Dün takımın kazanma isteği ne yazık ki üst seviye değildi. Maçın başından sonuna kadar uyur gezer haldeyken son dakikada bir reaksiyon gösterdik ama o da geç gelen bir reaksiyon olduğu için yeterli olmadı. Hadi takım neyse de ilk kez koçu bu kadar kabullenmiş ve vazgeçmiş gördüm. Benim bildiğim Saras, son 3-5 dakika kaldığında maça tutunmak için ne gerekiyorsa yapardı ama dün izlediğim maçta Saras hiçbir tepki vermedi. Kenardan öylesine maçın elimizden kayıp gitmesini izledi (hatta bunu istedi) Şahsen bunun açıklamasını Virtus maçından sonra Hayes'in izin talebine cevap olarak yorumladım.
Her şeye rağmen puan sıralamasına baktığımızda çok kaybedilen bir şey yok. Ama takımın durumuna bakınca tedirgin olacağımız onca handikap var. Bunların başında sağır sultanın duyduğu, beşikteki bebeğin bildiği UZUN sorunu. Dün 85 sayı atarken bu sayıların sadece 9 tanesi uzunlardan geldi. Sertaç: 7, Birch:2
Son haftalarda form düşüklüğü yaşayan ve bu görüntüsünü bu maçta da sürdüren Melli sıfır sayı ile oynarken Euroleague'nin en uzun oyuncusu Boban süre almamaya devam ediyor. Şu takıma normal kalitede 2 uzun alınsa takımın çehresi tamamen değişecek. Ama olmaz! Burası Fenerbahçe ve ille de bazı parçaların eksik olması gerekiyor.