Gönderen Konu: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 15228 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Türkiye Süper Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #540 : 14 Ocak 2025, 13:15:44 »
Kola çarpmayı ben de gördüm ama bana faul var gibi gelmişti açıkçası. Kostic itiyordu adamı.

Oosterwolde'ye laf söylüyordum eli kolu durmuyor, sakar diye, bu Kostic ondan da beter. Her pozisyonu tehlike.

Kostic maalesef yetersiz, kendi pozisyonu denilen üçlünün sol kanadı için bile eski temposundan eser kalmamış, Fbnin stoper ihtiyacı kadar sol kanadı bütünüyle kullanabilecek tempolu dinamik bir kulvar oyuncusuna ihtiyacı var.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #541 : 14 Ocak 2025, 14:33:56 »
Yaptığım her geyiği ciddiye alıyorsun, anlayamadığın ibare ona bir gülme tepkisi.

İkincisi, her doğru şey her yerde de söylenmez, gerek yok.

Sözün hakim olduğu bir ortamda gideri olan bir geyik yazı dilinde anlaşılmaz. Müneccim miyim ben ses tonu yok, beden dili yok, nerden anlayacağım geyiğini.

Doğru! Kime göre, neye göre doğru? Ortaçağda insanlar -ki hala var bu tip insanlar- hastalıklara cinlerin demonların neden olduğuna inanıyorlardı. Bu onların doğrusuydu. Dünya, biz bireylerin çevresinde dönmüyor. Doğrularımız genel geçer değil.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #542 : 14 Ocak 2025, 14:39:39 »
Kosticin pozisyonu net penaltı, kostic dikkatsizce kolunu açarak yükselerek gelen oyuncuya vurmak suretiyle engelliyor ve ikinci sarıdan da atılması gerekiyormuş, hakem camiası da tam olarak hemfikir bu pozisyonda. Mou da boş yapmış öncesinde faul diyerek, rakip stoperin Tadic’ten aldığı top da temizmiş. Üstte dirsekle tadice temas etmesini söyleyenler de var savunmacının ama dirsekle vurmuyor, pozisyon icabı temas bence.

Ha 11 puan geride olmasak %1 milyon penaltıyı verir ve kostici atarlardı o işin ayrı bir tarafı tabi.

Bizim de 1 penaltı pozisyonumuz varmış 65 te bu arada, net şekilde rakibin kolu doğal konumda değil epey açık, bu konuda herkes hemfikir ama pozisyonun hemen öncesinde Kostic’e orta hakem faul verdiği için pozisyon kesiliyor, bence faul yok oldukça ucuz bir düdük, Aydınusa göre de yok ama Trio faul diyor artık ekranlara gelmeyen bir açıdan mı baktılar bilemiyorum kaldı ki trt veya özetlerde verilmedi bile nerdeyse bu pozisyon, üstünde durulmuyor ne hikmetse (!) haricinde de fahiş bir karar yok bence takip edebildiğim kadarıyla.

Dostum TRT Young Boys maçı için hazırladığı özette Muslera'nın tekmesine yer vermedi. Bu kadar güçlü herifler. Devlet televizyonuna kadar sızmışlar ve bu bana çok tanıdık geliyor.

Fenerbahçe kulübünün tek çıkış yolu Avrupa'da başarılı olmak. Bu ligde nefes aldırmazlar bize,  sahada doğrayarak, sahaya atlayıp saldırarak ya da kurşun atarak, her türlü.