Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65641 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Asvel - Fenerbahçe Beko | Euroleague 8. Hafta Maçı
« Yanıtla #495 : 09 Kasım 2024, 01:06:36 »
Vasat ortalama demek. İyi bir şey aslında. Biz direkt çok kötüyüz. Vasat kelimesi hak edilmiyor bile.

Maçı izlemedim, final serisine filan kadar da kolay kolay bunları izlemem. Ama Asvel'e zorlanmak kıyamet alameti. Mourinho ve Jasikevicius iyice can sıkıyorlar.

Sizler bu kulübün kanserli hücrelerisiniz

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #496 : 09 Kasım 2024, 01:07:57 »
Allah'tan Nigel gibi bir süper yıldızımız var, adam Avrupa'nın en iyi forveti tartışmasız. Sıkışan maça ağırlığını koydu ve tek başına aldı. Gerçek bir süper yıldız gibi oynadı. Nazını/niyazını, tribini/sinirini her türlü çekerim bu adamın. Götü kalkacaksa da kalksın, yeter ki bana maç almaya devam etsin götünü de pohpohlarım.

De Colo CSKA'daki günlerinden esintiler sundu, bu fırsatı da ona Sertaç verdi. Her adam değişiminde Sertaç De Colo'yu alamadı ve Nando da ya cezayı kesti ya da asistini yaptı. De Colo gibi bir adama bu kadar fırsat verirsen 37 yaşında da olsa gerekeni yapar.

Mays'in bu kadar kenarda tutulmasının açıklaması ne çok merak ediyorum. Adamın deliciliği ortada ve deldiğinde bitiriciliği de var. Biz Mays'ten faydalanmıyoruz, hâlâ kullanmıyoruz adamı. Adam Avrupa'ya yeni geldi, bir pozisyonda steps yaptı ve oyuna hasret kaldı. Sen oynatmazsan Avrupa'ya nasıl alışacak.

Guduric'in üçlüğü girdi, karşılığında Maledon'unki girmedi. Kırılma ânı bu pozisyonlar oldu ama şut bu, tamtersi de olabilirdi. Gudu soktu diye düşüncelerim değişmiş değil. Sene sonu sözleşmesi bitecek ve uzatmak gibi bir hatâya düşmemek gerekli. O şut her zaman girmez ve girmeyince de ivmeyi kaybeder maçı verirsin.

Uzun gelinceye kadar 5 numarayı Melli-Brich ikilisiyle idare etmeliyiz. Ne Sertaç ne de Boban.  Keşke imkân olsa da Alba'dan Trevion'u çekebilsek. Kurşun atar kurşun yerim Trevion için, daha 24 yaşında bir de.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #497 : 09 Kasım 2024, 01:23:52 »
Güzel olan tek şey galibiyet. Nigel'in oyunu, Guduriç'in tartışılır üçlüğü olmasa muhtemelen şok bir yenilgi ile dönecektik.Doğru düzgün bir oyun kurucu ve pivotumuz olmayınca mecburen üçlük ile yaşıyoruz. Üçlüklerin girdiği gün neyse de girmediği her maçta benzer sıkıntıları yaşayacağız gibi görünüyor.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #498 : 09 Kasım 2024, 01:45:37 »
İzleme hatta defol.
Diğer adamda vasat kelimesi dışında bir kelime bilmediği için 3-4 kelime ile cümle kurmaya çalışmış. Siz kendi işlerinizde vasat altı saçma sapan tipler olabilirsiniz ama geçen sene katıldığı 3 kupanın 2'sini kazanan ve Avrupa'da son 4'e kalan koç ve oyunculara vasat demek sizi aşar.

Takıma vasat demiyorum. Oynadıkları oyun rezalet. Sen bence fazla gaza gelme konuşurken aşağıdaki ekürin ile birlikte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #499 : 09 Kasım 2024, 02:08:44 »
Sakin kafayla uzun özete tekrar baktım. Sıçıyoruz sövüyoruz da Nigel'ın attığı sayıların büyük bir kısmında topu ona ulaştıran isim Guduric. Saç baş yolduruyor ama 1 numara yokluğunda yine değere biniyor. Seneye ne yapılır bilmiyorum da Nigel dan üst düzey verim almak için Guduric'in etinden sütünden daha fazla faydalanmak şart...

