Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 13072 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #15 : 12 Ağustos 2024, 13:17:15 »
Geçen sene Fred ilk sakatlandığı andan itibaren düzgün futbol oynanmadı ama kadro kalitesi ve Bats'ın ekstra performansı bizi son ana kadar yarışta tuttu. Fred sakatlanana kadar ligin epey üstündeydi futbol, onun hakkını verelim.

Mourinho'nun antrenman sistemi gereği yapılan yükleme vs. sebebiyle takım çok iyi imaj vermiyor belki ama gereken yerde form tutulacak bana kalırsa.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #16 : 12 Ağustos 2024, 20:26:27 »
JOSE MOURİNHO'NUN BUGÜNKÜ TOPLANTIDAN BAZI DEMEÇLERİ!

"Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, sahanın içerisinde 4 metre girdiğinde kart görmeyebiliyor. Ama ben 1 metre bile giremiyorum, kart görüyorum. Ya da bir oyuncu başka bir oyuncunun suratına yumruk atabiliyor ve kırmızı kart görmüyor. Bunları öğrendim.

"Gazeteciler, beni eleştirirse ünlü olur."

"Lille başkanının adını bile bilmiyorum, ne dediğini umursamıyorum.

"Meunier'in ne söylediği umrumda değil."

"Ukalalık olarak algılamayın ama ben özel biriyim. Ben Jose Mourinho’yum ve değişmem… Kalitem, defolarımla birlikte gelir."

"Lider olmamız kulübün maddi gücünden kaynaklanmıyor. benim üstün çabalarımdan kaynaklanıyor."

Resmen 🚀 atmış ;)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #17 : 12 Ağustos 2024, 21:44:16 »
Bu sene sıra besiktasta gibi geliyor bana. Sadece bir hissiyat. Burada dursun şimdilik.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #18 : 13 Ağustos 2024, 09:51:22 »
Bu sene sıra besiktasta gibi geliyor bana. Sadece bir hissiyat. Burada dursun şimdilik.
Aynı hissiyata sahibim. Galatasaray sanki dağılacak gibi duruyor ve Beşiktaş ileri ucunu feci bir çilingire çevirmiş.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #19 : 16 Ağustos 2024, 11:53:47 »
geçen sene de özellikle ocaktan sonra çok kötü top oynadık. kendimizi kandırmaya gerek yok, o zaman da her maç geri düşüp debelenip duruyorduk. ekim-aralık arası gerçekten iyi bi futbol vardı, o kadar.

Bu görüşe de katılmıyorum. Ikına sıkıla maç kazanmış olabiliriz, gerekli maçları kazanamamış da olabiliriz ama Fenerbahçe'nin geçen sene hakimiyetinde olmayan, Dzeko'nun dünyaları kaçırmadığı maç olmadı. Bir Başakşehir maçı var, 90'da penaltı golüyle kazandık ama maçın farka gitmesi gerekiyordu. Kazanamadığımız Konya maçı, yine aynı. Samsun maçı, yine aynı.

Bu sene topu rakibe veren, savunma yapmaya çalışan ama onu da beceremeyen, her maç gol yiyen ve üretemeyen bir takım görüntüsü veriyoruz şu ana kadar. Fenerbahçe geçen sene hangi maç böyle oynamış? Stoperde İsmail ile Yusuf Akçiçek'in oynadığı Avrupa maçları dışında böyle maçlar hatırlamıyorum.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #20 : 16 Ağustos 2024, 12:05:45 »
Bu görüşe de katılmıyorum. Ikına sıkıla maç kazanmış olabiliriz, gerekli maçları kazanamamış da olabiliriz ama Fenerbahçe'nin geçen sene hakimiyetinde olmayan, Dzeko'nun dünyaları kaçırmadığı maç olmadı. Bir Başakşehir maçı var, 90'da penaltı golüyle kazandık ama maçın farka gitmesi gerekiyordu. Kazanamadığımız Konya maçı, yine aynı. Samsun maçı, yine aynı.

Bu sene topu rakibe veren, savunma yapmaya çalışan ama onu da beceremeyen, her maç gol yiyen ve üretemeyen bir takım görüntüsü veriyoruz şu ana kadar. Fenerbahçe geçen sene hangi maç böyle oynamış? Stoperde İsmail ile Yusuf Akçiçek'in oynadığı Avrupa maçları dışında böyle maçlar hatırlamıyorum.
görüştür saygı duyarım. ama pozisyon üstünlüğüne bakacaksak bu sene de çoğu maçta var. yani geçen sene de çok fazla sorun vardı bu sene de aynı şekilde farklı sorunlar var. o yüzden çok birbirinden ayıramıyorum.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #21 : 16 Ağustos 2024, 12:08:46 »
Abi bence yok işte. Adana maçında pozisyona giremedi takım hiç. Lugano maçlarında da mahkum bir top vardı bana göre. Lille deplasmanı da çok kötüydük. İçerideki Lille maçında takımı ben de öteki maçlara nazaran beğendim ama "pozisyon zenginliği" o maçta yanıltıcı olabilir, çünkü rakip yatmaya gelmişti yani, puan maçı olmadığı için. Bir de şu var ki Lille maçındaki pozisyonlarımız hep uzaktan, yaydan şutlardı. Bu da bir taktiktir, iştir, küçümseyecek değilim ama geçen seneki takımın üretkenliği şu ana kadar yok, bunun da en büyük nedeni Mourinho'nun tüm taşlarla oynaması.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #22 : 17 Ağustos 2024, 21:12:31 »
Göztepe maçına çift forvet ile çıkıyor JOMO. Bir şeyler deniyor haydi hayırlısı.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #23 : 17 Ağustos 2024, 21:59:13 »
Ne alaka bu kadro şimdi ya.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #24 : 17 Ağustos 2024, 22:05:18 »
Kurduğu takıma, oynattığı topa, oyun mantığına bak ya.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2024, 22:17:49 »
Çok geç olmadan bu adam kovulmalı.

Çevrimiçi Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #26 : 17 Ağustos 2024, 22:27:49 »
Bu çalım merakı nedir anlayan beri gelsin.  Kalecisinden sol açığına kadar bir çalım atmadan topu ayaklarından çıkarmıyorlar.  Özellikle riskli bölgede yapılan bu denemeler başımızı yakacak.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #27 : 17 Ağustos 2024, 22:39:35 »
Bravo imparator.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #28 : 17 Ağustos 2024, 22:41:34 »
Şu oyuna şu skor büyük mucize.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #29 : 17 Ağustos 2024, 22:41:37 »
en nesyri mükemmel bi 15 dk oynayıp çözdü maçı. hem de sanki sağ kanat oynuyo.