Gönderen Konu: FIBA Süper Kupa'da üst üste 2. kez Şampiyon Fenerbahçe!!!  (Okunma sayısı 3042 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
Ynt: Fenerbahçe-Beşiktaş | FIBA Süper Kupa
« Yanıtla #60 : 03 Ekim 2024, 17:47:47 »
Tina Charles ile Emma çok uyumsuzlar. Zaten Tina Charles oyundayken savunmada inanılmaz zaafiyet veriyoruz ve de hücumda da henüz takımı tanıyabilmiş değil. Atkins yine zamanla toparlar ama Tina kesinlikle bu takıma uymuyor. Tina'nın kontratından çıkıp acilen skorer bir kısa Amerikalı almamız gerek.
Laksa gibi oyuncular yine dışarıdan bir tehdit oluşturuyordu fakar bu yıl bu profilde bile oyuncumuz yok.
Cidden berbat bir kadro mühendisliği ile kurulmuş bir kadro. Çok stresli ve uzun bir sezon bizi bekliyor.
GS umarım form tutmaz çünkü Ekrem Memnun böyle kör dövüşü oynayan takımları yenmeyi iyi biliyor. Hay ben sizin kuracağınız takıma ya..

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #61 : 03 Ekim 2024, 17:49:35 »
Sadece son çeyreğe bakabildim. Umarım sene sonunda 5. Avrupa kupası gelir. Renktaşlar yazdıklarınızda çizdiklerinizde haklısınız da en azından bugün tadını çıkarın...

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #62 : 03 Ekim 2024, 17:50:08 »
Tina Charles ile Emma çok uyumsuzlar. Zaten Tina Charles oyundayken savunmada inanılmaz zaafiyet veriyoruz ve de hücumda da henüz takımı tanıyabilmiş değil. Atkins yine zamanla toparlar ama Tina kesinlikle bu takıma uymuyor. Tina'nın kontratından çıkıp acilen skorer bir kısa Amerikalı almamız gerek.
Laksa gibi oyuncular yine dışarıdan bir tehdit oluşturuyordu fakar bu yıl bu profilde bile oyuncumuz yok.
Cidden berbat bir kadro mühendisliği ile kurulmuş bir kadro. Çok stresli ve uzun bir sezon bizi bekliyor.
GS umarım form tutmaz çünkü Ekrem Memnun böyle kör dövüşü oynayan takımları yenmeyi iyi biliyor. Hay ben sizin kuracağınız takıma ya..
tom hanks ruhu geri geldi.

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
Tina bugün denize döküldü, orası gerçek. Ama toparlar. Bize dıştan oynayabilecek bir kısa cuk oturur aslında. Ama olmasa da bu takım finallerin hepsini Mersin ile oynayacak zaten.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #64 : 03 Ekim 2024, 17:59:46 »
tom hanks ruhu geri geldi.
İspanya deplasmanlarında dayak yediğinde anlarsın dediğimi. Takımda topla üretebilecek sadece Allemand ve Atkins var. Onun dışında oyun kurabilecek Emma biraz olsa oyun kurabilir onun dışında takımda güven veren oyuncu yok. McBride ve Anderson gibi iki kilit açan oyuncuyu arıyoruz. Kadın basketbolunda domine edebilmek için iyi dış şut atmak çok önemli. İyi bir dış şutörün olduğu zaman tüm savunmayı açıyorsun. Neyse, umarım takım kimyası oturur ancak takım en az bir kısa daha bağırıyor resmen. Johannes'i kaçırmamak gerekiyordu. Unrivaled dolayısıyla elit tüm skorer kısalarda Avrupa'ya gelmeyecek.

Her neyse, umarım takım başarılı olur ama vasat Beşiktaş takımına karşı zorlanan bir takım beni rahatsız etti. Olcay- Alperi kısa rotasyonu seni en fazla F4'e götürür.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
loser olmasından yakındığımız branş dev bi winnera dönüştü. tabi bu emma sayesinde ama yine de büyük bi devrim. maşallah.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #66 : 03 Ekim 2024, 18:02:11 »
İspanya deplasmanlarında dayak yediğinde anlarsın dediğimi. Takımda topla üretebilecek sadece Allemand ve Atkins var. Onun dışında oyun kurabilecek Emma biraz olsa oyun kurabilir onun dışında takımda güven veren oyuncu yok. McBride ve Anderson gibi iki kilit açan oyuncuyu arıyoruz. Kadın basketbolunda domine edebilmek için iyi dış şut atmak çok önemli. İyi bir dış şutörün olduğu zaman tüm savunmayı açıyorsun. Neyse, umarım takım kimyası oturur ancak takım en az bir kısa daha bağırıyor resmen. Johannes'i kaçırmamak gerekiyordu. Unrivaled dolayısıyla elit tüm skorer kısalarda Avrupa'ya gelmeyecek.