Şu halde bile şu avantajı yakalamış iken 2 adam gibi takviye ile değişir işler ama görünen o ki aynı tas aynı hamam gidecek gene.

Yanlış anlaşılmasın, buradan birilerine laf çarpmak gibi bir derdim yok, basketbol özelinde son yıllarda sinirimi en çok bozan cümlenin "ama Calathes'in şutu yok" ibaresi olduğunu bir kez daha fark ettim bu akşam. Evet yoktu belki ama takıma şut yaratıyordu... Final four seneleri: Zisis - Sloukas - Calathes... Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Umarım tesadüftür...
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2024, 02:09:41 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #500 : 09 Kasım 2024, 03:37:52 »
Saras baya baya kocluk konusunda agir siciyo inanilmaz hatali inanilmaz kotu tercihleri var resmen sempatimi kaybettim kendisine karsi kenarda ki tavirlari her boka sinirlenmesi acaba kendi tercihlerinden oturu sinirlenen bizleri gorse napardi.Takim kadro olarak zaten en iyi 5-6 kadrodan biri kimi en iyi 3. diyebilir kimi 5. diyebilir.Fakat bence bu sene isimiz zor inanilmaz berbat bir 5 numara rotasyonumuz ve takintili bir kocumuz var.

Herseyi anliyorumda su zagars a verilen surenin mays e nasil verilmedigini aklim almiyor.Zagars inanilmaz gucsuz ve yetersiz bu seviyeler icin.Mays ise cok delici ne yaptigini bilen ve bence bu seviyelerde kendini gosterebilecek cok net bir oyuncu ve bu mac ozelinde bence hem fiziki olarak hemde iceriye penetreleriyle muazzam is yapabilirdi.Gerci oynadigi surelerde ise koc onu genelde oyun kurucu olarak degilde kosede ceza sutoru olarak konumlandiriyo mutlaka tekrar izleyin goreceksiniz bu zaten basli basina bir rezillik.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #501 : 09 Kasım 2024, 06:19:30 »
Mays, Birch ve Pierre in aldığı sürelere baktımda rotasyon delisi bir hoca için şaşırtıcı. Ayrıca Mays’ ı böyle kullanacaktın o zaman mesela jordan Loydu alsaydın. Neyse Allah ıslah etsin Sarasımızı. :)
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2024, 07:08:22 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #502 : 09 Kasım 2024, 09:19:12 »
Sakin kafayla uzun özete tekrar baktım. Sıçıyoruz sövüyoruz da Nigel'ın attığı sayıların büyük bir kısmında topu ona ulaştıran isim Guduric. Saç baş yolduruyor ama 1 numara yokluğunda yine değere biniyor. Seneye ne yapılır bilmiyorum da Nigel dan üst düzey verim almak için Guduric'in etinden sütünden daha fazla faydalanmak şart...

Şu halde bile şu avantajı yakalamış iken 2 adam gibi takviye ile değişir işler ama görünen o ki aynı tas aynı hamam gidecek gene.

Yanlış anlaşılmasın, buradan birilerine laf çarpmak gibi bir derdim yok, basketbol özelinde son yıllarda sinirimi en çok bozan cümlenin "ama Calathes'in şutu yok" ibaresi olduğunu bir kez daha fark ettim bu akşam. Evet yoktu belki ama takıma şut yaratıyordu... Final four seneleri: Zisis - Sloukas - Calathes... Tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Umarım tesadüftür...

İşte niye 1 numara eksikliğimiz var calathes gideceği Nisan ayinda belliyken hangi akla hizmet oyun kurucu alınmadı papagianis motley gideceği belli niye uzun alınmadı kafayı yememek mümkün dgdil Koç tercihleri zaten başlı başına facia ama geçen sene hatırına bu sene de sonuna kadar kalmalı şube yönetiminden bir an önce kurtulmak lazım

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #503 : 09 Kasım 2024, 09:48:38 »
İzleme hatta defol.
Diğer adamda vasat kelimesi dışında bir kelime bilmediği için 3-4 kelime ile cümle kurmaya çalışmış. Siz kendi işlerinizde vasat altı saçma sapan tipler olabilirsiniz ama geçen sene katıldığı 3 kupanın 2'sini kazanan ve Avrupa'da son 4'e kalan koç ve oyunculara vasat demek sizi aşar.

