Tamam da abi, geçen sene katıldığı tüm kupaları kazanan, EL'de F4 yapan hocanın kredisi olmayacak mı? Herkes kendi tarzı olmayan taraftarı suçluyor sürekli olarak da acaba sein beğendiğin tarz sürekli hoca ve oyuncu sirkulasyonuna yol açıyor ve başarısızlık belki de bu yüzden oluyor olabilir mi? Geçen paylaşıldı, bizim 4 sene evvel almak istediğimiz forvetmiş Gyökeres. Adı çıktığında altına neler yazılmış neler. Belki de bu senin sevdiğin tarz taraftar da çok da anlamıyordur bu işlerden ve bi sebebidir bu başarısızlığın, ne dersin?
ben her şeye sallayan biri değilim ki.
son 4-5 yıl kadronun iyi olduğunu iddia ediyordum.
geçen yıl ligin en iyi 2-3 kadrosundan biri olduğumuzu iddia ediyordum.
hatta dibe vurduğumuz dönemde, itoudis’in yollanıp saras’ın geldiği gün dahi f4 yapacağımızı iddia ediyordum.
saras geldiği gün f4 yapacağımızı düşünen benden başkası yoktur herhalde yeryüzünde.
konan hedefe bakarım, harcanan paraya bakarım, yapılan icraate bakarım, eldeki malzemeye bakarım ve ona göre yorum yaparım.
saha içi teknik-taktik yorum yapmıyorum ki ben.
yapısal anlamda yorumlar yapıyorum.
yapısal hatalara saha içi hatalardan çok çok daha fazla kızıyorum.
tahammülüm de yok açıkçası artık.
bir de şu var.
haftada ortalama 5 euroleague maçı izliyorum.
play-off ve f4 maçlarını da üzerine koyarsan, 200 maç yapar.
yerel ligler, eurocup, milli maçları da eklersen, senede 300’e yakın maç yapar.
şu seti oynat, bu seti çiz, şunun üzerinden hücum et diyecek kadar iyi bilmiyorum belki hocalardan ama,
şu oyuncu iyi, öteki oyuncu vasat, falanca yetersiz diyecek ve kadroların potansiyelini yorumlayabilecek kadar iyi olduğumu düşünüyorum.