Gönderen Konu: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 2714 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #15 : 26 Eylül 2024, 20:13:36 »
Ferdi'yi satıp yerine futbolcu almayan bir zihniyetten ne olur ki. Hocaya gelince de, Fneerbahçe'ye gelmiş en overrated isim olabilir. İsmail olsa şu anda namağlup liderdik.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #16 : 26 Eylül 2024, 20:33:36 »
Szymanski rezalet bir topçu. Sahada olduğu her dakika 10 kişi oynuyoruz. En Nesyri ise Guiza'dan farksız. Cidden yazık, Ferdi'den gelen para çöplere gitti.
Bu takım sadece Anadolu takımlarını yener o kadar. Hiçbir derbiyi kazanma şansı da yok. Avrupa'da da dengimize göre olan USG gibi çöp takımlarla başa baş oynarız ama sağlam bir takım gelirse 4-5 atar gönderir evimize.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #17 : 26 Eylül 2024, 21:48:11 »
Ne beyinsiz bir takim bu ya. Sözde kazanırken bile küfür ettiriyorlar insana.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2024, 07:25:31 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #18 : 26 Eylül 2024, 23:34:20 »
Ne beyinsiz bir takim bu yana. Sözde kazanırken bile küfür ettiriyorlar insana.
Çünkü takımın başında hoca yok abi. Balonu Galatasaray patlattı ve yokuş aşağı gideriz artık. Szymanski, Mert Müldür ve En Nesyri'nin olduğu takımdan hiçbir şey olmaz.

Szymanski çöpünü sahada bu kadar tutan bir hoca benim gözümde takımı bilerek baltalayan birisidir. Geçen sene de ikinci yarı tökezlememizin en önemli sebebi bu ayaksız korkuluğun takımda olmasıydı. Mert kazması, Çağlar takozu ile hiçbir yere gelemeyiz.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19 : 26 Eylül 2024, 23:46:44 »
Geçen sene de böyle oynayıp yenmiştik bunları. Kadıköy'de de oyun üstünlüğünü almışlardı. Güzel bir sistem oturtmuşlar, hoca değişimine ve yıldızlarını kaybetmelerine rağmen sistem devam ediyor.

Hakem ölümüne oynattı Türkiye'de olsa hakem en az 2 katı durdururdu oyunu.

Verdiğimiz pozisyonlarda ya Becao ya Çağlar'ın hataları gözüme çarptı ama bu ikili aynı zamanda Amrabat'la beraber maçın en iyi oyuncuları. Liva penaltı harici hep üstüne gelen topları tuttu. Maçın adamı filan demişler katılmıyorum açıkçası.

İlk yarı yarınlar yokmuş gibi bastı rakip, kanatlara yönlendirdi bizi ve beklerden her zaman olduğu gibi çıkamadık. 2.yarı biz daha iyiydik.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #20 : 27 Eylül 2024, 09:29:14 »
Çünkü takımın başında hoca yok abi. Balonu Galatasaray patlattı ve yokuş aşağı gideriz artık. Szymanski, Mert Müldür ve En Nesyri'nin olduğu takımdan hiçbir şey olmaz.

Szymanski çöpünü sahada bu kadar tutan bir hoca benim gözümde takımı bilerek baltalayan birisidir. Geçen sene de ikinci yarı tökezlememizin en önemli sebebi bu ayaksız korkuluğun takımda olmasıydı. Mert kazması, Çağlar takozu ile hiçbir yere gelemeyiz.

Şu Szymanski'den kurtulup 4-3-3'e dönmemiz lazım diye 50 seferdir söylüyorum. Amrabat, İsmail ve Fred birlikte oynamalı. Orta sahayı asla vermezsin. Ama dinleyen yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #21 : 27 Eylül 2024, 09:33:28 »
Sadece szymanski değil, çağlardan da kurtulmamız lazım. Becao-djiku tandemine geçmeliyiz. Ayrıca iki kanat da sıfır. Jayden çok aksıyor. Şansa bala gol atıyoruz. Dunku mac 11-11 oynansa kazanamazdik.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #22 : 27 Eylül 2024, 09:41:58 »
Çağlar bence fena değil de bekler felaket, orası doğru. Kostic belki ilaç olur. Ferdi geçen sene geriden baskı altında dripling ile top çıkarıyordu ve bunu muhteşem yapıyordu. Şimdi her baskıda afallıyoruz. Nesyri de o boyuna rağmen hiçbir kafa topunu alamıyor. Uzun da vuramıyorsun.