Sizler bu kulübün kanserli hücrelerisiniz

sizin gibi bilinçli taraftarlar yüzünden allah belasını verdi kulübün.
yaşanmadık rezalet kalmadı, 19 senede 2 şampiyonluk var.
basketbolu da sağduyunuzla dibe vurdurdunuz.
taraftarlık, işini iyi yapanı övme, kötü yapanın yedi sülalesine sövme makamıdır.
övgü de, hakaret de insanların işini iyi yapması için motive eder.
her şeye destek vermenin sonucu bugünler işte.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2024, 09:52:02 Gönderen: pikenrol »

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #504 : 09 Kasım 2024, 11:11:53 »
sizin gibi bilinçli taraftarlar yüzünden allah belasını verdi kulübün.
yaşanmadık rezalet kalmadı, 19 senede 2 şampiyonluk var.
basketbolu da sağduyunuzla dibe vurdurdunuz.
taraftarlık, işini iyi yapanı övme, kötü yapanın yedi sülalesine sövme makamıdır.
övgü de, hakaret de insanların işini iyi yapması için motive eder.
her şeye destek vermenin sonucu bugünler işte.
Tamam da abi, geçen sene katıldığı tüm kupaları kazanan, EL'de F4 yapan hocanın kredisi olmayacak mı? Herkes kendi tarzı olmayan taraftarı suçluyor sürekli olarak da acaba sein beğendiğin tarz sürekli hoca ve oyuncu sirkulasyonuna yol açıyor ve başarısızlık belki de bu yüzden oluyor olabilir mi? Geçen paylaşıldı, bizim 4 sene evvel almak istediğimiz forvetmiş Gyökeres. Adı çıktığında altına neler yazılmış neler. Belki de bu senin sevdiğin tarz taraftar da çok da anlamıyordur bu işlerden ve bi sebebidir bu başarısızlığın, ne dersin?
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #505 : 09 Kasım 2024, 11:14:54 »
Oynanan basketbolun keyif vermediği belli. Saras halen deney yapıyor bana göre. Zagars'ı sert maçlarda parkeye atıyor ki gelişimini görsün. Tam dapte olmadan Mays'i de kaybetmek istemiyor belli ki. Zaten bir uzun daha gelecek, dolayısıyla rotasyon biraz daha oturacaktır. Bu şekilde bir fikstür avantajıyla girdiğimiz sezon hatırlamıyorum, dolayısıyla eli güçlüyken deney yapmasına kızmanın da bi mantığı yok. Ayrıca yukarıda da yazdım: Geçen senein sonundaki tabloya göre minimum bir sene kredisi olmalı. Asıp kesmeye bayılıyor bizim taraftar ama sabretmedikçe başarısızlık derinleşiyor, artık anlamak lazım.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #506 : 09 Kasım 2024, 11:46:08 »
Oynanan basketbolun keyif vermediği belli. Saras halen deney yapıyor bana göre. Zagars'ı sert maçlarda parkeye atıyor ki gelişimini görsün. Tam dapte olmadan Mays'i de kaybetmek istemiyor belli ki. Zaten bir uzun daha gelecek, dolayısıyla rotasyon biraz daha oturacaktır. Bu şekilde bir fikstür avantajıyla girdiğimiz sezon hatırlamıyorum, dolayısıyla eli güçlüyken deney yapmasına kızmanın da bi mantığı yok. Ayrıca yukarıda da yazdım: Geçen senein sonundaki tabloya göre minimum bir sene kredisi olmalı. Asıp kesmeye bayılıyor bizim taraftar ama sabretmedikçe başarısızlık derinleşiyor, artık anlamak lazım.

Ağbi eyvallah, benim teknik taktik bağlamda, basketbol bilgisi bağlamında Saras'a ve bir çoklarına laf etmek haddim değil. Efes maçını nasıl verdik gördük. Pana maçında aynı dert. Dün akşam da yaşandı bir benzeri ama şanslıydık. Topu oyuna sokma gibi bir problemimiz var. Ve nedeni de belli. Basketbolda play-maker'ın kadar varsın ve bunu hepimizden iyi bilen adam Saras. Bu herif Avrupa'nın en iyi bir kaç guardından biriydi bir zamanlar. Nasıl oyun kurucusuz giriyor sezona, ben bunu anlayamıyorum.

