Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 65635 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Beko-Armani Milano | Euroleague 12. Hafta Maçı
« Yanıtla #750 : 30 Kasım 2024, 10:16:30 »
Bu Hayes-Baldwin konusu gerçekten ilginç. Ama burada baktığım zaman Hayes karakterinin bize ilk geldiği zaman ve bugüne dek gösterdiği profil ilginç geliyor bana. Yahu bu arkadaş ilk geldiği dönemde gayet özverili ve demeçleri akıllı-derli topluydu.Hatta çocukluk ve gençlik döneminde yaşadığı sıkıntıları ve o dönemde üvey babasının sahip çıkışına duyduğu minnet nedeniyle yanılmıyorsam “Davis”  soyadını kendisininkine ekletmiş.Tam görmüş geçirmiş bir insan profili çiziyordu. Açıkçası benim de inanılmaz derecede sempatimi kazanmıştı. Ama gelinen noktada bir tuhaflık var. Geçen seneki 50 sayı+ yazın Amerika Milli takımı geniş kadrosuna gitmesi felan derken bir ego patlaması mı yaşadı ne oldu bilmiyorum demeçler bir ilginçlik almaya başladı. Bu halin devamı rahatsız bir profile dönüştürür bu arkadaşı. Biz nice yüksek profilli oyuncular gördük kadromuzda ama böyle ben ağayım paşayım tarzı hiç hatırlamıyorum. Bunu Koç şube desteğiyle çözecek. Yoksa asıl sıkıntı kimdeyse o arkadaş  ….rip gidecek. Şurda iki kuruşluk basket sevgimizin içine etmeye kimsenin hakkı yok.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #751 : 30 Kasım 2024, 12:20:32 »
Bu Hayes-Baldwin konusu gerçekten ilginç. Ama burada baktığım zaman Hayes karakterinin bize ilk geldiği zaman ve bugüne dek gösterdiği profil ilginç geliyor bana. Yahu bu arkadaş ilk geldiği dönemde gayet özverili ve demeçleri akıllı-derli topluydu.Hatta çocukluk ve gençlik döneminde yaşadığı sıkıntıları ve o dönemde üvey babasının sahip çıkışına duyduğu minnet nedeniyle yanılmıyorsam “Davis”  soyadını kendisininkine ekletmiş.Tam görmüş geçirmiş bir insan profili çiziyordu. Açıkçası benim de inanılmaz derecede sempatimi kazanmıştı. Ama gelinen noktada bir tuhaflık var. Geçen seneki 50 sayı+ yazın Amerika Milli takımı geniş kadrosuna gitmesi felan derken bir ego patlaması mı yaşadı ne oldu bilmiyorum demeçler bir ilginçlik almaya başladı. Bu halin devamı rahatsız bir profile dönüştürür bu arkadaşı. Biz nice yüksek profilli oyuncular gördük kadromuzda ama böyle ben ağayım paşayım tarzı hiç hatırlamıyorum. Bunu Koç şube desteğiyle çözecek. Yoksa asıl sıkıntı kimdeyse o arkadaş  ….rip gidecek. Şurda iki kuruşluk basket sevgimizin içine etmeye kimsenin hakkı yok.

Sıkıntı şu ki Nigel’ın maç sonu röportajı vasıtasıyla mesaj verme eylemine koç da iştirak ediyor. Koçun dün akşamki maç sonu röportajı açıktan açığa laf çarpmaktı Nigel’a. Şubede ciddi bir idari zaaf olduğunun göstergesidir şu olaylar. Cidden hepimize Allah sabır versin. Umarım ego okşatma derdiyle kaybettiğimiz sezon diye hatırlamayız bu sezonu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #752 : 30 Kasım 2024, 12:40:40 »
Sıkıntı şu ki Nigel’ın maç sonu röportajı vasıtasıyla mesaj verme eylemine koç da iştirak ediyor. Koçun dün akşamki maç sonu röportajı açıktan açığa laf çarpmaktı Nigel’a. Şubede ciddi bir idari zaaf olduğunun göstergesidir şu olaylar. Cidden hepimize Allah sabır versin. Umarım ego okşatma derdiyle kaybettiğimiz sezon diye hatırlamayız bu sezonu.
Kaybettiğimiz sezon derken ne kazanmayı bekliyorsun bu seneden sayın abim?

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #753 : 30 Kasım 2024, 12:41:11 »
Dün takımın kazanma isteği ne yazık ki üst seviye değildi. Maçın başından sonuna kadar uyur gezer haldeyken son dakikada bir reaksiyon gösterdik ama o da geç gelen bir reaksiyon olduğu için yeterli olmadı. Hadi takım neyse de ilk kez koçu bu kadar kabullenmiş ve vazgeçmiş gördüm. Benim bildiğim Saras, son 3-5 dakika kaldığında maça tutunmak için ne gerekiyorsa yapardı ama dün izlediğim maçta Saras hiçbir tepki vermedi. Kenardan öylesine maçın elimizden kayıp gitmesini izledi (hatta bunu istedi) Şahsen bunun açıklamasını Virtus maçından sonra Hayes'in izin talebine cevap olarak yorumladım.

