Gönderen Konu: ParkedeFener 1. Yılında  (Okunma sayısı 6275 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fb_balkay

  • Üye
  • Yaş: 32
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 1244
  • Cinsiyet: Bay
    • twitter.com/paulgeorge__13
Ynt: ParkedeFener 1. Yılında
« Yanıtla #15 : 27 Kasım 2014, 00:24:42 »
günahıyla sevabıyla  bir senemizi doldurduk. Umarım çok daha uzun yıllar sohbet edeceğimiz bu platform devam eder. Geçenlerde Kemal güzel bir cümle yazmıştı '' Fenerbahçe'nin bana kazandırdıklarını daha çok seviyorum '' ..

Gerçekten de Fenerbahçe sayesinde kurduğumuz bu platform sayesinden hayatıma(mıza ) birçok yeni dost kardeş kattık.
1.5 sene önce kafamda böyle bir proje vardı ama sadece fikir bazında duruyordu. Benim çok fazla forum tecrübem yoktur. ben sadece Fenerbasket takip ettim ve orayı çok sevdim halen de çok severim Fenerbahçe basketbolu için çok kaliteli bir platformdu ki buranın da temelinde onların emekleri çoktur. Kafamdaki projeyi hayata geçirmeyi sağlayan ise bizim forumun üyelerinden değerli kardeşim @ozkan dır. Kendisi Fenerbasket adminliğinden ayrıldıktan sonra sohbet ederken o kafamdaki fikiri hayata geçirmek için tetikleyici görevi gördü. Bizimle sadece üye olarak beraber ama buranın kurulumunda temeli atmamıza vesile olan güzel insan kendisidir.
bu fikri söylediğim her dost/kardeş/abi sağolsunlar benim bu fikrime sıcak baktılar ,Hakan abinin de bahsettiği gibi Kemal serverından yer verdi bize buraya , Hakan abi o kadar yoğunluğunun arasında fedakarlık yaptı buraya da destek oldu . Evlatlarınının gözlerinden öpüyorum.

@utkan için ne söylesem azdır. onun yaptıklarını para ile yapacak adam bulamayız. hem bu forum için hem diğer site işleri için inanılmaz güzel faydalı bir kardeş. Sadece yöneticilik yapması değil insani yönden de muazzam bir kardeş.
KEmal -Eren -Erdenay için söz söylemeye gerek yok hepsi benim hayatımın bir parçası durumundalar.
Ankara nın bağrındaki Fizik profosörü Umut dostum da sağolsun kırmadı bizleri varlığın yeter dedik varlığını foruma hediye etti :)
Serdar kardeşim ve videoları ile burayı şenlendiren @sensiblex Kerem e de ayrı teşekkür etmek istiyorum.
bizimle beraber başlayan ama şu anda aramızda olmayan Gürol abi ve İrem can kardeşime de tüm emeklerinden sonsuz teşekkürler ..
foruma sonradan üye olup muazzam işler yapıp bize yardımcı olan Anka'yı unutursam taş olayım :)
ayrıca bütün teknik işlerimizi yapan ve bizim bitmek bilmeyen isteklerimizi  herhangi bir karşılık beklemeden yerine getiren değerli kardeşim Berker kardeşime de sevgiler ....

tüm üye olan herkese de sonsuz teşekkürler. Fenerbahçe için kavga ediyoruz daha da edeceğiz. Art niyetli olmayan herkese burada yer var.
İstemeden kalplerini kırdıklarım varsa Haklar helal olsun .
forumda ihraç ceza gibi olayları çok fazla yapmadık yapmayı da düşünmüyoruz. Trollük yapan hıyarlık yapanlar olursa onlar bizimle olmayacaklar.
ALlah keyfimizi bozmasın ve Fenebrahçe'm hem bizi güldürsün. :) 

abi 1.yıl şerefine bi buluşma ayarlayalım hem özlem gideririz
Aşkınla olduk derbeder
Senin sevgin bir ömre bedel
Fenerbahçeli olmanın
Gururu bizlere yeter