Her neyse, umarım takım başarılı olur ama vasat Beşiktaş takımına karşı zorlanan bir takım beni rahatsız etti. Olcay- Alperi kısa rotasyonu seni en fazla F4'e götürür.
hocam haksız olduğundan veya yanlış olduğunu düşündüğümden değil tom hanks gibi her mesajın şu berbat bu berbat şöyle kötü olacak böyle kötü olacak diye gidiyor ondan dedim. yani biraz sakin kalalım belki de her şey o kadar berbat değildir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Takima dair konuşulacak çok şey var da back to back hayırlı olsun diyelim. Geçen sene 57 sayi fark atmıştık bu kupada. Bu sene ise takim kimyası açısından hiç bir şeyin olmadigi, rakibin sakatlıklarla iyice kalite olarak daraldığı bir günde sadece bireysel kalite ile mac aldik.

Sampiyon bir takim her yıl.bu kadar değişime ugramamali.  Ummc 4 yıl boyunca aynı takimla oynadı. Hadi elinde olmayan nedenler var diyelim. Sırf değişiklik yapmış olmak için değişikliğe hiç gerek yok. garnier de aynı saras gibi kendi kuramadığı takima geldi ve 1 sene sonra tamamen değiştirdi takim. Maksat kendi takim kurmak ama bu takim hakikaten çok defolu bir takim. Lekovic 12 kişi arasına bile giremiyor ama kadroda yer alıyor yabancı olarak. Şu nogici 2 senedir söyledim almadılar, şimdi de winterburn diyorum yine kaçtı. Hiç bir şey yapamıyorsunuz gidin hayesi alın. Mersin bizden kaliteli demiyorum ama daha geniş ve derin bir kadroya sahip. Bu sene onlara karşı baya zorlaniriz bu görüntüde.
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2024, 18:11:17 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Yereldeki galibiyet serisi: 58
Türkiye sınırlarında yapılan maçlardaki galibiyet serisi: 70
Ligde iç sahadaki galibiyet serisi: 83

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
Kazandık ama ben de beğenmedim takımı. Evans ve Fagbenle oynasa şok bir skor çıkabilirdi. Bu takıma üçlük yüzdesi iyi eu 2-3 oyuncu şart oğlu şart.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Bu takımın tek eksiği şutör yıldız bir oyun kurucu. Plum çok güzel olurdu.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #71 : 03 Ekim 2024, 18:33:36 »
hocam haksız olduğundan veya yanlış olduğunu düşündüğümden değil tom hanks gibi her mesajın şu berbat bu berbat şöyle kötü olacak böyle kötü olacak diye gidiyor ondan dedim. yani biraz sakin kalalım belki de her şey o kadar berbat değildir.
Dostum kesinlikle haklısın ama özellikle şu son iki haftada Fenerbahçe taraftarı olmanın stresi ve yaşadığımız hayal kırıklıkları sonrasında bu kızların bizi daha çok mutlu etmesini isterdim kesinlikle.

Sonuç olarak back-to-back yaptık hem Süper Kupa'da hem de EL'de. Beni üzen nokta ise takımın ne yaptığını bilmeden oynamasıydı. Tabii, iki yıl önce Vandersloot , geçen yıl Anderson, McBride gibi kilit açıcı oyunculardan sonra Olcay Çakır takımın tüm dengesini bozdu.
Bir tane şutör kısa takımın tüm sorunlarını çözer ama Garnier'i tanıyorsam yine bir tane kolsuzu Fransız milli takımından getirir.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
Elif Bayram'ı seneye almak lazım, baya iyi oyuncu.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
Sevgi Uzun bu sezonun sürprizi olabilir mi seviye atlamış gibi geldi.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
İlk 19 dakika: 31-37
Sonraki 19dk: 48-22