Her şeye rağmen puan sıralamasına baktığımızda çok kaybedilen bir şey yok. Ama takımın durumuna bakınca tedirgin olacağımız onca handikap var. Bunların başında sağır sultanın duyduğu, beşikteki bebeğin bildiği UZUN sorunu. Dün 85 sayı atarken bu sayıların sadece 9 tanesi uzunlardan geldi. Sertaç: 7, Birch:2

Son haftalarda form düşüklüğü yaşayan ve bu görüntüsünü bu maçta da sürdüren Melli sıfır sayı ile oynarken Euroleague'nin en uzun oyuncusu Boban süre almamaya devam ediyor. Şu takıma normal kalitede 2 uzun alınsa takımın çehresi tamamen değişecek. Ama olmaz! Burası Fenerbahçe ve ille de bazı parçaların eksik olması gerekiyor.
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2024, 12:45:21 Gönderen: Semazen »
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #754 : 30 Kasım 2024, 12:43:59 »
Ertan beyi bilmem de ben bi F4 bekliyorum gene. 6 maç sonra bi daha değerlendiririm. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #755 : 30 Kasım 2024, 19:37:33 »

Potansiyeli olan bir oyuncu grubunun yanlış kadro inşası dâhilinde hiç edilmesi... F8'e kalamamak. F4 bile yazmıyorum bak, 6'da 0 çek ne oluyoruz? Ki benden çok çok daha iyi biliyorsun olacakları bitecekleri.

Bir çok oyuncumuzun bugün serbest bıraksan havada kapılacağı konusunda hemfikiriz sanırım. En önemli pozisyonlar ihmal edilerek harcanmak üzere olan bir kadro...

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #756 : 30 Kasım 2024, 22:57:35 »
Sezonun 1/3 i bitti ve içerde 3 mağlubiyet var. Oynanan İspanya-Yunanistan-Sırbistan deplasmanı sayısı sıfır. Zalgris deplasmanı dışında ekstra galibiyet yok.

Geçen sene 22 galibiyetle ilk 4 yapılmıştı. Bu sezon da 22 civarı olacak gibi.

Guduric-Hayes bu takımın eskileri ve liderliği net şekilde isteyen oyuncular. Hiyerarşide Baldwin'i bu oyuncuların arkasına değil de önüne koyarsak başarı gelmeyeceğini düşünüyorum.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Baskonia - Fenerbahçe Beko | Euroleague 13. Hafta Maçı
« Yanıtla #757 : 02 Aralık 2024, 12:17:40 »
03.Aralık.2024 Salı günü saat 22:30 da Fernando Buesa Arenada deplasmandayız. Çift maç haftası ilk ayağında takımımıza bu zorlu mücadelede başarılar dileriz.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2024, 12:17:57 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimiçi iloturo

• Üye
Ynt: Baskonia - Fenerbahçe Beko | Euroleague 13. Hafta Maçı
« Yanıtla #758 : 02 Aralık 2024, 12:33:10 »
Berbat bir sezon geçiriyor baskonia. İspanyada da neredeyse  kume dusme hattindalar. Howard'i tekrar azdirma maci olmaz umarım. Normalde ismi olmasa hiç korkulacak bir takim değiller.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #759 : 02 Aralık 2024, 15:41:52 »
Moneke Hayes eşleşmesini izlemek heyecanlandirmadi değil. Moneke tam Hayes mertebesine yükselmek üzereyken bir şeyler oldu o noktaya gelemedi. Maçta bu adami tutarsak bazı şeyleri gerçekleştirmek için çok şansımız olacak. Başarılar takım.

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #760 : 02 Aralık 2024, 17:18:25 »
Bence bu maçın anahtarı X faktörler olacak. Onlarda Tadas Sedekerskis, bizde Zagars / Mays. Forvetten pek bir beklentim yok açıkçası...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #761 : 02 Aralık 2024, 19:49:15 »
Bence bu maçın anahtarı X faktörler olacak. Onlarda Tadas Sedekerskis, bizde Zagars / Mays. Forvetten pek bir beklentim yok açıkçası...
Donta Hall da bizim pota altında şov yapabilir

Çevrimiçi friend-chip

• Yönetici
  • Üye
    • i_dnmz
« Yanıtla #762 : 03 Aralık 2024, 09:24:40 »
Donta Hall da bizim pota altında şov yapabilir
Biraz IQ problemi olmasa iyi bir uzun olurdu. Her halükarda X factor den çok bize karşı ana faktör olabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #763 : 03 Aralık 2024, 22:45:27 »
Berbat bir sezon geçiriyor baskonia. İspanyada da neredeyse  kume dusme hattindalar. Howard'i tekrar azdirma maci olmaz umarım. Normalde ismi olmasa hiç korkulacak bir takim değiller.
Daha ilk çeyrekte azdirdilar adami. Tam dusundugum gibi başladı. Düşenin dostu olmaya devam ediyoruz.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #764 : 03 Aralık 2024, 22:46:47 »
Bonzie Colson'a birisi pas atmanın kötü bir şey olmadığını söylese keşke.
Kaç maçtır fastbreakleri bunun bencilliği ve düşük zekası yüzünden harcayıp potamızda saçmasapan sayı yiyerek tamamlıyoruz.
Howard'ı coşturduk şimdiden.