Gönderen Konu: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Cumhurbaşkanlığı Kupası  (Okunma sayısı 2417 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Cumhurbaşkanlığı Kupası
« Yanıtla #60 : 29 Eylül 2024, 20:10:59 »
Bu adam daha kaç sene bizde oynayacak, anasını sattığımı bir gönderemedik.

En son Aziz Yıldırım varken aldınız şu CB kupasını. Dangalak Saras muradına erdin.

Çevrimdışı Özcan Özdemir

• Üye
  • Yer: Kütahya- Nazilli
    • özcanözdemir43
« Yanıtla #61 : 29 Eylül 2024, 20:11:03 »
Nasıl bir bitmeyen çilemiz var arkadaş, iki takımda evlere şenlik.
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #62 : 29 Eylül 2024, 20:11:39 »
Fenerbahce adına yakışır bir maglubiyet daha. Ercan denen adam 10 saniyede 2 tane hucum reboundi aldı.
Aq takiminda diyoruz ki 1 ve 5 numara yok. Beynine sictimin herifleri. Bunu göremiyor musunuz?
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2024, 20:12:21 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Av.Asım

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #63 : 29 Eylül 2024, 20:11:53 »
Son topta top çıkartamıyorsun ribaund alamıyorsun. Bu takımın oyun kurucusu ve pivotu yok söyleminin haklılıkta nirvanası bu iş. Bu forumdaki herkes Saras'tan basketbolu daha çok biliyor. Trajik...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #64 : 29 Eylül 2024, 20:16:27 »
Hall yerine Guduric, Boban yerine de Khem Birch tercih edilse bu maçı çok rahat kazanırdık. Buna o kadar eminim ki.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #65 : 29 Eylül 2024, 20:19:28 »
Siktirsin inbeler kaçıncı böyle kayıp bu kupada. En az 4-5 tır.....Daha da kufredecegim de neyse bu dangalaklara...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #66 : 29 Eylül 2024, 20:21:41 »
Her iki devre sonunu da müthiş oynayan Wilbekin'i canı gönülden kutluyorum. Devre biterken aklımdan geçen herkesin aklına gelmiştir sanırım. Öyle de oldu zaten. Maç sonuna hiç girmiyorum.

Gözler Guduric'i aradı. Yani dururumumuz, takım kimyamız o derece vahim, varın gerisini siz düşünün artık. Bir yıl boyunca Guduric ile Wilbekin'in tercihleri ve Baldwin'in zorlamaları ile kabız oluruz artık. Veren hepimize versin sabrı. Umarım bir sonraki yılın 1 numara transferi Aralık-Ocak gibi yapılır.

Basketbol 1 numaraların oyunu... Trajikomik olan ise bunu sahada en iyi bilen adam Jasikevicius. İnsan ne diyeceğini bilemiyor.

Her maçı, her kupayı kazanacaksın diye bir şey yok. Sporun doğasına aykırı zaten bu da haybeye verdiğimiz kaçıncı kupa bu, ,nsan ona kahroluyor.

Her zaman söylerim; "daha iyi, iyinin düşmanıdır" diye... Calathes'ten daha iyileri vardı, var ve olacak da. Onda hem fikiriz zaten. Sıkıntı şu ki "o daha iyiler senin kadronda değil maalesef." 

Amatör liglerde yapılmayacak hataları yapan adamla euroleague'e başlayacağız, umudumuz da Guduric olacak. Sabır dolu bir sezon diliyorum...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #67 : 29 Eylül 2024, 20:32:15 »
Doğru, aslında Malbekin o turnikeyi atsa...
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2024, 20:32:31 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #68 : 29 Eylül 2024, 21:25:34 »
sadece bu maçtan yola çıkarak değil belli zamandır gözlemlediğim bi duruma değinmek istiyorum. obra zamanı oyuncular ve taraftar arasında çok kuvvetli bi bağ vardı. kazanılan her maçın sonuna doğru oyunculara tezahürat olurdu, röportajlarda oyuncuların taraftarla gerçekten çok iyi bi ilişkisi olduğu hissedilirdi. bu durum da salt başarıdan bağımsız bi şeydi. saha içinde yaptığını eleştirsek bile tek tek hepsi çok sevilirdi.

