Tarık kartvizit koydu.
Bu maçın kâğıt üzerinde çok önemi yokmuş gibi görünse de bir hafta içerisindeki üç maçta koyduğumuz karakteri önemsiyorum ben. Bu takım Obra dönemini andırırcasına maç ne olursa olsun "ben kaybetmek istemiyorum" diyor artık.
Bir şey yazmayacaktım ama Bursa Koçunun sözlerini işitince farz oldu yazmak. Pişkinliğin bu kadarı da fazla artık. Kaç düdük çıktı Bursa lehine, hala çıkmış hakem diye ağlıyor. Kenarda racon kesercesine pavyon fedaisi gibi hareketler, fonda çalan kurtlar vadisi müziği vesaire vesaire... Nesiniz oğlum siz, mafya mı? Bize mi kalkıyor sadece götünüz? İndirirler böyle...
kelime kelimesine katılıyorum, Şu an ben de Çıldırmak üzereyim. Sen kimsin ya 5 tane arka arkaya maç kaybetmişsin Fener'e gelince bir yerleriniz kalkıyor, bu maçı diyor bir daha seyretsinler diyor, Bence sen oturup isteyerek de gör bakalım Hakemler ne kadar fenerbahçeye hatalı düdük çalmış, O kadın hakemde biraz onur olsaydı, üzerine yürüyünce sana teknik faul çalardı,Bu hakemlere rağmen kazandık.
Bizde çok iyi değildik ama bunu yorgunluğa bağlıyorum, Mutaf mıdır ne aynı hoca gibi bir yerleri kalkmış her maç böyle oynasaydın 6 yenilgi almazdın, adam her potaya geldiğinde hakemler bize faul çaldı.
Aslında bu maç yenileceğimizi hissettim ama Bursaya yenilmekde beni çok üzerdi, her şeye rağmen iyiki kazandık.