Ama kesme konusunda hemfikirim. Bayılırız millet olarak. Kesinlikle ironi olarak falan yazmıyorum, branşım tarih, tarihe dönüp kaç sadrazamın boynu vurulmuş, bakarsanız anlaşılır bunun sosyolojik kökenleri.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #507 : 09 Kasım 2024, 15:38:01 »
Tamam da abi, geçen sene katıldığı tüm kupaları kazanan, EL'de F4 yapan hocanın kredisi olmayacak mı? Herkes kendi tarzı olmayan taraftarı suçluyor sürekli olarak da acaba sein beğendiğin tarz sürekli hoca ve oyuncu sirkulasyonuna yol açıyor ve başarısızlık belki de bu yüzden oluyor olabilir mi? Geçen paylaşıldı, bizim 4 sene evvel almak istediğimiz forvetmiş Gyökeres. Adı çıktığında altına neler yazılmış neler. Belki de bu senin sevdiğin tarz taraftar da çok da anlamıyordur bu işlerden ve bi sebebidir bu başarısızlığın, ne dersin?

Bu formda herkes birbirine saygı duymalı, 'Defol git' - 'Siz kanserli hücrelersiniz' gibi kelimeler bu forma yakışmıyor, Taraftar dada son dönemdeki ayrımcılık hoşuma gitmiyor,
Burda ki yorumlar hoşuna gitmiyorsaya susarsın yada sen yanlış düşünüyorsun der usturuplu biçimde eleştirini yaparsın, sen bu lafı kullanırsan başkasıda sana bir şey der kaldıramazsın, bizim için Ali Şen-Ali Koç-Aziz Yıldırım birşey farkettirmemeli, Ast olan Fenerbahçe, 1968 den bu yana Fenerli olduğumu düşünürsek, ne yöneticiler geldi geçti, belki çoğu yaşamıyor, ama Fenerbahçe hep var olacak, birbirini yiyen yöneticiler, anılarda kalacak,
Birbirinize saygıda kusur etmeyin, sende Maldonado nun yazdığıyla aynı fikirde olmayAbilirsin ama Operatör olarak Pikenrol'a bir şeyler yazarken öbür arkadaşları uyarmamak yanlış,

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #508 : 09 Kasım 2024, 15:52:10 »

ben her şeye sallayan biri değilim ki.
son 4-5 yıl kadronun iyi olduğunu iddia ediyordum.
geçen yıl ligin en iyi 2-3 kadrosundan biri olduğumuzu iddia ediyordum.
hatta dibe vurduğumuz dönemde, itoudis’in yollanıp saras’ın geldiği gün dahi f4 yapacağımızı iddia ediyordum.
saras geldiği gün f4 yapacağımızı düşünen benden başkası yoktur herhalde yeryüzünde.

konan hedefe bakarım, harcanan paraya bakarım, yapılan icraate bakarım, eldeki malzemeye bakarım ve ona göre yorum yaparım.

saha içi teknik-taktik yorum yapmıyorum ki ben.
yapısal anlamda yorumlar yapıyorum.
yapısal hatalara saha içi hatalardan çok çok daha fazla kızıyorum.
tahammülüm de yok açıkçası artık.

bir de şu var.
haftada ortalama 5 euroleague maçı izliyorum.
play-off ve f4 maçlarını da üzerine koyarsan, 200 maç yapar.
yerel ligler, eurocup, milli maçları da eklersen, senede 300’e yakın maç yapar.
şu seti oynat, bu seti çiz, şunun üzerinden hücum et diyecek kadar iyi bilmiyorum belki hocalardan ama,
şu oyuncu iyi, öteki oyuncu vasat, falanca yetersiz diyecek ve kadroların potansiyelini yorumlayabilecek kadar iyi olduğumu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2024, 16:01:13 Gönderen: pikenrol »

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #509 : 09 Kasım 2024, 16:19:31 »
S. Lee RM ve Efes’ in sevmesem de Papa Efes’ in içinden geçti.
40lık Nando 1-2 oynayabilen bir oyuncunun önemini gösterdi.

Son anda aldığın iki oyun kurucu ve pivotun var ama planlama yok.
Takımda isyan ateşini yakacak sadece bir Tarık bir de Nigel var.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2024, 16:22:17 Gönderen: agha »