son 5 yıla baktığımda oyuncular ve taraftar tamamen koptu. bunu geçmişteki gibi başarılı olmamamıza bağlıyodum, geçen sene f4 geldi bütün kupaları aldık bi değişim yok. oyuncular sahada işlerini yapıyolar gibi gözüküyo sadece. arma için oynama deyimi pek yok. taraftarın da oyunculara tahammülü çok az, çoğuna duyulan bir his bile yok. bu durumun sorumlusu yönetim. takım tamamen yabancılardan ya da batılı kafadaki front office yönetimiyle tamamen izole bi hale geldi. yönetim orayı çok kendi haline bıraktı. aziz, mahmut uslu, ozan balaban takımın içindeydi hep. oyuncuların oynadığı kulübü daha iyi tanımasını ve aidiyet hissini yaşamasını sağlıyodu bu durum. maalesef dünyanın en güzel takımı ruhu kayboldu.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #69 : 29 Eylül 2024, 21:36:34 »
Hocam dediğinden çok her sene toplama takım kuruluyor, nedeni o bence. Sürekli deneme transferleri, sürekli hoca değişimleri... Sadece sene ortası aldığımız 10 tane adam var son 5 sene.

Bağ kurulacak birisi yok. Hoca yok. Oyuncu yok. Takımda en uzun kalanlar da en nefretlik adamlar zaten Guduric gibi.
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2024, 21:38:26 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #70 : 29 Eylül 2024, 21:43:59 »
Hocam dediğinden çok her sene toplama takım kuruluyor, nedeni o bence. Sürekli deneme transferleri, sürekli hoca değişimleri... Sadece sene ortası aldığımız 10 tane adam var son 5 sene.

Bağ kurulacak birisi yok. Hoca yok. Oyuncu yok. Takımda en uzun kalanlar da en nefretlik adamlar zaten Guduric gibi.
haklılık payı var. ama 2-3 sezon kalan oyuncularda da öyle bi durum yok. bu oyuncuların karakterinden, “jenerasyon” farkından falan da olabilir. hayes o zaman oynasa taraftarlar aşık olmaz mıydı mesela?

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #71 : 29 Eylül 2024, 21:51:01 »
Bu wilbekine tahammül kalmadı artık yav gönderin bunu Allah rızası için

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #72 : 29 Eylül 2024, 22:33:52 »
Ibrahim Kutluay, ya da rezillik.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #73 : 29 Eylül 2024, 22:43:52 »
Baldwin hazırlık dönemi 3-4 tane maç kaçırdı fizik olarak toparlayacaktır. Ben olsam Hall yerine Guduric tercih ederdim. Bence asıl bizi sıkıntıya sokan Tarık'ın yokluğu oldu.

Bir de gördüğüm kadarıyla Euroleague'de Boban'ı oynatmak intihar olur. Boban sahadayken savunmamız delik deşik oluyor. Ha keza Sertaç için de aynısını söyleyebilirim. Birch oynayabildiği kadar oynamalı ve Melli-Birch ileçevirmeliyiz 5 numarayı.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #74 : 30 Eylül 2024, 01:24:20 »
Eskiden olsa uyku girmezdi gözüme. Ama artık yıllar kaşar etti benim gibileri, devre sonunda hissettim olacakları. Hatta izlememek için kalktım yemek falan yaptım. Ama nafile,  göz kayıyor işte.

İlk devrenin sonu - sadece kaçan turnike değil, son iki 40'daki bütün tercihler - gibi müthiş bir final oldu. Ha suç Wilbekin de mi? Değil. Ona güvenende... Menejerinden kenar yönetimine kadar.

Kritik maçların kritik dakikalarında hep aynı terane... Ya Wilbekin'in saçma sapan zorlamaları veya bugünkü gibi sıvaması ya da Guduric'in en son yapılacak işi yapmaya kalkışması. Ama 1 almazsan adam gibi Guduric ne yapsın, ya da Wilbekin.

Belli ki kadın basketbol dışında her branşta fecaat bir sezon bekliyor bizi... Her yerde dünyanın parası harcanıyor ama önemli pozisyonlar eksik bırakılıyor. Basketbolda 1-5 numara, kadın voleybolda pasör-orta, futbolda tek vuruşta bitiren bir santrafor...
« Son Düzenleme: 30 Eylül 2024, 01:28:19 Gönderen: Ertan Ürkmez »