Yanlış transferler işte... Bathsuayi gitmeyecekti. Rafa'yı sen alacaktın. Szymanski'yi satacaktın. Oğuz Aydın, Neysri ve Levent'e 30 milyon para verildi. Yani sonra başımızda zekâ fukaraları var denilince de kızılıyor. Şu 30 milyona ben bile 3 tane en üst düzey oyuncu alırım.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2024, 09:43:24 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #23 : 27 Eylül 2024, 09:50:41 »
Dün ilk kez maç izledim.
Bence en zayıf halka açık ara Mert Müldür, tam bir vasıfsız eleman. 5 sene önce milli takımda sol kanattan bir bindirme yaptı hafızalara kazınan, onun ekmeğini yiyor yıllardır.
Becao iyi topçu
Ambrabat'ı beğendim güven veriyor.
Nesri için beklemedeyim biraz daha.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #24 : 27 Eylül 2024, 11:29:58 »
bence bizim yapmamız gereken şey 3-4-3’ dönmek.

liva
djiku-becao-jayden
oğuz-amrabat-fred-kostic
nesyri-dzeko-tadic

üç tane birbirini tamamlayan stoper. solda yılların kanat beki kostic. sağda vasat sağ beklerin yerine ben olsam oğuzu orada geliştirip hücum özelliğini kullanırım. ilerde de nesyri’nin göztepe maçında sağ önde gösterdiği performansa istinaden denerim. irfanı dün iyi görmedim ama o da oranın oyuncusu. nesyri yazmamın nedeni kadroda golcü oyuncu çok az. bu adam da iyi kötü forvet karakterli bi oyuncu. bu sisteme dönersek çok daha iyi bi takım izleriz.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #25 : 27 Eylül 2024, 11:43:20 »
bence bizim yapmamız gereken şey 3-4-3’ dönmek.

liva
djiku-becao-jayden
oğuz-amrabat-fred-kostic
nesyri-dzeko-tadic

üç tane birbirini tamamlayan stoper. solda yılların kanat beki kostic. sağda vasat sağ beklerin yerine ben olsam oğuzu orada geliştirip hücum özelliğini kullanırım. ilerde de nesyri’nin göztepe maçında sağ önde gösterdiği performansa istinaden denerim. irfanı dün iyi görmedim ama o da oranın oyuncusu. nesyri yazmamın nedeni kadroda golcü oyuncu çok az. bu adam da iyi kötü forvet karakterli bi oyuncu. bu sisteme dönersek çok daha iyi bi takım izleriz.

Çok deneysel. Denersen bu sene gitti demektir.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #26 : 27 Eylül 2024, 12:40:05 »
Dün izlediğim maçla ilgili benim yorumum; Mert Müldür, hiçbir vasfı olmayan dümdüz bir futbolcu. Bugün satılığa çıkarsak sadece Anadolu kulüpleri alıcı olur. O da Fenerbahçe futbolcusu diye. İrfan Can Kahveci, kendisini yere atmaktan, hakemi kandırmaya çalışmaktan başka bir numarasını görmedim. Kendisine gelen topları ya bireysel oyun sevdası yüzünden ya da hatalı pasları ile harcadı.  Cengiz Ünder, bal yapmaz arı misali ne yapmaya çalıştığını anlayamadım. Szymanski, Cengiz Ünder hesabı sahada varlığını hissettiremedi. Sadece sağa sola koşturup durdu.  Yusuf en-Nesyri, ilk geldiği günden beri kendisine ısınamadım. Hava hakimiyeti var diye sürekli kendisine top şişirildi ama kaleciyi geçip gol çizgisinden çıkardıkları kafa vuruşu haricinde oyunda varlığını hissettiremedi. Bu görüntüsü ile bırakın Dzeko'yu kesmeyi, Cenk Tosun'un bile önüne geçemez.

Kısacası haftalar geçiyor ve oyun olarak daha da geriye gidiyoruz sanki.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #27 : 27 Eylül 2024, 12:41:00 »
Çok deneysel. Denersen bu sene gitti demektir.
nesi deneysel abi oğuz aydın 1-2 maç denersin olmazsa dönersin normale. onun dışında hepsi ideal yerlerde oynuyor zaten.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #28 : 27 Eylül 2024, 12:49:51 »
Bizim yapmamız gereken geçen senenin üstüne koymak, oyuncu kalitesini biraz daha yukarı çekmekti. Yepyeni maceralar aranıyor. Formasyon değişiyor, mevkilerle oynanıyor... Kolay değil bu kadar baskı varken bunları yapabilmek. GS yapar, 5 puan önünde. Biz sadece sonuç futbolu oynamalıyız. Oğuz Aydın denenebilir ona lafım yok da Neysri Dzeko Tadic gibi bir ileri üçlü intihar demek.
« Son Düzenleme: 27 Eylül 2024, 12:50:19 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #29 : 03 Ekim 2024, 22:37:21 »
Yine rakip takımın rahatça pozisyona girdiği ve takımın hücumda yerleşmekte zorlandığı bir maç daha.
Nasıl oluyor da geçen senenin dominant takımı bu hale geldi?
Ben futboldan çok anlamıyorum ama bu dönüşümü açıklayacak var mı?