"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nigel Hayes çok fazla zorluyor şu anda. Oyunu akışına bıraksa ona oyun gelecek zaten.
Bu takımın yaptığı basit hataları ancak alt yaş kategorilerinde görürüz sanırım. Nigel Hayes aptalca 2 hata yaptı. Kendine geldi ama bu kadar basit hata yapmaması lazım.Mays'i resmen bench warmer olarak görüyor bu adam. Cidden komedi ya. Zagars'ı ilk 5 başlatması bile takıntılı olduğunun göstergesi.Edwards istediği gibi şut atıyor istediği gibi penetre ediyor , işimiz çok zor durduramazsak.
Basketbolun 5-6 kişiyle oynandığı dönemler İbo-Dallas-Turner üçlüsünden oluşan bir süper güç vardı elimizde. O takımın direksiyonunu Erdal Koşan'a emanet etmişlerdi. Çok da yazık etmişlerdi. Şimdi de o hesap işte...
O kadar da kötü değil yav tamam bir sloukas calathes de colo olsa çok iyi olurda Erdal koşan da değil yani Guduric çok söverim ama oyun kurucu olmamasına rağmen oyun akıyor
Hall'u bu kadar erken gommeyin tam bir görev adami savunma yapar şut atar penetre eder dedik. Adam görev adamlığini gectim direksiyonun başına geçti sırıtma yok gayet faydali oynuyor. İyi ki almisiz dedirtecek devam böyle nazar değmesin diye de ekleyim.