadan sonra aşırı oyundan düşüyor. Böyle kırılgan ve duygusal olmaya hakkı yok. Şut da kaçar, top da kaybedilir ama oyundan düşmek yerine bu durumlar oyuncuyu daha da ateşlemesi lazım.

Hastayız yatıyoruz ve reçete belli.  Boban, Birch, Zagars, (hatta Hall) güle güle, yerlerine 3 tane isim.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #332 : 26 Ekim 2024, 14:11:38 »
Maçtan önce "Her türlü sonuca açık bir maç oynayacağız" diyerek kendimi en kötüsüne hazırlamaya çalışıyordum. Nitekim kötü de başlamış olmamıza rağmen son anlarda maçı kazanabilecek duruma gelmişken yine kendi hatalarımızla yenilmiş olmak çok üzdü. Kendi evimizde oynadığımız önceki maçta Bolomboy, bugün de Lesort tek başına üzerimizden geçtiler desek yeridir. Basketbolu bilen bilmeyen herkes sene başından beri oyun kurucu ve uzun diye bas bas bağırırken teknik ekip sanki inadına bu sese kulaklarını tıkadılar ve üstüne üstlük insanlarla dalga geçmek için gidip Hall-Birch-Boban gibi isimleri getirdiler. Hali hazırda elimizde tek oyun kurucu olan Zagars'ın bir dakika bile süre alamıyor olmasına hiç değinmiyorum.

Hadi yetersiz isimler neyse de en güvendiğimiz Baldwin ve Hayes'in hali ne olacak? Esas sorun bu bence. Daha önceki kritik maçların son anlarında ortaya çıkıp sorumluluk alan Hayes, dün en ihtiyacımız olan son anlarda hiç düşünülmedi bile. Maç sonu açıklamasında koç, oyuncuların birbirlerine bağlılık ve desteği gibi konularındaki sorundan bahsetti. Büyük ihtimal Hayes ile ilgili bir rahatsızlığa işaret etti. Benim şahsi düşüncem, içerisinde Hayes'in bulunduğu bir takım içi huzursuzluğu var.

Son olarak Baldwin.  Bu mantalite ile devam edecekse işimiz var. Bir kaç isabetsiz şut veya yaptığı hatadan sonra aşırı oyundan düşüyor. Böyle kırılgan ve duygusal olmaya hakkı yok. Şut da kaçar, top da kaybedilir ama oyundan düşmek yerine bu durumlar oyuncuyu daha da ateşlemesi lazım.

Hastayız yatıyoruz ve reçete belli.  Boban, Birch, Zagars, (hatta Hall) güle güle, yerlerine 3 tane isim.

Hall'un çok önemli savunma katkisini artık görelim lütfen ayrica sonlara doğru çok kritik isabetleri vardi. Bir oyuncuya taktigimiz zaman iyi yaptığı şeyleri de görmek istemiyoruz Hall görev adamidir bunu bilerek aldik fazlasini bekleme hatasina düşüp yapmadığı şeyler üzerinden adam gommeyelim.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #333 : 26 Ekim 2024, 14:43:55 »
Bence Mays sonrası roller Baldwin Hall vs bağlamında daha iyi oturacak

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #334 : 26 Ekim 2024, 15:21:02 »
panathinaikos kıbrıs türk cumhuriyeti bayraklarından dolayı bizi euroleague’e şikayet etmiş.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #335 : 26 Ekim 2024, 15:21:06 »
Panathinaikos 25 faul atışı kullanmış, bizim ise 12 faul atışı kullanmamıza izin vermişler... Diğer düdükleri zaten konuşmayalım zaten. Guduric'e çalınan sportmenlik dışı faulde faul bile yok...

Yıllardır aynı. Bu kadar yatırım boşuna. Bizi figüran gören bir organizasyonda ısrarla devam etmemizin ne anlamı var bilmiyorum. Dün gece onu düşündüm. Olacakları bile bile, göre göre niye takip ediyoruz, niye izliyoruz?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #336 : 26 Ekim 2024, 15:32:19 »
Pana baskanina da sorsan yıllardır euroleague kendilerinin canına okuyor. Zaten tonla ceza aldılar. Bu isin sonu yok. Sarasin bokuna bu haldeyiz bugün.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #337 : 27 Ekim 2024, 13:33:13 »
ali koc, bankamatik morizyo, korkak sertac ve geseli diarrhea ile cok normal sonuclar bunlar.
Bize Fenerbahceli yonetim ve yoneticiler gerekli, hainler, iliklar degil, beyin, yurek ve tasak gerekli.

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
    • sinanycl
Fenerbahçe Beko:84 Maccabi Playtika:82 | Euroleague 6. Hafta Maçı
« Yanıtla #338 : 29 Ekim 2024, 10:38:36 »
Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, Turkish Airlines EuroLeague 2024-25 sezonu 6. hafta maçında Maccabi Playtika ile Litvanya’nın Kaunas şehrinde karşılaşıyor. 29 Ekim Salı günü (bugün) TSİ 21.30’da Zalgirio Arena’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Miguel Angel Perez (İspanya), Michele Rossi (İtalya), Luka Kardum (Hırvatistan) hakem üçlüsü yönetecek.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2024, 23:34:09 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko - Maccabi Playtika | Euroleague 6. Hafta Maçı
« Yanıtla #339 : 29 Ekim 2024, 11:29:17 »
Gözlerin Saben Lee üzerinde olacağı, Skylar Mays / Saben Lee karşılaştırmasının bolca yapılacağı bir maç bekliyor bizi. Geçen yıl almış olduğumuz  fantastik galibiyetin bir yerde rövanşı da olacak.

Şu anki takım uyum ve performansını düşününce sonucu kestirmek zor.  Umarım şu geçiş döneminde bir kayıp yaşamayız.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #340 : 29 Ekim 2024, 11:43:09 »
Çift hane fark atarız.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #341 : 29 Ekim 2024, 17:58:33 »
Sizler kadar kibar olamayacağım. Siker bayıltırız.

Saben Lee tek başına show yapıp bizi yıkmaz inşallah. Sinirlenmemek adına umarım 5 sayı 2 asist gibi bir istatistik ile tamamlar maçı. Akşam akşam delirmek istemiyorum.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #342 : 29 Ekim 2024, 17:59:30 »
maccabi bcl seviyesinde bi kadro. çok ölçü olcak bi maç değil. rahat geçmesini bekliyorum.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #343 : 29 Ekim 2024, 20:05:03 »
maccabi bcl seviyesinde bi kadro. çok ölçü olcak bi maç değil. rahat geçmesini bekliyorum.
Gene de 1-5 numaradan bizden iyiler.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #344 : 29 Ekim 2024, 21:57:09 »
Hiç bir şey oynamamayı nasıl başarıyoruz? Az sıkan 90 atıyor bunlara.