Her iki devre sonunu da müthiş oynayan Wilbekin'i canı gönülden kutluyorum. Devre biterken aklımdan geçen herkesin aklına gelmiştir sanırım. Öyle de oldu zaten. Maç sonuna hiç girmiyorum.
Gözler Guduric'i aradı. Yani dururumumuz, takım kimyamız o derece vahim, varın gerisini siz düşünün artık. Bir yıl boyunca Guduric ile Wilbekin'in tercihleri ve Baldwin'in zorlamaları ile kabız oluruz artık. Veren hepimize versin sabrı. Umarım bir sonraki yılın 1 numara transferi Aralık-Ocak gibi yapılır.
Basketbol 1 numaraların oyunu... Trajikomik olan ise bunu sahada en iyi bilen adam Jasikevicius. İnsan ne diyeceğini bilemiyor.
Her maçı, her kupayı kazanacaksın diye bir şey yok. Sporun doğasına aykırı zaten bu da haybeye verdiğimiz kaçıncı kupa bu, ,nsan ona kahroluyor.
Her zaman söylerim; "daha iyi, iyinin düşmanıdır" diye... Calathes'ten daha iyileri vardı, var ve olacak da. Onda hem fikiriz zaten. Sıkıntı şu ki "o daha iyiler senin kadronda değil maalesef."
Amatör liglerde yapılmayacak hataları yapan adamla euroleague'e başlayacağız, umudumuz da Guduric olacak. Sabır dolu bir sezon diliyorum...